Weesdeweerstand.nl heeft uw hulp KEIHARD nodig om door te gaan en door te breken.

Scan deze qr code en ondersteun ons via paypal:

Ook ‘petjeaf’ blijkt net als ‘doneeractie’ staat gecontroleerd en corrupt en heeft ook ons account net als die van anderen die iets te melden hebben dat niet overeenkomt met de nwo propaganda geblokkeerd. We hebben mede hierdoor uw steun harder nodig dan ooit om de waarheid te blijven verkondigen. Via onderstaande opties kunt u zonder problemen blijven doneren.

Als team van gewone doorsnee Nederlandse zzp ers en full time onbetaalde vrijwilligers functioneren wij volledig op donaties.

Naarmate de tijd vordert, is de kans steeds groter dat sites van derden zoals YouTube, Facebook, Twitter, linkedin, instagram en meer het echte geluid volledig gaan verwijderen.

Sinds onze oprichting als particulier initiatief van ondernemers, werknemers, vrijwilligers en anderen die de Nederlandse zaak met passie willen verdedigen, zijn er op dit moment al 43 geplaatste video’s verwijderd van ons kanaal. Deze bevatten belangrijke informatie voor iedereen die de waarheid m.b.t. covid-19 en de vele bizarre maatregelen voortkomend uit de invoering van de nieuwe wereld orde willen doorzien en ontmaskeren.

We zien het WDW project bewust niet als show, bedrijf of andere onderneming, maar als een project van het volk voor het volk.

Echter is niets gratis op de planeet. De tijd die wij besteden aan wdw besteden we automatisch niet aan onze onderneming, vrije tijd, gezin of ander werk, maar levert dientengevolge dus ook geen inkomsten op. Onkosten voor bijvoorbeeld video productie, website hosting, content beheer en het verspreiden van de boodschap wordt tot nu toe allemaal betaald door de oprichters.
Uw financiële steun wordt bijzonder op prijs gesteld. Hiermee kunnen we meer mensen bereiken, want preken voor eigen parochie is niet ons uitgangspunt. De waarheid zal altijd overwinnen, deze verspreiden op zo groot mogelijke schaal helpt daar enorm bij!

We kregen reeds vele verzoeken hoe men kon doneren, zonder dat we zelf nog op dat idee waren gekomen. Het was dus even uitzoeken hoe dat te bewerkstelligen, maar we hebben een tip gekregen voor in elk geval een goede voorlopige oplossing.

Via deze links kunt u elk gewenst bedrag doneren dat 100% zal worden besteed aan weesdeweerstand.nl

Bij voorbaat super bedankt!

 

DONATIES:

International:

https://www.patreon.com/weesdeweerstand

 

Paypal:

Klik op onderstaande knop en kies het gewenste bedrag:Of scan deze QR code en steun ons via paypal: