DOORBRAAK A.U.B. MASSAAL DELEN OM LEVENS TE REDDEN

Pathologen: ‘Beademingsapparatuur en IC opnames zijn nooit nodig geweest’ – Italiaanse ministerie Volksgezondheid veranderde omstreden WHO protocollen, met als gevolg dat veel corona patiënten weer snel herstelden: 14.000 patiënten op één dag uit ziekenhuis ontslagen.

UPDATE:

Vooralsnog blijven we waarschuwen dat elk bericht over corona, dus ook dit bericht, vals kan zijn met tot doel de ware oorzaak te verhullen, namelijk 5G.

 

Corona patiënten overlijden niet aan het coronavirus maar aan de dodelijke bacterie ‘chlamydia pneumoniae’. Duitse wetenschappers van het Universitair Medisch Centrum Hamburg zijn tot deze verrassende conclusie gekomen. Deze gigantische doorbraak werd eerder door wetenschappers uit Italië en India ontdekt na minutieus onderzoek van de longen van corona slachtoffers, Duitse wetenschappers bevestigen deze doorbraak nu dus 4 bronnen, Nederlandse vertaling van de wetenschappelijke bronnen.

Artsen in Italië, Duitsland en India, die autopsie hebben gepleegd op talloze mensen die aan Covid-19 zijn gestorven, hebben ontdekt dat veel slachtoffers niet door het virus, maar door de aanwezigheid van een longbacterie zijn overleden. In veel gevallen is trombose (bloedproppen) de doodsoorzaak. Zieken zouden daarom met simpele bloedverdunners zoals aspirine kunnen worden behandeld.

Italiaanse artsen braken met de omstreden protocollen van de WHO, en bleken daardoor in staat om Covid-19 eindelijk effectief te behandelen, zodra ze vast hadden gesteld dat veel corona patiënten slechts aan ‘uitgezaaide intravasculaire coagulatie (klontering)’, oftewel trombose, leden.

Ook Xander Nieuws bevestigd deze bevindingen in dit artikel.

Wetenschappelijk bron nummer 1:
https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-2003

Wetenschappelijke bron nummer 2:
https://principia-scientific.org/cv-19-autopsies-show-blood-clots-a-bacterial-not-viral-disease/

Wetenschappelijke bron nummer 2:
https://www.tribuneindia.com/news/nation/co-existence-of-coronavirus-with-bacterial-pathogen-a-major-cause-of-fatalities-88867

 

 

 

 

 

 

 


WDW
WDW

    1 Response to "BREKEND: Covid-19 doodsoorzaak GEEN virus"

    • henry snel

      WHY IS YOUTUBE hampering all the alternative information from DAVID ICKE it is most embarrassing !

Leave a Reply

Your email address will not be published.