5G bestaat niet, 6G ook niet, niemand gaat dood, Trump is een held, toch?

Je hebt nog 3 minuten te leven. Je mag NU kiezen wie jou gaat redden: Trump of Jezus Christus?
Geheel jouw keuze, geen dwang, geen manipulatie, geen chantage en geen strikvraag. Het is JOUW keuze, je zegt het maar..

Begin dit jaar 2020 ontstond weesdeweerstand.nl als particulier initiatief toen uit talloze signalen vanuit heel de wereld bleek dat op basis van uiterst vage redenen een lock down werd afgekondigd. Vanaf persconferentie nummer 1 vielen de klokken hier al uit de toren, kans om af te gaan hadden ze dus niet eens.

Wanneer er wereldwijd opeens tijdens globale huisarrest tot in alle straten een geheel nieuw draadloos communicatie systeem werd geïnstalleerd, daar niet over gecommuniceerd mocht worden en elke vraag erover per direct tot complot theorie en aluminium hoedjes gekte werd gedegradeerd ( vooral door degenen die nu gemuilkorfd rondlopen op straat), dook ik tot op de bodem van het konijnenhol. De bodem bleek de eerste van de volgende zeshonderdzesenzestig dubbele bodems te zijn.

Al snel kwam ik de anti 5G strijder van het eerste uur in de UK tegen, Mark Steele. Na eerst wat twijfel gehad te hebben over zijn uiterst extreme opvattingen en uitingen m.b.t. deze ‘nieuwe’ techniek die voor het leger is ontworpen, zoals ‘massavernietigingswapens, killer towers, microwave weapons on the street’ etc werd het o.a. n.a.v. getuigenissen van slachtoffers en wetenschappelijke onderzoeks- resultaten ( gepubliceerd op deze site) glashelder:
5G is het massavernietigingswapen van nu waar men in wo2 slechts van droomde en het vermeende virus is HET rookgordijn wat nodig is om de aandacht af te leiden, opdat dit systeem wereldwijd, net als in China reeds het geval is (men installeert daar inmiddels 7G) zodanig geïnstalleerd kan worden dat het tot in alle hoeken en gaten van de planeet bereik heeft. De nieuwe draadloze netwerk technologie is de ruggengraat van het NWO plan, het doel: genocide op 90% van de wereldbevolking, vanwege ‘overbevolking’.

Eindhoven werd eerst volgebouwd. De eerste flinke ‘corona uitbraak’ was daar. Stomtoevallig natuurlijk, want vanaf februari 2020 werd in alle media elk bericht dat verband legde tussen corona en 5G per direct verwijderd. We deden tests op youtube; 2 minuten video waarin je alleen de woorden 5g en corona 500 keer herhaald, bleef 22 minuten staan. Noemde je alleen corona, bleef de video gewoon staan. Had je het over 5g bleef de video in eerste instantie staan, maar werd meestal na enkele weken verwijderd, zeker als er in de reacties verband werd gelegd met corona.
Elektro magnetische straling kun je niet zien met je ogen, dus bestaat het niet. Simpel toch. (maak nooit een strandwandeling bij windkracht 10, het zal je direct van je (on)geloof bevrijden). Dus iets wat niet bestaat, kan ook niet in verband worden gebracht met iets anders. Zieke mensen kun je zien, dus een virus bestaat als de dokter zegt dat het daardoor komt. Simpel toch, wij zijn nuchtere Hollanders.

Nou dus goed nieuws, het virus bestaat, dus hebben we een vaccin nodig, want dat doe je met virussen, doodspuiten. Klaar geen gezeik meer lekker doorleven.

Waarom stemmen ze dan in de VS toch massaal op Trump die zegt dat het virus direct over is als hij gekozen wordt, maar zojuist toch heeft aangekondigd de gehele bevolking m.b.v. het leger te zullen inenten? Hoezo direct einde covid-19 nadat hij verkozen is? Omdat hij dan iedereen laat vaccineren natuurlijk. Verplicht? Nee, natuurlijk niet, dan krijg je opstand, want de burger houd er niet van tot iets gedwongen te worden, dus dat doe je op een verkapte wijze. Je mag kiezen een vaccin en volledige deelname aan de maatschappij of geen vaccin en volledige uitsluiting van de maatschappij. het is politiek dus zo ga je dat niet verkopen, maar wel uitvoeren. Toch meneer Hugo Hellemans?

Wacht even. We weten dus vanuit het konijnenhol dat dit vermeende virus niet bestaat. Waarom willen ze dan wereldwijd een vaccin doordrammen? Nog iets verder graven. Om net als in China de hele wereldbevolking te kunnen controleren en naar wens uit te moorden waar en wanneer men als ultra elite dat maar wenst, moet je ‘vat krijgen’ op elk menselijk lichaam.
Om elke auto op de snelweg te monitoren en zelfs autonoom te kunnen laten rijden, heb je ‘vat nodig’ op elke auto. Wie een tesla heeft, hoef ik dit niet uit te leggen. Je tikt wat in op je iPhone en je auto komt naar je toe gereden, zonder bestuurder welteverstaan. Als jij dat kan, kan een overheid dat uiteindelijk ook voor je doen. Zij kunnen bepalen waar, wanneer, hoelang en hoeveel auto’s hoe hard of langzaam rijden als het moet.

Werk je even niet thuis, maar op kantoor en ben je bijna klaar om naar huis te gaan, zet je vanaf kantoor thuis vast je koffiezetapparaat aan. Op vakantie zet je thuis vanaf je vakantieadres even je licht aan en uit, terwijl je nog net geen 24/7 naar bewegende ellende op je mobiel zit te staren via dat zelfde netwerk enz enz. Dat alles vergt uiteindelijk gigantisch veel van een  netwerk. Nu moet ook het menselijk lichaam zelf daarop aangesloten worden. 5G wordt zelfs te traag, 6G en 7G staan te wachten.

Maar, hoe sluit je iets niet elektronisch aan op iets elektronisch? M.a.w. hoe sluit je iets van vlees en bloed aan op iets doods als het wereldwijde netwerk van alle computers die aan elkaar verbonden zijn, ook wel internet genoemd? Heel simpel dan injecteer je alles van vlees en bloed met elektronica die er voor zorgt dat elk lichaam een nummer wordt, want computers ‘werken’ uitsluitend met getallen. U en ik moeten dus een nummer worden. Nee, dat ben je nog niet. Nu ben je het voor de regerende elite ‘op papier’ in hun beleving en systemen, maar straks ben je het ECHT nadat het vaccin wat nu klaar ligt is ingebracht. De stoffen in dit vaccin zorgen ervoor dat jouw unieke DNA veranderd wordt. Datgene wat je maakt wie je bent, wordt op slag voorgoed gewist, gewijzigd en in het netwerk opgenomen.

Dat dames en heren is het doel BIJNA, want het echte doel is dat deze zelfde ultra elite via alle meewerkende overheden tot de wijkagent in je straat aan toe die eraan meewerkt JOU 100% onder CONTROLE heeft. Lees kan BESTUREN ALS EEN TESLA. Je wordt op afstand bestuurbaar hoe bizar het ook klinkt. Dit is de enige waarheid. Al hun geneuzel over virussen, muilkorven enz enz is allemaal afleiding, zodat je NIET in de gaten krijgt wat ze ECHT aan het doen zijn. Totaal krankzinnig? Ja, maar daarom niet minder waar.
Johannes kreeg hierover duizenden jaren terug visioenen en openbaringen. Hij zag het voor zich, schreef over ‘stalen rossen waarin ze zich voortbewegen’, immers auto’s bestonden helemaal niet. Iedereen die het ‘merkteken van het beest zou accepteren’ zal voorgoed verloren zijn. ‘Zou accepteren’ impliceert echter dat je een keus hebt. Ben je nu niet in staat je te verzetten tegen het dragen van een ‘mondkapje’, ben je dan straks wel in staat om het vaccin te weigeren en de consequenties daarvan te ondergaan? Niet dus.

Er is geen mens op de planeet die u zal redden. Het heeft derhalve dan ook minder dan geen zin je nog een dag langer bezig te houden met welk mens je nu wel of niet moet ‘geloven’, ‘vertrouwen’ enz. Zinloos! Niemand op de planeet gaat je redden! Niet door enige vorm van menselijke inspanning in elk geval. Er komt GEEN ‘nieuwe wereld door het grote Licht.’We zitten NIET in een transitie naar een nieuwe wereld! Allemaal leugens van engelen des lichts in dienst van satan om je van de waarheid af te houden, zodat je ziel GERED zou worden i.v.p. voor eeuwig VERLOREN te gaan!

Niemand kan 2 heren dienen zonder de ene lief te hebben en de andere te haten. KIES dan vandaag WIE je dienen zult!

Redding bestaat alleen in de Enige Redder ooit, Zijn naam is Jezus Christus.

“So there is NO 5G 60ghz killer machine in your street that kills your immune system and produces the same symptomes as the flue, but what they call corona and actually is radiation disease destroying the transport of oxigene through your blood which will eventually end in a genocide on 90% of world population, thanks to Huawei equipment from China…no more worries, the vaccine for the non existing virus is The Solution.”

Ben je al die jaren net als ik Trump fan? Spreek dan eens wat kritische woorden over Trump tegen je mede Trump fans. Meestal zijn de reacties alarmerend genoeg om je snel te wenden tot Jeremia 17:5

De Here zegt: ‘Vervloekt is de man die zijn vertrouwen stelt op sterfelijke mensen en zijn hart van God afkeert. Hij lijkt op een kale struik in de woestijn, zonder enige hoop voor de toekomst, hij staat op zoute grond in een barre wildernis waar geen mens woont. Maar gelukkig is de man die op de Here vertrouwt en al zijn geloof en hoop op Hem richt. Hij lijkt op een boom die aan een rivier staat, een boom die geen last heeft van de hitte en niet lijdt onder maandenlange droogte. Zijn bladeren blijven groen en hij blijft vrucht dragen. Het hart is het meest bedrieglijke ding dat bestaat. Het is door en door slecht. Niemand kan ooit precies weten hoe slecht het is! 10 Behalve Ik, de Here! Ik doorgrond alle harten en toets de meest verborgen gedachten, om zo ieder mens het loon te geven dat hij verdient, afhankelijk van zijn daden en levenswijze. 11 Als een patrijs die eieren uitbroedt die zij niet zelf heeft gelegd, zo is de man die op oneerlijke manier rijk wordt. Vroeg of laat zal hij zijn rijkdom verliezen en zijn dood tegemoet gaan als een arme, oude dwaas.’

 

De Griekse grondtekst in de bijbel wijst zelfs op injectienaald:

Chi-Xi-Stigma

‘Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.’ (Openbaring 13:18)

Dit is een van de zeldzame teksten in de Bijbel waar een getal woordelijk is gespeld, in plaats van dat er een numeriek cijfer wordt gebruikt (‘666’). Kijken we naar de Griekse grondtekst, dan staan daar dus NIET drie zessen, maar drie LETTERS: ‘Chi – Xi – Stigma’. De numerieke waarde van deze letters is bij elkaar opgeteld 666 (Chi = 600, Xi = 60, Stigma = 6).

Stigma* is gebaseerd op het oude Griekse digamma, dat  een ‘markering’ (stempel, zegel, litteken e.d.), ‘punt’ en prik’ betekent, en meer algemener een ‘teken’. Het is afkomstig van het werkwoord  στίζω, , dat ‘prikken’ betekent, en specifieker wordt omgeschreven als ‘een (merk)teken van een puntig instrument, vaak een teken van eigendom (zoals een brandmerk, een tatoeage, e.d..)’.

(* Stigma werd pas in latere Griekse teksten vervangen door sigma, maar dat is incorrect. Het gaat te ver om daar nu op in te gaan, maar de vertaal’fout’ werd vermoedelijk opzettelijk gemaakt om de ware betekenis van het ‘teken’ te verhullen.)

Het woord stigma is ook tot onze eigen taal doorgedrongen. Volgens Van Dale is het ‘een merkteken, brandmerk’. Stigma en charagma komen dus zeer overeen, en wijzen beide op een merkteken dat met een puntig instrument -en op basis van de oorspronkelijke Bijbelvertalingen- (ook) IN het lichaam wordt aangebracht. (In figuurlijke zin zeggen we dat iemand een ‘stigma’ krijgt opgeplakt (‘stigmatiseren’), wat meestal in ongunstige zin wordt gebruikt.)

(Merk op dat de vorm van zowel de letter xi als stigma op een opgerichte slang lijken die op het punt staat toe te slaan:)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/griekse-grondtekst-over-teken-van-het-beest-666-wijst-duidelijk-op-injectienaald/

 

Hans Meyer


WDW
WDW

  13 replies to "5G bestaat niet, 6G ook niet, niemand gaat dood, Trump is een held, toch?"

  • Wwg1wga

   Hallo Hans , ik heb een vraag. Ik heb constant mijn twijfels. Als je de boel wilt bedonderen zoals Biden , maar je zegt tegen je kiezers , ik heb jullie stemmen niet nodig en wij hebben het bedte fraude systeem. Dan ligt het er voor mij veel te dik op. En ik weet wel satanisten moeten alles openbaar doen . Maar toch als je iedereen van te voren gaat inlichten vind ik dat wel heel vreemd en denk ik dat we kunnen kiezen uit 2 kwaden. Nou mijn vraag , hebben we hier te maken met een valse profeet ? Dan bedoel ik dus Trump. Gr Fred

   • Sander Viergever

    Stop met je te richten op redding buiten jezelf. Begin zelf de verandering te zijn die je wenst te zien in de wereld.

    • WDW

     dat is onlosmakelijk met elkaar verbonden…

   • WDW

    Trump is geen profeet, dus ook geen valse. Dat God hem heeft geplaatst waar hij nu staat, is duidelijk voor iedereen die kan zien. God echter kiest niet per se iemand voor een bepaalde taak, omdat de persoon Hem kent. Dat zien we in het Oude Testament in de Schrift ook gebeuren. Er moest een klus geklaard worden, God vond geen geschikte persoon onder Zijn volk en koos dus iemand die hem niet kende. Er is veel gebed rondom Donald Trump dat is mede waarom hij is waar hij is. Met dit artikel probeer ik ons mensen even naar de basis terug te brengen waar nodig, want ik hoor teveel mensen die zich helemaal op Trump verlaten, maar tegelijkertijd niets met God te maken willen hebben en vanalles daar tussenin. Vandaag de dag spreekt God ook door echter profeten en daardoor is Trump meermaals genoemd, ook dat hij deze keer weer wint indien hij zich nederig t.a.v. God blijft opstellen. mvg, Hans

  • Sander Viergever

   Geweldig, geweldig, onze hoop of redding ligt niet buiten ons… Maar binnen in ons. Ik keer me tot god, weiger een mondkapje te dragen en zo ook weiger ik vaccinaties.

   Eindelijk snappen jullie het , dat het enige dat van belang is, zelf de goddelijke bron te zijn van wat je wenst te ervaren. Zie daarvoor ook mijn website. Zelfs Jezus beschouwen als de redder van je leven is een theologische mythe… Hans en Wouter ik hoop dat jullie daar voor mijn website bezoeken en het artikel lezen ‘jezus redder en verlosser voor mijn leven?’.

   Want voorwaardelijkheid en behoefitgdheid bestaan niet in gods wereld, wees slecht de IK BEN en je bent voldoende waardig. Heel belangrijk je te verlossen van de mythe dat Jezus redt…(pfff).

   • WDW

    alles buiten Jezus om is misleiding er is alleen redding door Jezus Christus, Hij IS de Weg, de Waarheid en Het Leven, niemand kan God leren kennen dan door Hem alleen, de rest is zinloos tijdverdrijf dat leid naar eeuwige verdoemenis die hier al begint als je Hem niet kent. Jezus Leeft hier en nu!

  • denk zelf

   Denk allemaal eens goed na over wat op deze website zoal verkondigd wordt, en praat eens met mensen die een andere mening hebben, zodat je zelf kunt nadenken over de werkelijkheid.
   Internet biedt voor iedere theorie wel bewijs en volgers. Daarom is het zo belangrijk verder te kijken buiten internet.
   Laat je niet gek maken.
   Denk zelf na.

   • WDW

    Misschien moet u juist deze website dan nog eens goed bestuderen. Wij verkondigen DE Waarheid. Zijn naam is Jezus Christus de naam boven alle andere naam.

  • Abranna

   Ik ben blij dit van je te lezen. Hans. Je medestrijders hebben het maar over ‘het licht’ en ‘de transiitie’. Klinkt niet best. Ik hoorde maar geen kritisch geluid van je en begon me zorgen te maken om je geloof. Er is inderdaad maar 1 Weg en dat is Jezus Christus aannemen en volgen.
   Het zal knap moeilijk worden.
   Nog wat extra info over Trump. Dit zal je ‘geloof’ in hem hoop ik helemaal veranderen en de reden zijn dat je met beide handen, met lichaam en ziel je zal verlaten op God en Zijn Zoon Jezus Christus.
   Ik kan geen kinks plakken dus moet ik het handmatig doen.
   Zeer belangrijke info!!!!!
   iconnectfx.com/view/589522c8-3326-eb11-9979-00505682f257

  • Rob

   Ah jongens, kom op, haal onze Jezus er nu niet zo nadrukkelijk bij. Zonde! Jezus Christus was een mens die zijn potentieel enorm ontwikkeld heeft. Hij is niet gestuurd door God, dat wordt behoorlijk duidelijk na wat onderzoek (wat jij ook doet Hans inzake Corona toch?).

   God = het veld, de bron, het Multiversum……alles is energie/trilling/vibratie/frequentie en het leven voltrekt zich volgens de Universele Wetten (waaronder een van de krachtigste, de Wet van Aantrekking (Creatie)). God stuurt niemand, God is volledig neutraal (het Nulpunt, daar waar 0 weerstand is).

   Ik volg jou en Micha/Wouter graag hoor, maar ga asjeblieft niet teveel Jezus erbij betrekken, die is allang weer -tig keer geïncarneert in andere gedaantes.

   • WDW

    Jezus is de Weg, de Waarheid en Het Leven, elke andere ‘weg’ waarvan men zegt dat die naar God zou leiden is een leugen, want er is slechts 1 weg tot God. Zonder Jezus bestond weesdeweerstand.nl niet.
    Johannes 3:16 Want God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.

    17 God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om de wereld te veroordelen, maar om haar door Hem van de ondergang te redden. 18 Wie zijn vertrouwen op Jezus stelt, wordt niet veroordeeld. Maar wie niet gelooft, is al veroordeeld omdat hij geen vertrouwen heeft gehad in de naam van Gods enige Zoon. 19 Het oordeel komt tot stand doordat het licht in de wereld is gekomen, maar de mensen hebben de voorkeur gegeven aan de duisternis. Dat komt omdat zij slechte dingen hebben gedaan. 20 Want wie zondigt, heeft een hekel aan het licht. Hij ontwijkt het uit angst dat al die slechte dingen aan het licht zullen komen. 21 Maar wie Gods wil doet, komt tot het licht, zodat van alles wat hij doet, gezien kan worden dat God het is die daarin werkzaam is.’

    • Rob

     Oké, ik begrijp je strekking.
     Ik ben in dit geval benieuwd hoe je God ziet. Heb je een voorstelling van Hem? Is hij voor jou een opperwezen en dan in de mannelijke persoon?

     Ik ben ook benieuwd of je Abraham Hicks kent. Zij zijn een collectief (non-fysiek) bewustzijn en praten soms over God en Jezus. Info rechtstreeks uit de bron dus. Hier een mooie voorbeeld over Jezus.

     https://www.youtube.com/watch?v=e64eatdoOzg

     Ik ben benieuwd wat je er van vindt.

     Groet,

     Rob

Leave a Reply

Your email address will not be published.