In de wereld van vandaag probeert radicaal links door angst te regeren. Hun tactiek gaat veel te ver en gaat verder dan wettig en fatsoenlijk is. Bekijk alsjeblieft de video die ik hieronder met je deel.

Als je het niet eens bent met radicaal links of dapper opkomt voor wat juist is, zullen ze je lastigvallen, aanvallen en intimideren… of erger nog.
Dit is een nachtmerrie voor toegewijde pro-life en pro-gezinsburgers zoals jij en ik!
Maar voor anderen wordt de nachtmerrie een veel duisterder en bizarder realiteit. Mijn vriendinnen, Caroline Farrow en Ann Kioko, die ik met trots zusters in het geloof noem en waarvan ik nog trotser ben dat ik met hen samen mag werken hier bij CitizenGO, worden aangevallen en lopen reëel gevaar.
Het lijkt onmogelijk te geloven, maar de waarheid is beangstigend.

Gehuurde activisten, georganiseerd door radicaal links, vallen hen lastig en stalken hen. In het geval van Caroline gaan deze activisten ook achter haar kinderen aan.
En waarom? Omdat Caroline Farrow en Ann Kioko CitizenGO’ers zijn en principieel, zoals jij en ik.

• Ze zijn bereid zich uit te spreken tegen de schadelijke “omvattende” seksuele voorlichting die onze kinderen wordt aangesmeerd door groepen als Planned Parenthood en hun bondgenoten.
• Ze waren bereid om CitizenGO te vertegenwoordigen op het lokale en internationale toneel om de abortusindustrie van miljarden dollars per jaar aan te pakken.
• Ze komen op voor het natuurlijke gezin en het welzijn van kinderen.
• Ze zijn moedig.

De door George Soros gefinancierde Open Society Foundations horen bij de groepen die achter CitizenGO aan zitten. Hun aanval is echter niet alleen gericht op onze dappere en uitgesproken teamleden, maar ook specifiek ontworpen om onze waarden onder druk te zetten. Hun aanval is gericht op datgene waar jij en ik voor staan en in geloven: leven, gezin, geloof en vrijheid.
Zoals we hebben beloofd, staan we op het punt een openbare en schokkend brutale videoconferentie aan het licht te brengen. Het door Soros gefinancierde mediaplatform OpenDemocracy onthulde hoe gevaarlijk zij denken dat CitizenGO is voor hun plan van abortus om welke reden dan ook.
Ik vraag je even de tijd te nemen om naar deze schokkende onthulling te kijken. Het geeft ons meer context over waarom we Caroline Farrow, Ann Kioko, CitizenGO en onze waarden moeten beschermen.

In deze video hoor je rechtstreeks van OpenDemocracy: “Hoe kunnen we CitizenGO stoppen?”… “er is een gecoördineerde respons nodig.”
Maar nog verontrustender: ze noemden Ann Kioko en haar inspanningen in Kenia expliciet — en Ann voelt de terugslag. Ze is al gedwongen naar een veiliger appartement te verhuizen. Ik ben bang dat Caroline en Ann juridische hulp nodig hebben… en waarschijnlijk een bodyguard.

Hoe ver willen ze gaan?
Deze video is duidelijk: CitizenGO heeft de aandacht getrokken van George Soros. En voor George Soros gaat niets te ver om zijn vijanden te verlammen.

We hoorden eerder deze week van Ann:
“Ik ben bedreigd met juridische stappen voor mijn werk ter verdediging van de vrijheid van meningsuiting in mijn land. Ik ben achtervolgd door auto’s en gestalkt door onderzoekers die zijn ingehuurd door Zweedse overheidsinstanties en linkse organisaties.
Een insider van een spraakmakende linkse organisatie waarschuwde me zelfs dat ze van plan zijn mijn e-mail- en socialemedia-accounts te hacken – en ze hebben dit al eerder bij CitizenGO gedaan!

Ze hebben het op mij voorzien, net zoals op Caroline uit het Verenigd Koninkrijk.”
Uiteindelijk richten ze zich op CitizenGO als geheel, omdat we effectief zijn in onze strijd tegen hun radicale agenda.
Alles wat ze Caroline en Ann aandoen, is slechts een onderdeel van een bredere campagne om de effectiviteit van CitizenGO in onze meest essentiële campagnes te ondermijnen.
Ann zei het het beste: “We kunnen niet toegeven, simpelweg omdat ze het ons moeilijk maken.”
Caroline’s situatie is nog erger, en eerlijk gezegd zijn alle details een beetje te beangstigend om nu over te praten.
De aanvallen op haar waren meedogenloos.

Aangevallen door radicale LGBT-activisten en hun globalistische trawanten die haar gezinscomputer hebben gehackt, haar kinderen hebben uitgelachen en gepest (en zelfs hebben gedreigd zoutzuur over één van hen te gooien), het huis van haar ouders tot doelwit hebben gemaakt en haar nu opnieuw voor de rechter slepen met valse beschuldigingen van anoniem “misgenderen” (dat is: naar iemand verwijzen met een ander dan het door diegene gewenste geslacht).

Vorige week schreef ze je en zei:
“Dit zijn moeilijke tijden geweest voor mijn gezin en mijzelf, maar het enige wat het nog erger zou maken is als deze activisten erin zouden slagen om de inzet van CitizenGO te doen ontsporen, waar we allemaal zo hard voor gevochten hebben.”
Ik blijf me afvragen, wie is de volgende? Welke dappere pro-lifer, moeder of vader, patriot, anticommunist, conservatief… is het volgende doelwit van radicaal linkse huurling-activisten?
CitizenGO heeft een wereldwijd samengesteld team: Nederland, de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië, Afrika, Frankrijk, Rusland, Duitsland, Spanje, Mexico, Argentinië, Brazilië, Slowakije, Kroatië, Hongarije, Polen en Italië.
We zijn bijna 14,5 miljoen leden sterk.
En we zullen ons niet overgeven.
We zullen vechten.

Dankjewel,
Ignacio Arsuaga en het hele CitizenGO-team

P.S. Als jij je net zoveel zorgen maakt als ik, dan weet ik zeker dat je je afvraagt wat je nog meer kunt doen. Zoals ik al eerder zei, vrees ik dat Caroline en Ann rechtsbijstand en een bodyguard nodig hebben.
We willen niet dat conservatieven in angst leven om zich tegen de huidige popcultuur/Hollywood-waarden uit te spreken, maar om de pogingen van links om ons met angst te regeren tegen te gaan, moet CitizenGO doorvechten.
Maar we zijn niets meer dan jouw stem in de wereld.
Ignacio Arsuaga en het hele CitizenGO-team
Naast het delen van deze video, zal jouw donatie van €10, €25 of €50 ons helpen de strijd voort te zetten, hoe invasief en wreed de linkse aanvallen ook worden. Ik hoop dat je vandaag gaat doneren!

 


WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.