FDA publiceert lijst met mogelijke ziekten en lichamelijke reacties die kunnen optreden na coronaspuit

In een document van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) staat een afschrikwekkend lijstje van mogelijke ernstige ziekten en nadelige lichamelijke reacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins. Naast de dood worden onder andere een hartaanval, een hersenbloeding, hersen- en ruggenmergontstekingen, narcolepsie en kataplexie, gevolgen voor zwangerschappen en geboorten, en tal van andere (auto-immuun)ziektes genoemd. Het promoten en direct of indirect verplicht stellen van Covid vaccinaties (bijvoorbeeld door ongevaccineerden de toegang tot gebouwen, winkels en instellingen te weigeren) komt daarmee neer op een ernstige misdaad tegen de menselijkheid, omdat iedereen dringend wordt opgeroepen en impliciet gedwongen wordt een potentieel levensgevaarlijke stof in zijn lichaam te laten spuiten, dat daarna nooit meer ongedaan kan worden gemaakt.

Op pagina 16 van de ‘CBER-plans for monitoring vaccine safety and effectiveness‘ van het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, gepresenteerd op 22 oktober 2020 in de Meeting Presentation COVID19, staat de volgende voorlopige lijst van verwachte mogelijke tegenreacties op Covid-19 vaccins:

 1. Guillain-Barré syndroom, een auto-immuunreactie en aandoening van het zenuwstelsel, dat mensen kunnen oplopen na bijvoorbeeld de griepprik. Verschijnselen: tintelingen en gevoelsverlies, moeite met lopen, slikproblemen, snel toenemende spierzwakte, ademhalingsproblemen, verlies van reflexen, spierverlamming, en in zeldzame gevallen coma. Het syndroom gaat meestal na een tijdje vanzelf over, maar soms is het chronisch. In Nederland krijgen jaarlijks 1,3 op de 100.000 mensen GBS.
 2. Acute uitgezaaide encefalomyelitis (ADEM), een ontsteking aan het ruggenmerg en de hersenen. Oorzaken: een virus of een vaccin (in 5% van alle gevallen is een gewone griepprik of het vaccin tegen H1N1 (Mexicaanse griep) de oorzaak). Komt bij slechts 8 op de 1 miljoen mensen voor. Tussen 2006 en 2014 kregen 60 Amerikanen ADEM na een griepprik, en 12 na gevaccineerd te zijn tegen H1N1.
 3. Transverse myelitis is een zeldzame neurologische aandoening waarbij het ruggenmerg ontstoken raakt, en waar 2 personen in de testfasen door werden getroffen. Dit is een zeer zeldzame aandoening die normaal gesproken wereldwijd bij slechts 4,6 op de 1 miljoen mensen optreedt. Dat 2 personen van slechts enkele duizenden deze aandoening opliepen door een Covid-19 vaccin, zal velen dan ook bepaald niet gerust stellen. Deze twee vaccin slachtoffers zullen de rest van hun leven niet of nauwelijks meer kunnen lopen.
 4. Encephalitis/ myelitis/ encephalomyelitis/ meningoencephalitis/ meningitis/ encefalopathie zijn door het comité voor het gemak maar samengevoegd, omdat het allemaal ontstekingen aan of om de hersenen betreft. Er is een waslijst symptomen van, zoals hoofdpijn, koorts, nekpijn, toevallen, afwijkend gedrag, problemen met denken, persoonlijkheidsveranderingen, zintuiglijke verstoringen, ernstige vermoeidheid, slaapstoornissen, coördinatiestoornissen, stemmingsstoornissen, epileptische aanvallen, tremoren, desoriëntatie, angsten, verminderd bewustzijn, en coma.
 5. Stuiptrekkingen / toevallen.
 6. Hersenbloeding.
 7. Narcolepsie (de ‘slaapziekte’ waar enkele duizenden mensen aan lijden door het Mexicaanse griepvaccin in 2009. De Nederlandse staat heeft hier een schadevergoeding van tientallen miljoenen euro’s voor moeten uitkeren.)
 8. Kataplexie. Aanvallen die seconden tot uren kunnen duren, en waarbij de spieren van het skelet acuut verslappen, soms tot een volledige lichaamsinstorting leidend. De persoon blijft de hele tijd bij bewustzijn.
 9. Anafylaxis, oftewel een anafylactische shock, een ernstige, soms levensbedreigende allergische reactie, die na ieder vaccin kan optreden. In de VS overlijden er jaarlijks zo’n 500 tot 1000 personen door. De schatting is dat tot 100 per 100.000 mensen per jaar anafylaxis krijgt, ongeveer 5 x zoveel als in 1980. Zou dat misschien iets met het fors toegenomen aantal vaccinaties te maken kunnen hebben?
 10. Acuut myocardiaal infarct, oftewel een hartinfarct.
 11. Myocarditis/ Pericarditis. Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, dat hartfalen kan veroorzaken. Pericarditis is een ontsteking van het hartzakje.
 12. Auto-immuun ziekte.
 13. De dood.
 14. Gevolgen voor zwangerschap en geboorte. (In de bijsluiter van het Pfizer vaccin wordt zelfs expliciet gewaarschuwd dat ‘onbekend is of het Covid vacicn van invloed is op de vruchtbaarheid.‘)
 15. Multiple Sclerose en andere ‘demyelinisatie ziekten’ (MS is met afstand de bekendste, maar staat niet apart genoemd in het document).
 16. Niet-anafylactische allergische reacties.
 17. Trombocytopenie, een tekort aan bloedplaatjes, wat stollingsproblemen veroorzaakt. Verschijnselen zijn o.a. onderhuidse bloedingen, neusbloedingen, bloed in je urine, zwarte ontlasting, bloedbraken, bloedingen van slijmvliezen en heftige menstruaties. Wordt meestal behandeld met medicijnen, soms een bloedtransfusie.
 18. Uitgezaaide Intravasculaire Coagulopathie (DIC): bloedklonters die in het hele lichaam kunnen optreden. Symptomen: pijn in de borst, kortademigheid, problemen met praten, problemen met bewegen, huidbloedingen, bloed in urine en ontlasting, orgaanfalen.
 19. Ader trombose (Veneuze trombo-embolie, VTE), waar ook longembolie onder valt.
 20. Atritis en artralgie / gewrichtspijn.
 21. Ziekte van Kawasaki, ook bekend als MCLS (mucocutaan lymfekliersyndroom), een zeldzame aandoening waarbij de middelgrote bloedvaten ontstoken raken.
 22. Multisystemisch Ontstekingssyndroom bij kinderen, of MIC-S (Multisystem Inflammatory Syndrome in Children), een zeldzame, op de ziekte van Kawasaki lijkende ziekte.
 23. Door het vaccin versterkte ziekten.

De Britse overheid gunde onlangs een contract aan Genpact in Londen voor de levering van speciale A.I. software, om het verwachte hoge aantal ernstige reacties op de Covid vaccinaties, die deze week in Groot Brittannië zijn begonnen, te kunnen monitoren en registreren. Het Britse Oxford vaccin van AstraZeneca is tevens aangekocht door minister Hugo De Jonge. In oktober overleed één van de deelnemers in de laatste testfase.

Bron: Greenmedinfo via Xandernieuws


WDW
WDW

  8 replies to "FDA publiceert lijst ziekten en reacties door coronaspuit"

  • Catharina Wolf

   Effe zeggen dat ik vanuit Wales UK vaak achteraf kijk, niet life, naar jullie journalen enzo. Eindelijk echt wakkere mensen die daden bij hun woorden zetten.
   Onvoorstelbaar dat er iedere keer maar zo’n 4-500 kijkers zijn!
   Hoewel ik ook niet veel mensen ken die er zo over denken…
   Nou ja, hopelijk kantelt dat punt binnenkort, als al die gevaccineerde mensen ineens omvallen..

  • Hofman

   Hallo,
   Kunnen jullie duidelijkheid geven?
   Weten Trunp, e.a. nu wèl of niet, dat het vaccin ‘dodelijk’ is?

   Dit zegt ‘Naturalnews’:
   https://www.naturalnews.com

   “Additionally, a US Army General has announced “vaccine D-Day” and declared that vaccines for everyone will be “the beginning of the end.”
   Sound ominous, doesn’t it? That’s because these coronavirus vaccines are depopulation bioweapons to exterminate the human race.”

   Mvg.,
   R. Hofman

   • M

    trump gebruikt vaccin als schuilnaam voor militairen

    • WDW

     pas rond 20 januari zullen we het zeker weten.

   • jolanda

    met vaccinatie bedoeld trump eigenlijk een militaire operatie om de deep state om de tuin te leiden.

  • Hofman

   L.S.,

   Ik neem aan, dat jullie diverse/alle regeringen al gewezen hebben op het complot Covid-19/Vaccinatie.

   Heeft het dus nog zin, dat ik bijv. de Duitse regering ga emailen, want ook Merkel trapt er volgens mij met open ogen in, en wil z.s.m. laten vaccineren.

   Mvg.,
   R. Hofman.

  • Marian Osse

   nu weet ik het echt, Trump heeft vaccin geneutraliseerd op de abjecte stoffen als nanochipss en erger
   Bron Gesara
   26. Het C19-vaccin werd bestudeerd door militaire Intel. voordat het op maandag 14 december werd vrijgegeven.
   Details werden geclassificeerd, maar de vaccins werden geneutraliseerd voordat het werd verspreid.

   27. Trump en de White Hats hebben de snode ingrediënten zoals nanochips in de vaccins uitgeschakeld.

   28. Trump wil dat het C19-vaccin alleen vrijwillig is.

   29. Trump raadde u aan om het C19-vaccin (Pfizer of Moderna) niet te gebruiken, omdat harde gegevens hebben aangetoond dat het aanzienlijke bijwerkingen kan veroorzaken zoals griep, pijn, koorts, overlijden en het immuunsysteem zou verzwakken. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/11/11/coronavirus-antibody-

   30. De Pfizer- en Moderna-vaccins hebben ook, net als andere vaccins, foetaal weefsel en HIV-virusfragmenten afgebroken die ontvangers met HIV zouden kunnen infecteren, zoals gerapporteerd door RFK Jr Children’s Health Defense en door Mike Adams op NaturalNews.com.

  • Scarlatti Bombatti

   This nurse DIED, 10 hours after she got the injection & fainted almost right away after the injection,while giving an interview right after being injected. SHARE!!
   https://drive.google.com/file/d/1XenafTjeDWfR5M8tV3KM125x8A9j2yNQ/view?fbclid=IwAR3qcEi3nGbZvo2PAJefgfQ4kgfj9khJTjxTwyAod6Jnwp5UJT0E17mJWmk

Leave a Reply

Your email address will not be published.