https://youtu.be/b-gjMQs1F4A

LET OP: KANTTEKENING:

Ondanks dat weesdeweerstand.nl voor 100% achter de inhoud van deze video staat, staan wij geheel NIET achter de visie van stopworldcontrol opgezet door David Sorensen die de preterisme dwaalleer verkondigd dat Jezus Christus nooit meer terug op aarde zal komen. Een grove leugen dus.


WDW
WDW

  4 replies to "GEHOORZAAMHEID AAN DE OVERHEID IS VIJANDSCHAP TEGEN GOD"

  • WDW

   zo wordt het woord van God dus misbruikt: volledige hoofdstukken uit context rukken en plaatsen waar het iemand goed uitkomt om te spotten, sterkte ermee. waarmee? met het ontmoeten van je Schepper tijdens de altijd onvermijdelijke afspraak die je met Hem hebt vanaf je geboorte, namelijk dat je je tegenover hem zult moeten verantwoorden 1 seconde nadat je je laatste adem hier hebt uitgeblazen.

   • Sarah

    Amen! Net geluisterd en dankbaar voor opnieuw delen. Wij moeten voor elkaar blijven bidden. Ons hart alleen op HEM: JEZUS gericht.
    En dan vertrouwen dat de ogen van iedereen geopend worden.

    En de waarschuwing die ik meeneem voor mij: vlucht naar Jezus. En wees niet bang. Angst is voor de ongelovige. En wat ben ik soms bang en verdrietig voor het ongeloof .. niemand ontkomt aan HEM.

  • Ronald Vonk

   Hele goede video jullie doen goed werk

   Ik wil jullie ook op Esther wijzen in de bijbel

   zij was ook ongehoorzaam aan de overheid

   en er zijn nog meer voorbeelden

   jammer genoeg volgt mijn gemeente de overheid
   Ik ga daar niet meer naar toe
   Ik wil jullie bemoedigen Hans Wouter en Micha
   vertrouw op De here Jezus niemand kan je uit Zijn Hand roven en scheiden van de liefde van Jezus Christus Romeinen 8:31-39

Leave a Reply

Your email address will not be published.