BODEGRAVEN XL AFLEVERING 4

Vanavond zaterdag 19 december om 20.00 uur de 4e aflevering van het Verhaal van Joost.

Dit wordt een extra lange aflevering van meer dan een uur, waarin vooral de in vorige afleveringen genoemde feiten zullen worden toegelicht door Joost zelf.
Verder bizarre onthullingen, zoals het feit dat we niet met 1 moord te maken hebben, maar een lijst van mensen die voor hun 35 ste levensjaar binnen deze kennissen kring van Bodegraven om het leven zijn gekomen.

Hier nogmaals de OPROEP aan iedereen die iets te melden heeft m.b.t. deze zaak.

Eerst bespotten ze je.
Dan lachen ze je uit.
Dan bestrijden ze je.
Dan win je.

Let op:

Vooraf, willen we nogmaals duidelijk aangeven, dat het hier gaat, om een zaak die zich in eerste instantie grotendeels begin jaren tachtig heeft afgespeeld.
Dit heeft tot gevolg, dat het veel tijd en moeite kost, feiten van ruim zevenendertig jaar geleden boven water te krijgen.

Het neemt overigens niet weg, dat hetgeen toen begonnen is, nu niet meer speelt.
Immers, zeer ernstige strafbare feiten, die Joost zijn aangedaan tijdens zijn vroege kinderjaren, hebben ruim zevenendertig jaar van zijn leven verwoest.
Gaandeweg is gebleken dat Joost hiermee niet de enige is.

Deze uit meerdere delen bestaande documentaire, is niet vergelijkbaar met enige andere misdaad documentaire, zoals u deze in de reguliere media zult aantreffen.

Allereerst, omdat dit geen afgeronde zaak betreft, maar één, die zich ontwikkelt.

Ten tweede, omdat geen enkele professionele instantie, noch bedrijf, deze zaak heeft opgepakt en dus alles geheel daar buitenom, dient te worden onderzocht en uiteindelijk geproduceerd.

 

>>>KIJK HIER OP YOUTUBE<<<

>>>KIJK HIER OP RUMBLE<<<

>>>KIJK HIER OP BITCHUTE<<<

 

In de volgende aflevering (5) o.a.:

Wie is de fam Bastiaansen?
Wat herinnert Joost zich m.b.t. Jaap van Dissel en hoe hebben we dit met feiten kunnen bevestigen?
Een nieuwe getuige heeft zich gemeld.


WDW
WDW

  11 replies to "BODEGRAVEN XL AFLEVERING 4"

  • mick steenkist

   heel veel dank voor jullie geweldige werk!

   groetjes,

   mick steenkist

  • M Van Hamersveld

   Ik waardeer jullie werk enorm en voor jullie tijd en inzet. Chapeau en ga zo door 👍 Tot nu toe heb ik nog geen één uitzending gemist…en bekijkt ze meestal meerdere keren om ze goed te begrijpen en tot me door te laten dringen. Vanavond aflevering 4 van Joost. Bedankt 🙏🍀🙏

  • JacquelineUbert

   Je bent een kanjer Joost, trots op je. En jullie heren, chapeau om dit op je te nemen.

  • JacquelineUbert

   Vergeet niet dat we een ziel IN een lichaam zijn en ons gevoel NOOIT liegt. Dit geldt ook voor zelfmedicatie.

   • WDW

    De mens IS een geest, heeft een ziel en woont in een lichaam. Een door de Schepper bedachte 3 eenheid…geschapen naar Zijn beeld.

    • Lianne Van Bochove

     Wanneer komt deel 5

  • Jan Bloeming

   heel veel dank voor jullie ontzettend goed werk Hans , Wouter, Joost en Micha. We kijken elke aflevering en hopen elke keer weer voldoende bewijs te krijgen om dat tyfus tuig like van Dissel, Bastiaanse, Rutte, Hugootje en al dat ander tuig achter slot en grendel te krijgen. Heel moedig van Joost Knevel om dit allemaal te exposen, Het zal voor hem ontiegelijk moeilijk zijn hier steeds weer mee geconfronteerd te worden met zijn jeugd, die eigenlijk onbezorgd had moeten zijn, net zoals voor alle dodelijke slachtoffers die door een merendeel van dit gajes op gruwelijke wijze misbruikt en vermoord zijn. Gajes die nu dagelijks ons dicteren hoe wij moeten leven en handelen. Zeer FRUSTREREND !!!!!

  • Bosgeus

   Geweldig dat dit gepubliceerd werd.
   Complimenten voor de moed van Joost. Al zal het voor hem ook fijn zijn, dat nu eindelijk zoveel mensen naar hem luisteren, ook beseffen dat hij de waarheid spreekt.

   Ik zie het wel was somberder in dan Micha Kat, ook omdat ik weet wie daar achter zitten. Dat is de machtigste geheime dienst op de planeet, die opgezet is in 1536 als antwoord op de reformatie door Maarten Luther. Ofwel, de oorlog die hier bezig is, is dezelfde als de 80-jarige oorlog, waarover ons onderwijs meer verzwijgt dan dat ze verteld; Twee Jezuïeten zaten achter het installeren van Balthasar Gerards, zijn zoon Prins Maurits was vergiftigd, de Remonstranten was en is een sekte opgezet door de Jezuïeten, Joost van den Vondel had ghostwriters en was een landverrader – geen Vondelpark.
   Zolang mensen dit niet beseffen, blijven de daders ongrijpbaar. De politie als instrument is opgezet door de meest vuile katholieke vorsten van Europa in de 17de eeuw, het is de seculiere arm van de inquisitie, dus de politie zelf als systeem is de vijand van deze kinderen, niet alleen individuele lieden daar. Ja, die jongens die agent worden weten dat niet, ook de Duisters haben es nicht gewüst, laat staan dat politie agenten de theologie achter hun functie als bruikbare idioten zal begrijpen, maar iedereen die in goelags of concentratiekampen terecht kwam, werd daar geplaatst door de politie. Dat is het systeem waar iedereen in opgevoed is.

   Om dit kindermisbruik aan te pakken, moet er een volledig ander systeem komen. Ik zie dat niet echt gebeuren, van bijvoorbeeld de historische oplossingen die Wouter Raatgever voor stelt gaan me haren overeind staan. Die Bataafse republiek is precies wat ons eigen systeem wat werkte omver geworpen heeft, van dit land een inquisitoire monarchie maakte. De oplossing is vaststellen wat de contareformatie tot nu toe gebouwd heeft hier, dan zich verdedigen daar tegen met wat mogelijk is, met moed en geordend overleg. Maar weet wel dat dit een internationaal gebeuren is; als dit land vrij wordt, worden we binnengevallen door EU, NAVO of VN etc.

   • Fré Bolderhey

    Man man man, jij bent echt zwaar de weg kwijt he, mafkees

  • Lianne Van Bochove

   Wanneer mogen we deel 5 verwachten

  • Angel-a

   Respect voor Joost, herken veel in jouw verhaal

Leave a Reply

Your email address will not be published.