Hoe dan?

Je hebt het vaak gehoord en gelezen in berichten op social media of als reactie gekregen op een vraag of opmerking: “Doe je eigen onderzoek” of “geloof mij niet, maar onderzoek het zelf!”.

Waarom zou je onderzoek doen als je niks kwijt bent? Wat moet je onderzoeken als er niets aan de hand is? Waarom naar de dokter als je niet ziek bent?
Misschien lees je hier voor het eerst dat er überhaupt mensen onderzoek doen sinds de lock down situatie. Misschien ken je mensen die al jaren allerlei onderzoek doen en het altijd over complot theorieën hebben en zo menig verjaardag of andere familie aangelegenheid weten te verzieken.

Hou dat laatste even vast. Het verzieken van de sfeer, want hoe ver denk je dat de sfeer in Nederland en de rest van de wereld momenteel verziekt is?
Het is goed dat je op deze pagina terecht gekomen bent. Hier krijg je gratis en voor niets een goede aanzet om je eigen onderzoek te starten. De reden van de lockdown klopt van geen kant en is op geen enkele manier te rechtvaardigen. De RIVM cijfers en die van de WHO staan in geen verhouding tot de 24/7 media heisa die wereldwijd gemaakt wordt. Immers de afgelopen 5 jaar waren de griepcijfers alleen al veel hoger dat de covid-19 getallen en jij zelf weet dat niets eens, omdat er wellicht ooit 3 berichten in de media over te vinden waren.

Waarom dan nu een wereldwijde mega hype en berichtgeving over elk ‘corona slachtoffer’ dat erbij komt?
Corona is je allerminste probleem! Wat je te wachten staat, wat ze verder hebben voorbereid DAT moet al je aandacht hebben. Een 2e golf? Ach, het Volkwagen concern zegt dat er geen nieuwe golf komt. Misschien komt het, misschien ook niet. DAT ze een volgende fase gepland hebben van deze crisis of noem het de volgende crisis staat vast.

Wat je in elk geval niet moet willen is voortzetting van de huidige lockdown EN een corona vaccin. Start of vervolg je zoektocht met de volgende links naar belangrijke artikelen die je zullen helpen een goed beeld van de huidige werkelijkheid te vormen:

ER ZIJN VEEL TE VEEL SCHANDALEN ROND DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE, WHO, RIVM, BEPAALDE MENSEN.
De MSM werkt mee aan de schandalen, net als de overheid.
Wat als straks de vaccinaties gaan leiden naar juist meer corona infecties en doden?