ingezonden BELANGRIJK BERICHT van Kim Grashoff

Beste heer/mevrouw,

Pas vandaag ben ik op uw website gestuit en las het waanzinnige artikel over het plan om de hele mensheid te controleren. Wat een goed uitgebreid stuk. Chapeau.

Een groot stuk wordt ook gewijd aan HCQ. Super!  Ik heb zelf een document van 72 pagina’s gemaakt met alle bewijzen wereldwijd dat HCQ effectief en veilig is. Ik heb dit document al meerdere malen naar alle Kamerleden gestuurd en naar MSM.

 

Tot op heden waren dit de reacties:

 

 

 

Wellicht zouden jullie dit document onder de aandacht willen brengen van jullie volgers e/o op jullie website plaatsen.

Bevolking moet echt gaan realiseren wat het effect van HCQ zou hebben als dit per direct op grote schaal zou worden ingezet. Want de meerderheid van Nederland is nog steeds (irreëel) bang voor dit virus en volgt alle maatregelen als schaapjes op, hoe hard we ook aantonen dat er geen killervirus is. De angst zit te diep geworteld.

Echter zou de angel van angst in een keer uit de maatschappij getrokken kunnen worden wanneer mensen beseffen dat ze toegang hebben tot een veilig en effectief middel, wanneer de eerste symptomen optreden.

De idiote niet werkende maatregelen zouden gelijk kunnen worden afgeschaft en weer terug naar normaal.

Daarnaast moet de bevolking gaan beseffen dat onze overheid dood door schuld verweten kan worden, want ze hebben bewust hun rug naar dit middel gekeerd.

Ik hoop vandaag zelf mijn website : www.oogkleppenaf.eu af te krijgen waar ik o.a. dit document ook op zet, zodat het veilig staat om te downloaden.. Eerder was het al 1200 keer gedeeld op Facebook, maar toen besloot Facebook dat ik in Facebook Jail moest en de post werd verwijderd.

Hier kunt u het document downloaden:

Klik om te downloaden

HCQ Rapport 10102020.pdf 20,1 MB

 

Graag hoor ik van u of mij hiermee kunt/wil helpen.

Met zeer gezonden en strijdvaardige groet,

 

Kim Grashoff

REACTIES MSM EN


WDW
WDW

  2 replies to "72 pagina’s HCQ bewijzen dat het werkt en effectief is"

  • B

   In Februari heb ik het RIVM (HCQ) hierover bericht. Simpelweg afgewimpeld. Laat ik daar nu net niet van gediend zijn. Dit gaan ze dubbel en dwars terug komen te staan.

  • Désirée L. Röver

   Het is belangrijk om alle benaderingen te demoniseren waarmee patiënten kunnen worden geholpen om te genezen van Covid-19.
   Simpelweg omdat daarmee het “nut” van de vaccin lawine en dwang onmogelijk orden gemaakt…

   Een kleine waarschuwing over HCQ: het is en blijft een gesynthetiseerd farmacijn, is dus vreemd voor het lichaam en heeft dom allerlei ongewenste effecten, ook wel ‘bijwerkingen’ genoemd.
   HCQ heeft geen patent meer, dus verdiet Big Farma er niets aan.
   Enkele van de ongewenste effecten: huiduitslag, haaruitval, duizeligheid, doofheid, oorsuizen,maagdarm klachten, oogklachten, zenuw- en spieraandoeningen, hartklachten, hartfalen, psychische klachten…

Leave a Reply

Your email address will not be published.