Vraag aan alle ouders:
Bent u bereid uw kind te laten testen op het Corona vaccin?

Hierbij de echte informatie over de inhoud van zo’n een vaccin:
u kunt dit zelf natrekken uiteraard.

Coronavaccin Astrazeneca wordt gemaakt met foetus van Nederlands meisje.

Aangezien ook onze intuïtieve alarmbellen zeggen dat Astrazeneca geen antwoord gaat geven, blijven we zelf doorgaan om de onderste stenen naar boven te halen.  Zie mail van Ramon Walter: (https://tinyurl.com/y7g74wjb)
Astrazeneca, het bedrijf dat het coronavaccin maakt voor de Nederlandse markt, maakt gebruik van een foetus. Deze foetussen werden overigens #levend #ontleed, en de cellijnen daarvan die worden gebruikt om virale vaccins op te kweken. Deze cellijnen uit Nederland worden dus al 47 jaar doorgekweekt, en de veiligheid daarvan is nooit wetenschappelijk aangetoond, of onderzocht.
Lex Van der Eb, verantwoordelijk voor de bewuste cellijnen van het geaborteerde meisje meldt het volgende over de ouders:
“De moeder was compleet normaal….. Er was niets mis met de moeder. Ze kreeg daarna minstens twee kinderen (…) die helemaal gezond waren. “Er waren dus 2 kinderen gezond, en betekent nog niet dat het derde kindje per definitie ook gezond is? En het volgende wordt gemeld: “De vader was niet bekend.”

Wat is dit voor wetenschappelijke bewijsvoering?
Tot dusver de veiligheid omtrent de basis van vaccinaties. Op deze informatie gebruikt men deze cellijnen al sinds de 70’er jaren zonder te weten hoe of wat?

In het boek ‘Confessions of a Pro-Life Missionairy’ van Paul Marx, komt dokter Ian Donald aan het woord.
Hij beschreef het experiment waar hij getuige van was, aan het Karolinska Intituut in Stockholm. Hier werden cellijnen gecultiveerd van geaborteerde baby’s.

Hij verklaarde:

“Experimenten werden uitgevoerd met levende baby’s…..’die geeneens een verdovingsmiddel gegund werd, terwijl zij worstelden en huilden en doodsangst uitsloegen. En toen ze niet meer nodig waren, werden ze geëxecuteerd en weggegooid als vuil’.

Dokter Deisher heeft onderzoek gedaan naar DNA van embryo’s in vaccinaties. Ze zegt het volgende:
‘Over heel de wereld worden vaccins die besmet zijn met menselijk DNA, niet enkel in verband gebracht met autisme, maar ook met epidemische leukemie en lymfekanker bij kinderen.’
Het team van dokter Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië, en constateerde dat de grote toename in het aantal autisme gevallen begon aan het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw, toen diverse vaccins werden geïntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Toen het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een nieuwe toename van autisme plaats.
Al het foetale DNA dat in kinderen wordt geïnjecteerd is besmet. Hoofdonderzoeker Katie Doan legde uit dat embryonale cellijnen wordt gebruikt om vaccins te kweken, omdat er dan minder auto-immune reacties optreden dan bij het gebruik van dierlijke cellijnen. Volgens haar is het echter onmogelijk om onbesmet foetaal DNA te gebruiken, ondanks pogingen om het te zuiveren. Zodra dit in een kind wordt geïnjecteerd, kan het in combinatie met de genen van het kind autisme en vele andere ziektes veroorzaken. Ook de enorme toename van genderverwarring speelt hierbij een rol.
Confessions of a Prolife Missionary: The Journeys of Fr. Paul Marx https://www.amazon.com/…/ref=cm_sw_r_cp_apa_i…
Dr. Theresa Deisher: www.soundchoice.org
Ramon Walter
.
Ik heb zelf gekeken op de site van het ‘College ter beoordeling van geneesmiddelen’ .
Toen klikte ik op de eerste patiënten bijsluiter: https://www.ema.europa.eu/…/m-m-rvaxpro-epar-product…
Daar staan de ingrediënten in van het mazelen vaccin.
Al op de eerste pagina schrijven ze dit ingrediënt: WI-38 HUMANE DIPLOÏDE LONGFIBROBLASTEN onder het andere ingrediënt: kippenembryocellen.
Als je vervolgens dit woord opzoekt op bv WIKIPEDIA https://en.m.wikipedia.org/wiki/WI-38 dan kan je dit lezen:
WI-38 is a diploid human cell line composed of fibroblasts derived from lung tissue of a 3-month-gestation ABORTED FEMALE FETUS
n.a.v. bericht Marcel vd L.

WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.