149 instellingen in Nederland die door Bill Gates foundation gesponsord worden!!

Deze database bevat subsidiebetalingen die zijn gedaan door de Bill & Melinda Gates Foundation en eerdere stichtingen van de Gates-familie (William H. Gates Foundation, Gates Library Foundation en Gates Learning Foundation) vanaf 1994.

Het systeem omvat alleen subsidiebetalingen, geen directe liefdadigheidscontracten of programma-gerelateerde investeringen. Houd er rekening mee dat deze database een dynamisch systeem is dat regelmatig wordt bijgewerkt. We raden u aan de 990-PF’s van de stichting te raadplegen die op de financiële pagina zijn gepubliceerd voor de definitieve lijst van alle individuele beurzen.


WDW
WDW

  2 replies to "Bill Gates Sponsort Nederland"

  • anoniem

   Nou begrijp ik het totaal plaatje, de zorgverleners zitten vast aan hun opdrachtgevers, dit tij moet echt gekeerd worden want uit eigen ervaring heb ik de zorg met veel pijn daarom gedag gezegd!

  • Petronella van Stiphout

   We moeten blij zijn dat ze zoveel investeren, zonder dat geld zou het er dieptreurg uitzien voor de maatschappij in z’n geheel. Dan zouden veel dingen meer niet meer betaalbaar zijn voor de gewone man! Als er misstanden zijn is het niet de geldverleners die die veroorzaken maar de gewone man die in instellingen de leiding hebben! We moeten blij zijn dat er zeer rijke mensen zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.