WDW
WDW

  5 replies to "DE KERK DIE WAKKER IS, STAAT RECHTOP!"

  • Remco

   Dat gisteren bekend is geworden dat Joe Biden de Amerikaanse presidentsverkiezingen kan winnen, omdat zo goed als 80% van de stemgerechtigde kiezers Trump stemden terwijl de mainstreammedia blijven volhouden dat deze Biden de 46ste POTUS is geworden, gaat nog grotere chaos wereldwijd veroorzaken. De aan Babylon hoererenden inclusief zij, die dergelijken in vooral politiek en rechtspraak aan de macht houden, zijn het probleem die de wereld teisteren. Zij zullen namelijk nooit hun nederlaag erkennen.

   • Jaba

    Dan moeten ze daar maar aan wennen God beslist op waarheid berust

  • Peter

   In 2013 was ik een week in Jacksonville, Georgia, voor een Revival week met pastor Rodney en pastor Eric en zijn team om een nieuwe kerkgemeenschap in te wijden. Ik kwam zijn kerk, River Church, Tampa, Florida tegen tijdens een dienst op Youtube. Binnen enkele minuten herkende ik de Ruach Hakodesh (Holy Spirit) waar ik al jaren naar op zoek was. Een week later zat ik in de nieuwe kerk in Jacksonville en ik heb nooit een grotere diepgang in mijn relatie met Yahuah (God) gehad doorgemaakt dan toen in die ene week.
   Daarna een jaar Bible School gedaan in de River Amsterdam met het studiemateriaal van pastor Rodney. Fantastisch jaar gehad, echt een enorme aanrader!

   • WDW

    he wat goed om te horen! Sinds jaren ’90 heb ik vrijwel alle events mogen meemaken waar pastor Rodney en Adonica in Nederland waren..meer onder m’n stoel gelegen dan erop gezeten ! Idd zuiver bediening van God en zeer krachtig. Breaker anointing is nodig in Nederland hier en nu! God Bless, Hans

    • Peter

     Hoi Hans,
     Op welk emailadres zijn jullie bereikbaar. Effe bijpraten!
     Groetjes,
     Peter Eschauzier
     www. burgerrechtsherstel
     [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.