Heden 28-11-2020 is ons de volgende tamelijk gevoelige informatie toegezonden die wij u niet willen onthouden.
In hoeverre e.e.a. op waarheid berust, zal de tijd moeten leren, maar het wordt in elk geval steeds aannemelijker dat het klopt.

Gemeld door o.a. Charlie Ward.

Dit krijg ik net door via een reactie op een Amerikaanse website (GEEN mainstream media) op t verhaal dat Generaal Flynn al in Den Haag zou zijn.

Ik stuur en kopieer gewoon alles door wat ik tegen kom omtrent Demmink en kornuiten…

Octave Durham

1 minuut geleden

@Kismet1955 met dank aan Tom ( onafhankelijk onderzoek hobby journalist)

story 1: De tweet van Roger Stone over dat Gen Flynn een lijst had van pedofielen in de Nederlandse regering, die had hij gekregen van de pedofiele pooier Karel Maasdam. Maasdam had hem naar hem doorgestuurd voordat Teeven binnenviel. Het voornaamste doelwit van het Rolodex onderzoek waren officieren van Justitie Hans Holthuis, Henk Wooldrik en Jan Wolter Wabeke, omdat ze klanten waren geweest van de pedofiele pooier Karel Maasdam. Later werden ook professor Ger van Roon van de VUA en voormalig Minister van Defensie Job de Ruiter toegevoegd aan het lijstje. Volgens Runderkamp Papers zou de adviseur van Oranje, Frits Salomonson, ook een doelwit zijn van het onderzoek. Hij scheen volgens zijn buren een martelkelder te hebben die Demmink en prins Claus samen bezocht zouden hebben. Een getuige verklaarde aan zedenpolitie Leen de Koter dat hij in de martelkamer van Salomonson misbruikt is door oa Karel Maasdam. lees meer

 

story-2 Claus heeft ook samen met Salomonson homobars in de VS bezocht. Salomonson stond op de foto in een SM-outfit met vier minderjarige naakte jongens, aldus homo-prostituee J. te B. Hij had ook miljoenen crimineel geld witgewassen van maffiabaas Klaas Bruinsma, de voormalige vriend van Mabel Wisse Smit, die later echtgenote van prins Friso werd en de belangrijkste medewerker van Soros is. Advocaat van Salomonson en oud-zakenpartner, Oscar Hammerstein, nam het op voor Demmink, is zelf homo en ook niet vies van reisjes naar Azië waar veel pedofiele toeristen naartoe reizen om zich te vergrijpen aan kinderen. Hammerstein zou ook crimineel geld van drugshandelaar Johan Verhoek(hoofd Octopus maffia) hebben witgewassen en werd ervan verdacht betrokken te zijn bij de moord op Pim Fortuyn. opvallend is dat na de dood van Pim het CDA een staatsgreep pleegde en het eerste wat ze deden was Demmink benoemen tot Officier van Justitie. Hou zou ook zelf banden hebben met de Italiaanse maffia en regelmatig gesignaleerd zijn met Willem Alexander. Hij is echter nooit voor veroordeeld. Het Rolodex onderzoek werd echter stopgezet vanwege een lek. Hans Vrakking, de initiatiefnemer van het onderzoek, verklaarde aan de NRC dat hij door Fred Teeven en de secretaris generaal van het ministerie van Justitie(voorganger van Demmink), Harry Borghouts, onder druk werd gezet om te stoppen met het onderzoek omdat een van zijn ambtenaren(Demmink dus) een doelwit was BRON HIER.

De chauffeur van Demmink, Rob Mostert, verklaarde aan de BVD(nu AIVD) dat hij het niet kon uitstaan dat Demmink seks had met minderjarige jongens in zijn auto. Dit was alleen nooit onderzocht omdat Mostert kort daarna stierf. Tjeerd Postma stelde dat een externe adviseur van de gerechtelijke ondernemingsraad, voormalig Demmink chauffeur Hans Bakker, ook tegen de AIVD heeft verklaard dat Demmink jonge jongens in zijn regeringsauto bestelde. Later ontkende Bakker dit, maar Postma herinnerde zich Demmink als een humoristische charmante man, dus waarom zou hij dan zulke leugens over hem de wereld in brengen? Borghouts bekende zelfs dat het aanstellen van Demmink een risico was,wat betekent dat de AIVD dus wel degelijk op de hoogte was van de activiteiten van Demmink .

Een dag na het telefoontje tussen Vrakking en Borghouts was het onderzoek dood. Rolodex-rechercheur Jaap Hoek bevestigde tijdens de uitzending van KRO Brandpunt van 18 mei 2014 dat geheime telefoonnummers van vooraanstaande justitiële ambtenaren in het bezit van jongensprostituees waren gevonden. Een andere collega legde ook uit dat de personen om wie het ging, wisten van het onderzoek, en zich daarom niet meer bezighielden met illegale activiteiten die er normaal voortdurend zijn, waardoor het onderzoek tijdverspilling is. Leen de Koter, die betrokken was bij Rolodex, bevestigde dat het onderzoek was vernietigd.

Door de getuigenis van Emile Broersma werd duidelijk dat het Joop de Wijs was, die (door schaamteloze corruptie) Hans Holthuis liet weten dat hij onderzocht werd. Natuurlijk onnodig te zeggen dat Demmink en zijn secretaris generaal het diezelfde dag wisten en Hans Vrakking en Rene Ficq onder druk zette om het onderzoek te stoppen. De Wijs was hoofd van het Korps Landelijke Politiediensten en daarmee ook chef van het Centrale Recherche Informatiedienst. Daarnaast maakte Broersma duidelijk dat naast Holthuis, Wooldrik en Wabeke, zeker ook Demmink wegens betrokkenheid van georganiseerde kindermishandeling door het CRI onderzocht werd . Gevangenis directeur Jacques van Huet vertelde dat Anneke Storm van ‘s Gravensande tegen hem zei dat ze Thaise jongetjes voor Demmink regelde. Tijdens het verhoor van Anneke Storm heeft ze dit ontkent. Opvallend is dat ze haar door de overheid betaalde advocaat meenam naar het verhoor. Wie neemt nou een advocaat mee naar een getuigenverhoor? Omdat ze niet de waarheid mocht vertellen?

Een ander interessant bestand is dat van Richard Carl Samson. Daarin staat oa dat de pedofiele pooier Warwick Spinks, die zelfs op de lijst stond van Britains most wanted, in 1992 samen met Mostert vertrok in de regeringsauto van Demmink en dat Hans Holthuis ook vaak meereisde. Pedofiel Joodse Dave is ook minimaal twee keer gezien met Demmink, Holthuis en Mostert http://www.hethaagsecomplot.nl/doc/rolodex.pdf Ondanks dat Samson een erg shady persoon blijkt te zijn en zelf ook een seksslaafje schijnt te hebben, lijkt dit niet op desinformatie. Het bevat teveel namen, gedetailleerde verklaringen en het strookt met de feiten. Een bekend feit is trouwens dat Demmink in de jaren 1993 tot 2000 een relatie had met de Tsjechische pedofiele pornoacteur Libor Ctvrtlik, die toen net 20 was. Een kort en simpel filmpje van PowNed, maar toch in beeld brengt welke contacten Demmink onderhield, waarvan ook op Bilderberg-niveau BRONNEN HIER.

Hij was ook lid van het politici-studentencorps Minerva, oa met zijn vriendjes Teeven, Opstelten, en van der Steur en ook Beatrix. Ook Hammerstein en Salomonsonwaren lid. Vrijwel alle Nederlandse vorsten en tal van andere prominente Nederlanders behoren tot deze club. Opvallend is dat een ander, internationaal elite organisatie: de Bohemian Grove club de Uil van Minerva als logo heeft. De Uil van Minerva wordt ook wel geassocieerd met de kinderoffer-god Moloch. Ook was hij lid van de Club van Den Haag, echter komen er slechts een dozijn aantal mensen van deze groep uit Nederland, waaronder Ruud Lubbers die Demmink dus al jaren goed kent. De voorzitter is prins Constantijn van Nederland en de secretaris is Jozias van Aartsen(voormalig staatssecretaris). Andere prominente leden zijn prins El Hassan bin Talal van Jordanië, Jacques Delors, Jan Pronk, Ernst Hirsch Ballin, Herman Wijffels, Erik Brenninkmeijer en Peter Sutherland. Al deze personen zijn NGO-verbonden en hebben Bilderberg bezocht. Dit laat zien dat Demmink dus contacten had met zowel Groot-Brittannië als Frankrijk tot aan de Arabische wereld.

WWG1WGA Q

 

 


WDW
WDW

    1 Response to "INFO ROGER STONE GEN. FLYNN JORIS DEMMINK"

Leave a Reply

Your email address will not be published.