VANDAAG NOG VERSTUREN! EN LEVE DE SAMENWERKING WEDEROM IN NEDERLAND!

INGEZONDEN BRIEF:

Beste team van Wees De Weerstand,

Allereerst complimenten voor uw informatieve website. Ook een woord van dank voor uw interesse in het juridische document dat de heer Hulleman heeft opgesteld en (per mail) reeds aan alle Tweede Kamerleden heeft gestuurd.

Extra aandacht voor de zorgen die in de brief worden uiteengezet is welkom. Echter, wij verzoeken u beide documenten in Word en PDF van uw website te halen, en niet verder via deze weg te verspreiden. Ten eerste omdat het niet dezelfde brief lijkt te zijn die de heer Hulleman zelf heeft opgesteld (bijvoorbeeld wat vertypingen van het woord SARS-CoV-2). Ten tweede, omdat het team van Een Oorlog Reeds Verloren zeer spoedig een op kleine punten aangepaste versie van het originele pdf-document op haar eigen website zal plaatsen.

Mocht u aan het juridische document nog wel willen refereren, dan gaat onze voorkeur uit naar een hyperlink naar de website van Een Oorlog Reeds Verloren, en/of naar de website nooit.nl. Dank voor uw begrip.

Warme groet,

Namens het team van een Oorlog Reeds Verloren,

Namens mr. Hulleman, Hanneke Schönberger

 

antwoord team wdw:

Beste Hanneke en Sven,

we hebben de brief onder de scanner gelegd en via ocr gekopieerd..toen enkele spelfouten eruit gehaald zoals ‘wij dank u’ in ‘wij danken u’…en verder 100% exact geplaatst, omdat een te downloaden exemplaar niet vindbaar was, maar prima, alles verwijderd…en de link naar jullie site waar de brief niet te vinden is laten staan…
(die stond er dus al onder).

als je een brief aan mensen geeft die daar vervolgens 4 uur lang mee op zak lopen op het strand is de kans 99% dat de brief inclusief spelfouten en kreukels na aankomst in de 2e kamer direct in de prullenbak verdwijnt…

In onze beleving gaat het er niet om wie een dergelijke brief schrijft maar DAT hij geschreven en verstuurd wordt en wel zo snel mogelijk. In dit geval zoals beschreven voor wat betreft het werk alle credits voor Sven Hulleman die het werk gedaan heeft.

Overigens hebben wij sinds februari 2020 diverse voor iedereen toegankelijke brieven online staan, geheel vrij te downloaden en gebruiken tegen de ruggengraat van de nieuwe wereld orde namelijk de zogenaamde 5e generatie draadloos netwerk welke op ten minste 2 manieren dodelijk is; als communicatie systeem voor de nwo doelen en als militair wapen dat een frequentie gebruikt welke na diverse wetenschappelijke onderzoeken dodelijk blijkt te zijn voor elke levens vorm: https://www.weesdeweerstand.nl/stop-5g-nu/

Mooie dure woorden zullen niemand redden, samenwerking tussen alle lagen van de bevolking wel, we zitten namelijk met 17 miljoen burgers op alle verdiepingen van de Titanic.
In welke bewoordingen je dat ook probeert te communiceren de bedoeling is dat het duidelijk wordt aan iedereen..

Of het bericht dat er een ijsberg in zicht is nu (met of zonder spelfouten) door de machinist, barkeeper, toiletjuffrouw of ander bemanningslid  aan de kapitein wordt overhandigd, zal de opvarenden een rookworst zijn, als het bericht maar OP TIJD aankomt en er succesvol op gereageerd wordt.

leve de samenwerking zullen we maar weer zeggen,

met vriendelijke groet,
Team weesdeweerstand.nl

Voor degenen bij wie de brief tijdens het feest gisteren is verkreukeld:

pak een strijkijzer!

De website van Sven Hulleman:

https://eenoorlogreedsverloren.nl/


WDW
WDW

  4 replies to "DEZE OORLOG GAAN WE WINNEN"

  • vera groen

   waar kan ik nu de door jullie gecorrigeerde brief aan de tweede kamer downloaden?

  • Hennie Griede

   Ik maak bezwaar tegen de spoedwet

  • Louisa

   Ik maak bezwaar tegen de spoedwetgeving!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.