Dit bericht bereikte ons via een email van citizengo petities. Niet dat wij veel vertrouwen in Hugo de Jonge hebben, maar dit verdient zeker de aandacht om tot de bodem uitgezocht te worden.

In Amerika zijn filmbeelden opgedoken van medewerkers van Planned Parenthood, de internationale abortusgigant, terwijl zij in de rechtszaal onder ede een verklaring afgaven.

Onder ede bevestigden zij wat Planned Parenthood eerder publiekelijk ontkende: het miljardenbedrijf verdient geld met het verkopen van lichaamsdelen, afkomstig van geaborteerde kinderen.

Dit is in de Verenigde Staten bij wet verboden en uiteraard heeft Planned Parenthood geprobeerd om het verborgen te houden.

Maar nu haar eigen medewerkers onder ede hebben verklaard dat ze inderdaad lichaamsdelen, waaronder organen, verkochten, kan het bedrijf er niet meer onder uit.

Dit roept een belangrijke vraag op voor ons in Europa: gebeurt dit hier niet – in het verborgene – ook?

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdienen abortuscentra in ons eigen land niet ook een centje bij door de verkoop van organen en lichaamsdelen van geaborteerde baby’s?

We weten het niet… maar in Amerika wisten ze eerst ook niet dat dit gebeurde… en toch bleek het zo te zijn.

Teken daarom onze oproep aan de minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, om dit uit te zoeken!

Belangrijk om op te merken is dat Planned Parenthood zich verdedigde door te zeggen dat het om donaties ging: ze zouden de lichaamsdelen voor wetenschappelijk onderzoek gedoneerd hebben en daarbij enkel een vergoeding voor gemaakte kosten hebben gevraagd. Dat is wettelijk toegestaan in de Verenigde Staten.

Uit onderzoek blijkt echter dat dit verhaal niet klopt.

Het geld dat Planned Parenthood kreeg voor onder meer de levers van geaborteerde kinderen, stond niet in relatie tot specifieke gemaakte kosten. Planned Parenthood verleende ook geen van de diensten waarvoor ze wettelijk een vergoeding zouden krijgen, zoals transport, opslag of kwaliteitscontrole.

Kijk op onze site de video waarin dit wordt uiteengezet (inclusief de getuigenissen) en teken vandaag nog onze oproep!

Want als er ook maar de geringste kans bestaat, dat dit bij ons ook gebeurt, dan moeten we nu zorgen dat de onderste steen boven komt!

We willen toch niet leven in een wereld, waarin dit soort gruwelen onder het tapijt worden geveegd?

We moeten ons ervan verzekeren dat niet ook in Nederland, zonder dat wij het weten, lichaamsdelen van ongeboren kinderen door abortuscentra worden verhandeld.

Want gezien onze status als ‘gidsland’ bij het uitrollen van abortus wereldwijd én onze geschiedenis als handelsland, zou dat helemaal niet zo ondenkbaar zijn.

Daarom:

Doe je mee? Teken nu de oproep aan minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, om hem te verzoeken dit belangrijke onderzoek te laten verrichten.

Alvast hartelijk dank voor je inzet,

Michiel Hemminga en het hele CitizenGO-team

P.S. Denk niet dat dit te bizar is om waar te zijn en dat het hier niet gebeurt. Ik hoop natuurlijk van niet, maar het zou mij ook niet verbazen als het wel zo was…

P.P.S. Als je de petitie getekend hebt, vergeet deze dan niet ook te delen met gelijkgezinden!

Meer informatie (Engels):

BOMBSHELL: Planned Parenthood officials admit under oath to selling aborted body parts (LiveAction)

https://www.liveaction.org/news/bombshell-planned-parenthood-admits-oath-aborted-parts/

Former StemExpress employee smashes claim that Planned Parenthood had ‘shipping costs’ for aborted baby body parts (LiveAction)

https://www.liveaction.org/news/former-stemexpress-employee-smashes-claim-that-planned-parenthood-had-shipping-costs-for-aborted-baby-body-parts/

Fetal Trafficking Under Oath (Center for Medical Progress)

https://www.centerformedicalprogress.org/fetal-trafficking-under-oath/


WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.