ingezonden bericht van Peter D.,

Ik heb keihard bewijs dat het CBS met cijfers knoeit om de angst erin te houden. Vanaf April heb ik de wekelijkse CBS publicaties van het totaal aantal sterfgevallen in heel Nederland bijgehouden. Het viel me al snel op, dat er niet alleen het aantal doden van de afgelopen week werden toegevoegd, maar ook de cijfers van weken of zelfs maanden geleden steeds op bleven lopen.

 

Daarom ben ik de wekelijkse cijfers in een excel sheet bij gaan houden en deze kolom naast kolom neergezet, zodat je een verloop ziet van de cijfers, die normaal gesproken wekelijks worden overschreven, zodat het nooit meer terug te vinden zou zijn. Deze Excel sheet heb ik voor je bijgevoegd,De met rood gemarkeerde cellen geven aan dat er ten opzichte van de vorige week een verhoging en cijfermanipulatie heeft plaatsgevonden. In totaal zijn er tot nu toe 253 keer verhogingen van eerdere cijfers is geweest. Op regel 12 zie je een afscheidingslijn, deze markeert de eerste melding van een Corona sterfgeval in Nederland. Er zijn voordat er maar een Corona sterfgeval in Nederland was geregistreerd dus in 65 stappen 122 doden toegevoegd, na deze datum is in 441 stappen 839 doden toegevoegd.

 

Conclusie: Tot aan vandaag 15-10-20200, zijn een totaal aantal van 961 extra sterftegevallen, door het CBS zelf, aan de sterftecijfers toegevoegd.

Echter heb ik niet alleen de cijfers bijgehouden, maar ik heb ook bij iedere entry ofwel een screenshot gemaakt met timestamp, of de pagina als pdf geprint zodat achteraf niet kan worden ontkend dat het ooit op hun website is gepubliceerd. Hiervan heb ik een pdf bestand gemaakt, met alle pagina’s inclusief de oorspronkelijke publicatie datum en het CBS logo. Je vindt in bijgevoegd pdf bestand al deze screenshots/pdf screendumps in chronologische volgorde terug.

Ik hoop dat deze informatie als bewijsstuk bijdraagt aan het grotere doel om alle leugens boven tafel te krijgen.

 


WDW
WDW

  2 replies to "Bewijs dat het CBS met cijfers knoeit"

  • Ilona

   Er schijnt een buiten parlementaire commissie te zijn, die dit erg interessant zou vinden denk ik.
   Geen idee hoe die te bereiken. Ben 68 en niet zo e4g bedreven in dit soort dingen. (Delen/doorsturen etc)
   Wel probeer ik op de hoogte te blijven van deze wereldwijde p(l)andemie.
   Te erg voor woorden waar men mee bezig is.
   Succes

  • Liesbeth van der Hoop

   Iedereen die de waarheid zoekt weet dat er veel organisaties zijn die hier mee bezig zijn. De buitenparlementaire commissie is heel goed bezig met interviews met artsen bijvoorbeeld. Geef het niet op, hoe oud of jong je ook bent. Het is goed voor je moreel als je andere geluiden hoort, die wél eerlijke bronnen hebben en niet wegkijken.
   Ik heb nog steeds een probleem: in het OV moet je een mondkapje dragen ondanks dat het niet helpt tegen besmettingen. Iedereen draagt er een bij mij in de randstad. Ik vind het erg om te moeten zeggen, maar ik heb geen zin in een boete. Weet iemand een oplossing hiervoor? Ik ben er nog niet uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.