DE ZAAK JOOST BODEGRAVEN VAN DISSEL

 

WERKT BOVENSTAANDE VIDEO NIET? KLIK DAN HIER.

De Aangifte

De enige reactie vd politie was dat ze ‘zullen kijken wat ze er eventueel mee gaan doen’, maar dat dhr Bastiaanse al aangifte tegen Joost Knevel heeft gedaan en tegen weesdeweerstand.’

De diender was bijna beter op de hoogte dan degenen die aangifte voor Joost gingen doen. We doen de aangifte dan ook niet omdat we iets van die kant verwachten, nadat ze 38 jaar NIETS hebben gedaan, maar om in elk geval volgens de regels van NL te hebben gehandeld en dat volledig in de openbaarheid te kunnen brengen. In de volgende uitzending krijgt iedereen de gelegenheid de aangifte te downloaden en zelf ook in te leveren, zodat honderden aangiftes binnen gaan komen bij de autoriteiten en niemand kan zeggen het niet geweten te hebben.


WDW
WDW

  26 replies to "HET VERHAAL VAN JOOST AFLEVERING 1"

  • Anne-Marie kruijt

   waarom hebben jullie het logo love girls ????? RAARRRR

   • vincent sorel

    Is een hartje tegenwoordig een love girls logo? Volgens mij zijn dat 2 of 3 hartjes in mekaar. Zoals het Ola logo. Vind dit ook een beetje overdreven.

  • Anne-Marie kruijt

   waarom hebben jullie dat KUT symbool, love kleine meisjes , bij doneren staan ?????? haal weg die shit.

   • WDW

    als u in iets totaal onschuldigs al spoken ziet, wordt het toch tijd voor de spiegel…

    • Diederik

     He ik wil niet veel zeg maar in de bijbel staat dat we niet tegen vlees en bloed vechten maar tegen geestelijk overheden dat kunnen we doen door bidden in geloof

     • WDW

      leg dan ook even uit waarom de duizenden christenen die er blijkbaar voor gezorgd hebben dat ‘we’ door 2 politieke partijen vertegenwoordigd zijn in den Haag dit allemaal niet hebben kunnen tegenhouden. Vergeten te bidden? Het antwoord is ons al bekend: https://youtu.be/JONbTv3sYKw

    • Jorian Bosch

     Hiernaast is het niet hun logo maar van de donatieverwerker.

   • Kian369

    Anne-Marie Kruyt, als je het symbool waar jij op doelt op google image search met de keywords “fbi pedofile symbols” opzoekt dan zal je zien dat het pedofielensymbool voor kleine meisjes misbruiker een omlijnd hartje binnen een groter omlijnd hartje is. Het hartje op de WDW donatiepagina is een enkel omlijnd hartje.

    Is de naam Anne-Marie Kruijt misschien een fake naam van de vrouw met de initialen T.V. die WDW stalked en probeert te chanteren voor geld? Dat zou je reactie hier wel eens kunnen verklaren.

    • WDW

     moet je bij doneeractie.nl zijn, niet bij ons, gaat 100% buiten ons om, of u moet hier het werk komen doen om een correcte betrouwbare doneer provider te vinden.

   • Mark

    Dat is van doneeractie.nl
    Wellicht even contacten.

  • Sonja

   Schokkend.
   Hier moeten we wat aan doen!

  • Bart

   Wijsheid en veel sterkte voor alle betrokkenen die vechten aan de goede zijde.

  • Ine

   Ik heb heel veel respect voor al jullie inspanningen om de waarheid boven tafel te krijgen.
   Jullie zijn een goed team.

  • Anita Barlinckhoff

   Goed werk en haal de onderste ‘grafsteen’ boven aub !
   Bescherm de Getuigen tegen het TUIG-KARTEL !

   Anita

  • Erna

   Respect voor Joost! Dat jij door alles wat er al is gebeurd nog de kracht hebt voor gerechtigheid. Enorm veel respect… En hopelijk komtver met de andere kanjers van wees de weerstand gauw een einde aan deze verschrikkelijke satanische pedofielen machtsmisbuikers. Indrukwekkende samenvatting , helder en duidelijk. Alleen sommige muziek tonen hoeven er van mij niet bij. Het is al erg genoeg zo… Meer dan voldoende.

  • Kim Caroline Grashoff

   “We zullen kijken wat we ermee kunnen doen?” WTF!!! Kotsmisselijk word ik daarvan. Hoe kan men zo reageren op zo’n gedetailleerd verhaal. Als eervol politie agent zou je toch de onderste steen boven willen halen! Maar ja wat wil je met Grapperhaus aan het roer. Als je ook het verhaal hoort van advocaat Adele van der Plas en haar 20 jarig gevecht om Baybasin die onschuldig vast vrij te krijgen en hoe Demmink daar bij betrokken is en alles getorpedeerd wordt van bovenaf. Echt tijd voor grote schoonmaak. Chapeau heren voor alle jullie inzet!

  • joran Jansen

   Vreselijk dat symbool schaam jullie!

   • WDW

    ALS U HET BETER WEET, ONTVANGEN WE GRAAG PER OMGAANDE: 1. BEWIJS VAN WAT U BEWEERT 2. BETERE OPTIE OM ONS WERK TE FINANCIEREN DAN DONEERACTIE.NL

  • Terry

   Inderdaad heren, ontzettend veel respect voor jullie doorzettingsvermogen. Vechtend tegen de corrupte sameleving waar we in zitten. En voor Joost, hoop ik dat wat hij verteld heeft ” wat te bizar voor woorden is ” hem helpt bij het verwerkingsproces. En dat hij met zijn gezin nog een hele mooie tijd krijgt.
   Alle goeds voor jullie allemaal,
   Hopende op een betere tijd…………

  • Martine

   Ik hoop en wens dat al deze inzet voor eens en altijd mag zegevieren en dat er nooit nog maar één kind misbruikt en beschadigd wordt. Diep respect voor Joost, hopelijk wordt er nu eindelijk eens werk gemaakt van al het onrecht wat kinderen worden aangedaan.

  • Wwg1wga

   Niks anders dan respect , jullie zijn kanjers. Maar vooral voor Joost , wat moet dit zwaar voor hem zijn. Maar als hier door de beulen worden gepakt en gestraft , zal het ook verlichting geven. En hoop echt dat hij daaruit zijn rust kan hervinden. Blikf het volgen.

  • Anoniem

   Mocht het verhaal van joost knevel deels waar zijn dan mogen ze van mij aan de hoogste boom. Ik wens hem ondanks alles veel kracht en persoonlijke heling. Wat mij elke keer verbaasd en waar mijn haren van overeind gaan staan en wat mij ongelooflijk boos maakt is dat mijn naam meerdere malen word genoemd. Vrijwel in elk filmpje. Ik heb hier niks mee te maken. En dan praten over dat mijn herinneringen gewist zouden zijn, en dat mijn ouders er bij betrokken worden schiet behoorlijk in het verkeerde keelgat. Er is nooit iemand naar mij toegekomen joh klopt dit!? Nee het word gewoon klakkeloos op YouTube gegooid dan wel niet op deze site. Schande!!!! Hier is het laatste woord nog niet overgesproken

   • WDW

    dat klopt, er volgen nog minstens 4 delen.

  • hans planken

   jammer dat jullie negatieve berichten verwijderen. alleen reacties van volgzame schaapjes van wouter. jammer

   • WDW

    WE ZIJN DE WEERSTAND TEGEN HET KWAAD, VANDAAR.

  • Yvonne

   Dierbare Joost.
   Het spijt me zo ontzettend voor je dat je dit moest meemaken.
   Ik ben misselijk en verdrietig.
   Ik hoop dat je de kracht vind geluk te ervaren en de onschuld te behouden van je eigen kinderen.
   Dit moet stoppen.
   Je ziel is onaantastbaar.
   Je bent een lichtwezen, kind van God.
   Dit wordt gerechtvaardigd. Ook voor jou.
   Mijn compassie gaat uit naar jou en alle ontelbare kinderen die dezelfde ervaringen hebben.
   Blijf staan en leef liefde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.