[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dfFYHVruRJo[/embedyt]


WDW
WDW

  3 replies to "De Wachter 19 – De Laatste ure!"

  • Remco

   “Het laatste uur”. De titel van mijn boek, met als ondertitel “de brieven van apostel Johannes, een bijbelse profetie, bestemd voor vandaag”, geschreven in mijn rol van minister namens het restant van overgebleven volgers van de ware kerk van God namelijk geleid door Jezus Christus, sinds door duivelse misleiding en zelfs infiltratie christenen afvielen. Mag ik als een van die christenen, die volger bleven en zelfs als een waar David, die geinteresseerden in het nu zeer spoedig komende Koninkrijk van God naar deze Herder hoedt, u verwijzen naar dit boek en vragen om mij door Wees de Weerstand uit te nodigen voor presentatie van dat boek zoals ik dat al eerder vroeg aan Groot Nieuws Radio?

  • Remco

   Want groot nieuws, het meest waardevolle nieuws in het 6.000-jarige bestaan van de mensheid ooit, is dat God alle mensen ooit geleefd, nog levend (de huidige generatie in deze eindtijd) en zij, die geboren worden uit de overlevenden van die generatie na het huidige leven in deze 6.000-jarige 1e fase, in de daaropvolgende 2e fase (het millennium ofwel het 1.000-jarige paradijs op aarde, voordat de circa 100 jaar durende dag van het Grote Oordeel – ofwel fase 3 – aanbreekt) een kans biedt om zich in de 3e fase om zich te kwalificeren voor opname in Zijn eeuwige familie.

  • Remco

   Wees dapper in het verspreiden van deze Waarschuwing van God via al Zijn profeten zoals ik, dat geen schepsel zonder Jezus Christus “de laatste dagen” van deze wereld zullen overleven (Mattheus 24:21-22). Van Zijn dienaren, die Hij geroepen heeft, vraagt deze God dat. En wanneer we ons daartoe geroepen voelen, terwijl we ons aan Hem hebben onderworpen, dan zal Hij ons beschermen tegen Zijn tegenstander, die weliswaar de hele wereld nog gijzelt, maar voor dit prachtige evangelie van Jezus vlucht. Waarheid, die velen als slaven van de overheid niet verstaan, omdat ze niet God, maar alleen de leugens als nieuws brengende mainstreammedia geloven en zelfs als het ware in een massapsychose gegoocheld die overheid gehoorzamen. Bij vragen belt u naar +32 485 07 95 33 om zich aan te melden voor het bijwonen van de samenkomsten in een van de zaaltjes aan de Brialmontstraat 7 in 1210 Brussel en dan die vragen te kunnen stellen, indien deze vragen voor behandeling tijdens die samenkomsten lenen, bedoeld en geschikt zijn of ingeval de gratis bestelde literatuur (waaronder “Het laatste uur”) u op die vragen onvoldoende antwoord mocht geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.