Duitse media: ‘Willem-Alexander in levensgevaar’

 

FAKE nieuws over een FAKE “Koningshuis”?

Zo snel zo oud worden? Dat is bijna onmogelijk:

De Duitse boulevardpers heeft wat met “koningshuizen”, of ze nu fake zijn of niet. Sinds de Duitse keizer Wilhelm II naar Nederland is gevlucht, speelt dat. Ieder gerucht is nieuws.

Besnier Boeck en de stress factor

Willem A. zou in 1999 de ziekte Besnier Boeck hebben overwonnen, maar het lijkt alsof je daar niet echt meer vanaf komt. Met het paardenmiddel “Prednison” zou je het kunnen onderdrukken, maar deze medicatie heeft behoorlijke bijwerkingen.

Het roddelblad heeft zelfs een longspecialist in arm genomen om het verhaal kracht bij te zetten. Dr. Michael Barczok verklaart in het blad: ,,Stress is zeker een ongunstige factor bij deze ziekte. In vroegere tijden zou men deze ziekte ook met rust behandelen, maar dat is tegenwoordig nog zelden mogelijk.”

Dat onze koning een flinke werkdruk én stress heeft, zeker in deze roerige tijden, lijkt een open deur. Voor Freitzeit Express is dit echter reden om aan de bel te trekken.

Willem A. en werkdruk?

Een onmogelijke combinatie. Bovendien een goede smoes om vaak op vakantie te gaan “in het belang van de Nederlanders”. Anders valt de man om. Van werken hebben dit soort ongekozen volgevreten nietsnutten nog nooit gehoord, laat staan dat ze weten hoe het moet. Stress is dus ook niet de hoofdoorzaak.

De man heeft een opgeruimd karakter en wil terug naar het oude normaal en noemt “corona” fake nieuws. Blijkbaar is dat niet gunstig voor je jonge, dynamische en frisse uiterlijk….

Het beste is overigens, dat het hele zootje oprot.

De medische wetenschap is niet meer in staat zelfstandig onderzoek te verrichten, laat staan een objectief verslag te rapporteren met de hete adem van het medische kartel in de nek.

Om te bewijzen dat een virus ergens voor verantwoordelijk is, moet je namelijk eerst bewijzen dat er een “coronavirus” bestaat én dat dat bepaalde virus de enige oorzaak voor de ziekte COVID-19 is. Zonder dat bewijs is ieder onderzoek een aardige fantasie maar de facto FAKE nieuws voor domoren.

Dat bewijs is er (nog) niet, iedere viroloog/dierenarts zou er een (massa)moord voor plegen als hij of zij dat virus kan isoleren. Tot nu toe geen nieuws van dat front. Geen virus, geen viroloog en … geen viroloog, geen virus.

Maar “geleerde heren” aan het UMC Amsterdam trekken zich daar allemaal even niets van aan en gooien nu een zoveelste theorie in de groep: het niet aangetoonde virus kan de hersenen beschadigen. Hoe dat mogelijk is lezen we in een persberichtje, niet in een peer-reviewed paper. Een patholoog-anatoom die autopsie heeft verricht op overleden “Covid-patiënten” aan het woord:

“Aangezien het virus zelf niet in de hersens wordt gevonden, vermoed ik dat de afweer (immuunsysteem) per ongeluk bepaalde eiwitten in het brein heeft aangevallen. Dat kan gebeuren als het eiwit enigszins op het virus lijkt. Het eigen immuunsysteem slaat dan op hol.”

Hoe bruin kun je ze bakken, die fantasiekoekjes van eigen deeg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.