WDW
WDW

  9 replies to "DE VOLLE WAARHEID USA VERKIEZINGEN 2020"

  • Oke

   Als je het niet bevalt wat doe je hier nog

  • WDW

   geloof dan vooral de mainstream media en blijf stekeblind voor wat de wereld ondergaat en te wachten staat, wij blijven de waarheid verkondigen tot de laatste adem.

   • Agatha

    En dat is dat Trump in januari ingezegend wordt als 46ste President van Amerika.

  • Cyriel Schenk

   Waar is de overwinnings speech van onze Joe? Of heb ik hem gemist? De msm kan veel schrijven en Rutte tweeten, zolang het officiele kiescommittee Biden niet uitroept tot winnaar is er nog geen winnaar

   • Bart

    Het is niet de media die de keizer van kleren voorziet.
    Jensen heeft daar vandaag een hele show van 30 min aan gewijd.
    https://www.youtube.com/watch?v=nXAB1t1sh5k
    Vooral Julien Sorel moet deze direct bekijken.

    Beste Julien, het is pas net begonnen.
    Dat jij dat niet weet is nog het meest zorgelijk.

  • Don Leo

   Ik ben zo benieuwd hoe de teleurstelling verwerkt zal worden, als alles anders blijkt te zijn.
   Wat heb je trouwens aan iemand die niet eens weet waar hij is, waarom hij er is. Nou, voor de president verkiezing. Een ander moment geeft hij aan dat hij daar is, omdat hij voor de senaat zal worden gekozen. Hi,Hi,…. Oh ja, als ik president ben dan zou ik wel weer graag in contact komen met mijn vriend Bresnjev. Jammer dan die is al een tijdje dood.
   Succes met de inauguratie….

  • Sander

   Heej Julien,
   Wat jij blijkbaar niet weet is dat de media niet mag bepalen wie er wint. Dat wordt bepaald door het Congres/rechter. Officieel is er nog geen uitslag, omdat er redenen zijn om aan te nemen dat er gefraudeerd is.
   eerst moet dat worden uitgezocht voordat er een winnaar kan worden aangewezen. De media wil graag dat Biden wint en daarom zijn ze expres voorbarig met het aanwijzen van hun “winnaar”. Juich dus niet te vroeg, want er kan nog van alles gebeuren. En als blijkt dat Biden echt heeft valsgespeeld zou jij toch niet willen dat hij onrechtmatig president van het machtigste land ter wereld zou worden, wel dan?

  • Bart

   Julien Sorel wil deze uitzending van WeesDeWeerstand zeker NIET missen:
   https://revolutionaironline.com/a-clear-path-to-victory-they-picked-a-fight-with-the-wrong-guy/

  • Zander

   Deze bijbelrakkers vertellen ook niks nieuws. Praatjes, vermoedens, geruchten, onzinnige filmpjes, optellen van 101 toevallen, etc. Geen hard bewijs, geen documentatie, hooguit wat ooggetuigenverslagen van lui die 25 meter van het gebeuren stonden. Dit stel amateurs helpt de zaak niet vooruit, wegwezen. Met alleen de bijbel, wat gebed en softe kletspraat krijgen we dat virus nooit weg.
   Let’s go!

Leave a Reply

Your email address will not be published.