video placeholder

 

 

 


WDW
WDW

  3 replies to "DAVID ICKE 6 APRIL 2020 COVID-19 EN WERKELIJKE OORZAAK"

  • Wouter Raatgever

   amazing information. Well done!!!

  • Agnes

   Hallo Wouter, wij zijn een groepje in Apeldoorn gestart mbt 5g. Ik zag op jouw site de brief mbt het opvragen van verzekerings gegevens en vroeg me af, stuur ik deze n burgemeester en wethouders? Hoe kom ik achter het adres want als ik kijk op de lijst bij Gem.apeldoorn krijg ik het adres van het gemeentehuis..
   Graag je advies! Groetjes Agnes

   • WDW

    bedankt voor de reactie Agnes, Het beste kun je naar de lokale gemeente bellen en vragen wie er gaat over openbare werken, zoals het plaatsen van bushokjes, etc. Ga niet in gesprek, maar zeg alleen dat je schriftelijke belangrijke info wilt opsturen. Noteer de naam en adresseer de brief aan die persoon, liefst aangetekend versturen, omdat je dan bewijs van ontvangst krijgt en het ook een serieuze indruk wekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.