Half Januari gaat het van start.

Hugo de Jonge heeft de gezondheidsraad advies gevraagd voor onder andere de invoering van een corona paspoort. Hij vraagt hierin de raad om te kijken naar de ethisch en juridische voorwaarden een (digitaal) ‘coronapaspoort’ verantwoord in te zetten bij het verstrekken van toegang tot:

 • onderwijsinstellingen;
 • zorginstellingen, zoals verpleeghuizen;
 • publieke voorzieningen;
 • werkomgeving;
 • sociale gelegenheden zoals horeca, uitgaansgelegenheden of (sport)evenementen.

 

https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviesaanvragen/2020/12/17/adviesaanvraag-inzake-ethisch-kader-uitgebreid-testprogramma

 

https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/brieven/2020/12/24/startbrief-ethisch-kader-uitgebreid-testprogramma-covid-19

 


WDW
WDW

  6 replies to "HEL DICHTERBIJ DAN OOIT"

  • Tonnie Peters

   Ik heb de brief gelezen, een brief van onvermogen is het. Hugo kan niet zelf nadenken. Waar hij in gods naam mee bezig. (zowaarlijk helpe mij god almachtig) Hugo leeft in twee werelden, zijn virus en de deskundigen die hem beschermen. Anders bestaat er niet.
   In de vaste Commissie Ethiek en recht heb ik een naam eruit gevist zonder deze te kennen en gezocht op twitter, Verhagen en kinderarts. Maak er snel uit op dat hij vaccinaties heeft promoot.

  • Rinske Balsma

   Natuurlijk hoort hij advies te vragen aan de Gerzondheidsraad, zo werkt het bestuur, Dan was hij zijn handen in onschuld evenals Pontius Pilates deed. Bij de NOS berichtjes, een stralende Ursula, ja even een v prikje en u kunt weer op vakantie.

   Ik vermoed dat men het laatste wel kan vergeten.

   De lijn waar Hugo heen wil, gesteund door een meerderheidin de Kamer tegen het voorstel van Haga om hier af te zien, hebben vandaag de kaarten al duidelijk op tafel gelegd.\\Wim Visscher op Yt vandaag en gisteren, spot on. En bij Micha, het Ierse minsterie of Health heeft nu toegegeven, dat Covis niet bestaat, en de maatregelen geen grond heben.
   Nu is er bewijs, dat het een scam is, en kunnen wij het scharen onder misdaden tegen de menselijkheid.
   Vraag, wordt er nog afgewacht tot ze bij bosjes neer vallen, of komt er nu een ingreep,?

  • Aaron20

   Dit ‘coronapaspoort’ (lees jodenster) is toch tegen de grondrechten van de mens? Hier mag die gezondheidraad nooit mee akkoord gaan?

  • Freddy

   Deze zogenaamde volksvertegenwoordigers verschuilen zich alleen maar achter zogenaamde mensen die er iets vanaf weten. Daarmee blijft hij zelf buiten schot. Het wordt tijd voor een nieuw systeem waarin de politicus aansprakelijk wordt gesteld strafrechtelijk als hij het volk bedriegt of aantoonbaar liegt. Ook als hij uit de politiek stapt. Ik denk dat deze politicus dan wel eerlijk zou zijn als hij weet dat er een gevangenisstraf boven zijn hoofd hangt als hij het volk belazerd.

  • Aki

   Anti christus is op de wereld gebedt huizen moeten dicht manen verkleden zich Al’s vrouwen vrouwen Al’s manen LGBTQ ers en al die raare benoeminge pedos zijn niet meer te telen homo en lesbiaane dat zijn de aan wijzing dat de val van de mensheid na bij is Los van al die slacht offers van onnodigen oorlogen waar de leaders van het western oorlog misdadegers worden beloondt met top baanen en lintjes en speltjes jezus is is onze bevreiding van daze tiranen

  • Hans Mulder

   Dit gaat wel door, moet gewoon worden uitgerold voor elke EU burger, de roadmap is goedgekeurd na een aantal jaren plannen. En inderdaad met de bekende restricties als je het niet neemt. Neem je het wel zitten we heel snel in het Chinese model. Het enige wat daarvoor dan nog moet gebeuren is cash geld bannen, een basisinkomen. Dan is alles gereed. 5G is er al. Volgzame mensen op afstand. Die je blijkbaar bang kan houden. Terwijl het virus nooit is aangetoond. Zelfs Ierland kwam er afgelopen week mee, nadat het WOB verzoek ter inzage bij min. v Volksgezondheid eindelijk is ingewilligd. De Uk ging ze voor daar werd zelfs door het min. van volksgezondheid uit eigen beweging gemeld dat het virus nooit is gevonden. Ook Prof. Dr. Klaus Puschel een hoog aangeschreven forensisch arts heeft 0 covid doden kunnen ontdekken uit 150 op papier covid doden. 0. De kracht ligt bij ons zelf, massaal. Dat lijkt helaas een utopie:

Leave a Reply

Your email address will not be published.