Advocaten kraken muilkorf code:

https://www.ademvrij.nu/orde-van-advocaten-kraakt-wetsvoorstel-mondkapjes-geen-medische-noodzaak-geen-juridische-grondslag

 

Journalist citeert de wet aan politie video

 

 

 


WDW
WDW

  1 Response to "BELANGRIJKE LINKS VAN VANDAAG"

  • JacquelineUbert

   Goede avond,

   Ik ben al een tijdje geabonneerd en heb een vraag. Graag reactie terug op [email protected], Jacqueline Ubert, ‘s-Hertogenbosch.
   Ik ga NIET akkoord met het muilkorfbeleid. Derhalve vanaf 1 december zal ik een boete(s) van 95 euro gaan krijgen. Dit ga ik juridisch aanvechten. Staan jullie achter mij en hebben jullie nog tips. Zijn er meer mensen die dit gezamenlijk willen doen? Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Zijn er financiele mogelijkheden? Ik kan geen van jullie persoonlijke emails vinden, daarom op deze manier. Gaarne reactie.

   vr gr

   Jacqueline Ubert

   Jacqueline Ubert

Leave a Reply

Your email address will not be published.