Wanneer vrijwel geheel de onafhankelijke wetenschap ter wereld al ruim een jaar verklaard dat er geen bewijs is dat covid19 bestaat, er dus ook geen vaccin tegen bestaat, bovendien de huidige prik geen vaccin is, maar levensgevaarlijke gen therapie en je ondanks dat alles toch besluit jezelf te laten vaccineren hiermee, ben je dus ook zelf verantwoordelijk voor de gevolgen. Tegelijkertijd ben je een gevaar voor de samenleving vanwege het feit dat het echte virus zich in zowel het vaccin als de tests bevind.

Dit heeft een Canadese sportschool goed begrepen.

Een sportschoolhouder in Canada schrijft op zijn Facebook-pagina dat hij alle klanten weigert die het experimentele Covid-19-vaccin nemen, een omgekeerde versie van de vaccinplicht die op steeds meer plaatsen wordt ingevoerd.

Hij wijst erop dat het vaccin niet voldoende is getest en dat het een potentieel gezondheidsrisico voor zijn klanten en werknemers kan inhouden. Dit is wat de sportschool eigenaar schrijft:

Let op: om de veiligheid van onze medewerkers en bestaande klanten te waarborgen, accepteert CP Fitness geen nieuwe klanten voor personal training die het experimentele vaccin hebben genomen.

Deze beslissing is genomen in overleg met onze verzekeringsmaatschappij en met onze gezondheidsdeskundigen. De onbekende gezondheidseffecten van het mRNA-vaccin vallen niet onder onze verantwoordelijkheid. Wij hebben ook rekening gehouden met de gemelde bijwerkingen, zoals virusuitscheiding, toevallen en overlijden. Wij verontschuldigen ons als dit enig ongemak heeft veroorzaakt, en wij zullen ons beleid opnieuw evalueren zodra de klinische proeven van de experimentele injecties in 2023 zijn afgerond. Dank u.

Uiteraard plaatst faceook onder dit bericht een zogenaamd fact check bericht dat informatie onjuist zou zijn, terwijl het werkelijke feit is dat het vaccin in minder dan een jaar is geproduceerd en uitgerold, waar bij een echt vaccin daar minstens 10 jaar voor staat.

CHECK:

1. Viruses have known symptoms to the patient.
2. PVR tests which in reality is what you had, were not created nor designed for this purpose
3. PVR tests pick up antibodies created for any viruses/bacterium you may have had in the past.
4. Millions of proven false/ positives related to this test they are doing for Covid
5. Flu #’s for 2019 not released
6. Flu #’s for 2020 66, previous average in Canada 42,000
7. A virus so deadly you have no symptoms and biohazard waste bins have never been used
8. A virus so deadly that it shuts down the World with less than a 1% death rate.
9. Wearing the same mask repeatedly has been proven scientifically to cause bacterial pneumonia, masks cause respiratory illnesses due to increase carbon dioxide levels in the blood, as well as decreasing your immune system.
10. YOU ARE NOT SICK
CHECK 2:
Groep van Canadese politici roept op tot beëindigen covid maatregelen:

WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.