DOCUMENTAIRE OVER BILL GATES NEDERLANDSE ONDERTITELING

 


WDW
WDW

  7 replies to "BILL GATES KRANKZINNIGER DAN HITLER"

  • Harrie H. Braam

   Team WDW, hartelijk dank voor deze video waarin duidelijk wordt uiteengezet wat de mensheid te wachten staat als er geen tegengeluid wordt gegeven aan deze genocide praktijk van het elitaire groepje mensen, dat overduidelijk laat zien, dat zij volledig schijt hebben aan de mensheid en zich groter achten dan God om de wereldmacht definitief in handen te krijgen.

   Dat gaat echter niet lukken!

   Ik zou me wat taalgebruik betreft netter hebben kunnen uitdrukken, maar de schijt hebben aan iedereen, geeft nog maar een beetje aan hoe de tegenstanders werkelijk voelen/denken/handelen om de mensheid definitief uit te roeien.

   Het doet me helaas denken aan het volgende ziekmakende ‘grapje’:
   V: “Wie zijn de beste roeiers ter wereld?”
   A: “Dat zijn de Joden, want die zijn nog nooit uitgeroeid!”

   En hier staat de essentie geschreven van wat er momenteel gaan de is m.b.t. gehele mensheid op 5 honderdmiljoen mensen na, die de ‘eer’ zullen hebben als overgeblevenen van de ruim 7 miljard mensen te mogen werken als blijvende slaven om hun “meesters” te dienen.

   Maar ik heb vertrouwen in de Hogere Macht, dat het niet verder komt dan waar we nu zitten en de mensen eindelijk als wakkeren opstaan en zich actief gaan weren. We hebben tenslotte niet voor niets een opdracht actief uit te voeren gedurende dit leven!!!

   Met groot respect voor jullie inzet en werk van WDW verblijf ik,

   Harrie H. Braam

   • Pontonier Benthien

    Joden, dat is het Hebreeuwse volk die in het oude testament zijn beschreven.
    De joden die hedendaags over zijn, is niet het Hebreeuwse volk, maar Khazaren een Turkmeens nomadenvolk die zich zo’n 1200 jaar geleden zich bekeerde tot het jodendom. Toen de Khazaren nog heidenen waren aanbaden ze Baál/Moloch. Na hun kerstening is de elite van de Khazaren door gegaan met hun oude rituelen, onder de noemer van het Caballisme
    De Khazaren was een volk die zeer machtig en rijk was en voerde oorlogen tegen elke buurman (omliggende landen), de onderworpenen werden als slaaf gemaakt of voor offer rituelen gebruikt. De grootste aartsvijand van de Khazaren is Rusland/Roethenie. Toen de Russen het Khazaarse rijk verslagen had is er onder het Khazaarse volk een groots exodus ontstaan, vele zijn over Europa verspreid (de Askenazim) en het middelandse zeegebied (de Sefarden).
    De Khazaren zijn al eeuwen bezig om Rusland kapot te maken, ergens nog goed gelukt ook, denk maar aan de tweede Russische revolt in oktober 1917, Het bolsjewisme is geleidt door Khazaar-joden en gefinancierd is door het Duitse rijk en verscheidende andere westerse landen.

  • Pixel

   Bedankt voor deze video, niet nieuw (behalve de muggen als injectienaalden). Creepy….
   Laten we samen vechteen, om te beginnen:
   1. spreek je uit, op werk, in je faamilie, op internet
   2. draag geen mondkapje, velen zijn het er niet mee eens maar doen het toch om geen gezeur te hebben (ik ook). Gisteren voor het eerst lekker gewinkeld zonder mondkapje bij de Jumbo. Ik kreeg geen opmerkingen of rare blikken. Had me voorbereid niet agressief terug te reageren maar was dus niet nodig. Het niet dragen ervan is een getuigenis en helpt andere mensen zich te durven uiten.
   3. laat je niet vaccineren, geen uitleg nodig.
   4. stem de juiste persoon/partij bij de komende verkiezingen. Afgelopen jaar waren er maar 3 van de 150 die zich openlijk hebben geuit op een wetenschappelijk juiste manier
   5. ….. ik hoop dat deze er niet van hoeft te komen…..
   5.

  • Andre Maneschijn

   Dank voor het plaatsen van deze video.

  • Aaron20

   Bedankt voor deze video, had hem ook al van een andere bron.
   Ik snap niet waarom die Duivel nog vrij kan rondlopen?
   Hij heeft al zoveel leed en doden op zijn geweten, en nu wil hij oa. Europa eraan laten geloven?

  • Marco

   Thanks, is helaas niet de volledige versie. Hier is hij te vinden; NL sub https://www.kla.tv/17450
   Deel 1 staat op Bitchute; https://www.bitchute.com/video/T6ByOc9NOgW9/

  • J. Onno Dekker

   viruswaanzin.nl en talloze links over virus Bill Gates zijn hier in frankrijk niet te zien’forbidden’. Het heeft mij totaal verrast dat ineens de NWO thans zo snel de kop op
   steekt. We wisten toch eigenlijk al heen veel van naziprins en zijn Bilderberg, Deterding, Colijn en de shell koningin Wilhelmina.
   De Stomkoppen blijven met vlaggetjes zwaaien, doodziek op hun sterfbed na de nanodeeltjes in hun lijf en kijken nog ff het nieuws op een windowsscherm of een google mobiel. Animal farm is geen fictie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.