https://youtu.be/FeJoe3J3dUw


WDW
WDW

    1 Response to "5 MEI 2020 DEN HAAG DAG VAN DE WAARHEID"

    • Jos van den Berk

      Ik ben wakker, ik ben overtuigd, dit zag ik al voor jaren aankomen. De amerikaan die altijd al met zijn vinger in de pap wil roeren, en overal zich wil mee bemoeien. Oorlogen uitlokken en de bevolkingen laten verrekken. Hitler had beter gelijk Amerika met de grond gelijk moeten maken, dat was zijn fout, dan hadden we nu niet deze shit gehad. Wie had het kunnen weten dat Bill Gates met zijn kapitalen de wereld wil heersen, en ons wil controleren. Mij niet,……………..ik kom in opstand, heel veel mensen beseffen dit miet maar over vijf jaar, zijn het de makke schapen van de heersers. Dan is het …TE LAAT !!!!!
      We moeten ons verzetten en ik doe mee

Leave a Reply

Your email address will not be published.