[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fcAtqHOMNVw[/embedyt]

 

>>>OF KLIK HIER OM TE BEKIJKEN<<<


WDW
WDW

  20 replies to "BREAKING JOURNAAL 24-11-2020!"

  • Ilse

   Geweldige uitzending weer.

  • Joanna van Casteren

   Ik lees alles- Jullie hebben een Programma..
   Ik laat me niet vaccineren.. Want dan ben ik verloren.. Dan draagik het Duivelsteken in me!

   • Reinier

    OK. Jij hebt het tenminste begrepen.
    Laat je niet verleiden zoals Eva door de slang/duivel…!

    Blijf gezond, eet een (onbespoten) appel….!

    Groeten,
    R.

  • Ruddy

   Het blijkt 10 maal erger te zijn dan dat we weten.
   Must see :

   Waarom kan ik geen link plaatsen?

  • Henk Diks

   Het Satanisch vaccin, de demonisering van bijna iedereen, Bodegraven, daar zal ik maar niet op reageren….

   De US verkiezingen, en de analogie die getrokken wordt, daaruit blijkt duidelijker dat jullie geen journalisten maar opinie handelaren zijn, informatie wordt voornamelijk uit dezelfde echoput betrokken, waardoor niet het totale beeld beschikbaar is.

   Zelfs bij Fox zijn zowel de Nieuws en Opinie afdeling langzaam, en heel voorzichtig, hun kijkers op de hoogte aan het brengen dat Biden heeft gewonnen, maar ook dat er waarschijnlijk geen fraude heeft plaats gevonden, al heeft Trump natuurlijk het recht dat te onderzoeken. Harde bewijzen blijken er nog steeds niet te zijn, ondanks wat er in de media allemaal geroepen wordt, wat in de rechtszaal niet eens wordt aangedragen, omdat je daar zaken hard moet maken, en niet wegkomt met propaganda.

   Waarom Trump door jullie nog steeds als een soort Messias gezien wordt, is mij een raadsel, Q, die 4chan ongein?! In januari, is het afgelopen met GEOTUS, en wacht met vreugde op hoe jullie dat verhaal tegen die tijd weer een nieuwe creatieve draai geven.

   • Raymond Postma

    Ja helemaal mee eens,en dan die Joost,hij leek wel dronken ofzo,en dan die zonnebril erbij op.het wordt bij mij steeds ongeloofwaardiger.

   • skabbe

    blinde gek

   • Jans

    We gaan het allemaal mee maken. Trump krijgt van mij het voordeel van de twijfel, zolang hij doet wat goed is voor de mensheid. We moeten kritisch blijven kijken naar alles wat er gebeurt, en dat is veel! Als het Trump team én Sydney Powel zeggen over bewijzen beschikken, mogen/moeten ze deze exposen. Overigens kan ik me niet voorstellen dat Biden werkelijk heeft gewonnen. Kijk eens naar het verschil in opkomst bij de rally’s, het politieke verleden van de man, de corrupte contacten van de man, het vermogen van de familie (waar komt dat vandaan) etc. etc. Trump zal ook zeker geen heilige zijn, maar vreemd genoeg hebben zijn tegenstanders blijkbaar nog niets over hem kunnen vinden wat hem chantabel kan maken. Dat kan van de Bidens niet worden gezegd. Ik ben blij met iedereen die zelf onderzoek doet en een ander geluid laat horen dan de MSM. Het wordt misschien inderdaad wat bot en recht voor zijn raap gebracht (net als Trump overigens), maar als straks waar blijkt te zijn dat al deze mensen zich schuldig hebben gemaakt aan criminele activiteiten, dan verdienen zij ook geen respect meer. Luister vooral naar je gevoel bij wat je hoort, ziet en leest.

   • Robert

    OK. Jij hebt totaal niet begrepen, hoe het bedrog allemaal werkt.

    Ik wens je beterschap…!

    R.

   • Patrice

    Door schapen zo als u ,die de waarheid niet willen zien, zij die volledig mee gaan in de massa hypnose, worden de mensen die wel zien wat er gaande is, mee in de val gesleurd.
    U bent waarschijnlijk 1 van de eerste die vooraan in de rij staat om de vaccinaties te halen ?
    Dan wens ik u veel succes, sterkte en wijsheid toe, en hoop ik u na een half nog een keer te spreken op deze site, om te achterhalen hoe het dan met uw gezondheid gesteld is.
    Dan wacht ik met vreugde af, hoe u uw verhaal tegen die tijd een nieuwe creatieve draai gaat geven !

   • WDW

    truste ):

   • Lambert Verkooijen

    Heb je nog nooit goed verdiept in de materie, Trump heeft gigantisch bewijs en het is een schande dat jij nog in een vieze smeerpijp Biden hoog houdt wat er nog allemaal boven gaat komen dat gaat de wereld shocken. Je gelooft nog steeds in de vieze oplichters van MSM, maar je gaat je nog diep schamen voor dit gedrag, kotsmisselijk van zulk volk als jij wat pedos beschermd en niet de kinderen die misbruikt worden.

    • Henk Diks

     Nou, ik ‘geloof’ in eerste instantie helemaal niets, en heb dan zeker geen plompverloren mening. Met wat meer informatie, blijkt bijna alles sowieso wat te complex om daar voor de vuist weg op te reageren. Over veel onderwerpen kom ik nooit tot een voor mij bevredigende eindconclusie, ik mis daarvoor teveel informatie.

     Gebrek aan nuance is waar ik moeite mee, de wereld is niet zwart-wit (ook al zou dat alles wat eenvoudiger voor je maken). Wat me tegenstaat is dat zo ongeveer alles langs de Q lat wordt afgemeten, en laten we eerlijk zijn, QDrops zijn nog waziger dan de Nostradamus verzen. De referenties naar het grote plan, de hang naar autoritarisme, het enigszins verhulde antisemitisme, dat gaat me een paar bruggen te ver. Volgens de WDW heren is zo ongeveer de helft van de wereld bevolking inmiddels pedofiel of babybloed drinker!? Dit soort theorieën hebben in de geschiedenis al meerdere incarnaties gekend met ongeveer dezelfde ingrediënten, op zich niets nieuws.

     Het is ronduit eng om Micha soms, bijna letterlijk de Turner Diaries te horen citeren…

     Bekijk alles kritisch!

  • Maureen

   Beste Micha, Wouter en Hans, , bedankt voor jullie moed, ik hoop dat steeds meer mensen nu wakker worden! Een vaccin dat in nog geen jaar “ontwikkeld” is, waar dna in zit, dat nog nooit eerder gedaan is, afgezien nog van kwik en aluminium, terwijl normaal al gauw minstens 5 jaar onderzoek nodig is! Dat houdt in dat wij niet meer dan proefkonijnen zullen zijn!
   Informatie is te vinden op vaccinatievrij en op de website van Robert F. Kennedy.
   Ik raad echt iedereen aan om te onderzoeken hoe het zit met dit aankomende vaccin, gebruik jullie gezonde verstand alsjeblieft!
   Ik wens iedereen veel wijsheid en gezondheid!
   Maureen

  • :johan-van: heule.

   min 12:42 : <>
   volgens Correct Sentence Structure Communication Parse Syntax Grammar van DWMLC.COM =alles wat tussen haakjes , accolades of in een kader staat staat niet op het contract/blad.

   • Henk Diks

    Wow, dus het gaat nu zelfs een cruciaal moment in de menselijk evolutie worden:

    De mensen die het vaccin nemen, of alle complot denkers sterven uit!

  • M. Geyer

   zou de vaccin die Trump voorstelt hetzelfde zijn als wat bij ons door ons door de strit wordt geduwd? Trump heeft de WHO eruit geflikkerd toch en ik weet dat er arrestaties zijn van hoofd figuren. Van Simon Parks weet ik van een half jaar geleden dat als Trump een vaccin voorstelt dat het wel te vertrouwen is. Ik ben er nog niet zo zeker van. Willen jullie dit uitzoeken aub. Ik geef al jaren berichten door naar Vacin Vrij en Vaxed op FB o.a. Dank jullie voor jullie goede werk maar hou het aub wat korter, ok? Lieve grt. MoiRa

  • sonja

   Pierre Capel over het Cvid Vak zin. ( over het waarom niet nemen van het covit 19 ,,vaccin,,)
   https://www.youtube.com/watch?v=FVbfLaDyaVQ

   No need for vaccines, COVID pandemic is over, says Former Vice President of Pfizer https://www.nationalheraldindia.com/health/no-need-for-vaccines-the-covid-pandemic-is-over-says-former-vice-president-of-pfizer?fbclid=IwAR22LiIgY1DB5KDqRI4YFuJQmcp6ZttnrDNnHQnBPOGle3qQDMYVh40yQGw

Leave a Reply

Your email address will not be published.