DE 5G OOR INFECTIE BLOEM

door JE Ante
(vertaald met Google vertaler)

De belangrijkste oorzaak die hoogstwaarschijnlijk iemand de eerste hulp binnenkomt is KORTADEMIGHEID vanwege een oorontsteking veroorzaakt door 5 G. Deze en keelontsteking zijn de meest voorkomende infecties die de longen doordringt en zwelling en kortademigheid veroorzaakt.

Deze kortademigheid of keelpijn kun je makkelijk in een paar uur genezen door een half dozijn druppels van een half en half bedrijf met 99 procent waterstofperoxide en water tot je je beter voelt. Voer deze behandeling uit in elk oor totdat de waterstofperoxide niet meer borrelt. En je kunt ook gorgelen met zout water of waterstofperoxide om nek infecties in de achterkant van je nek te doden.

Waterstofperoxide is wat je lichaam intern produceert om bacteriën te doden. Dus als je je oorontsteking van buitenaf onder controle krijgt, kun je het lichaam vrijmaken om de innerlijke reiniging van de infectie in je nabijgelegen lymfedrainage en longen te garanderen.
Je krijgt deze binnenoor, oorkanaal, keelpijn en lymfineontsteking met behulp van een 5 G smartphone. Wanneer je je smartphone gebruikt, richten de nieuwe 5 G torens je smartphone op je smartphone met een intensieve magnetron van de datastroom. Dit kaatst vaak de metalen delen van je smartphone af in je gezicht, keel, keel, hersenen, neus, oren, longen en ogen. Veel mensen melden roze ogen, mond en / of gezichtspijn aan de zijkant van het gezicht die ze het vaakst gebruiken met hun smartphone. Dit zal veel vaker gebeuren wanneer er meer 5 G torens worden ingeschakeld (als ze niet eerst door boze burgers worden afgebrand).

Als bacteriën in je oorkanaal worden bestraald, denken ze dat ze aangevallen worden en beginnen gifstoffen te vormen en zich snel te vermenigvuldigen tot verdediging. Deze besmettelijke bloemen kunnen overal in het lichaam voorkomen en kinderen krijgen vaak uitslag en koorts wanneer ze bestraald worden terwijl hun moeders dicht bij hun smartphones zitten. Deze infectieuze bloesem reactie is eigenlijk onderdeel van de erkende wetenschap en bekende. Dit artikel biedt je een eenvoudige, kosteneffectieve techniek om je paniek van kortademigheid en keelpijn te beëindigen, en kan je een reis naar de eerste hulp besparen en mogelijk een duur verblijf op de IC. – Het spijt me.

Het is Anthony.
Al mijn meer dan 150 tekst items kunnen zonder toestemming overal verzonden, vertaald, gedeeld en herdrukt worden. – JE ANTE.

Let op: zwelling van lymfeklier, koorts en alle ontstekingen van de neus-mond keel kunnen afkomstig zijn van straling met microgolven, zoals in eerdere studies onbetwistbaar was. Als je kind een neusbloeding heeft, komt het niet uit de mondwacht, zoals sommigen vermoeden.

 


WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.