kijk hier op rumble


WDW
WDW

  8 replies to "KANTELPUNT HOEZO NWO? DEEL 2 – MICHA HANS WOUTER RINUS EN WIM"

  • Arthur Fedder

   er is een uitzending op NPO Zembla uit 2010 waarop de griepprik wordt onderzocht en waar ze vaststellen dat het een uitvinding en verdienmodel is van Big Pharma.
   Zembla – De Overbodige Griepprik

  • J van Casteren

   Het Internet- is analoog aan de “goddelijjke Netwerk”.
   Onze Schepper wist wat hij deet, oimdat Hij ‘t Gesetzt is.. de Wet Zelf is.

   Zijn medespeler de Satan, Zijn Tegenpool, Leefd buiten de Wet daarom kernde hij de Wet niet,
   Heeft intussen begrepen dat alles wat Leefd, energie is en dat dit de Wet maakt. Hij schiep een Kunst netwerk, het Internet.
   Hij kent de eneregie van waaruit ‘t Leven is…

  • Melanie

   Jammer dat micha zo ongeïnteresseerd doet. Rinus legt heel duidelijk uit hoe 5g op cellen uitwerkt. En dan haken er mensen af, maar er zullen ook mensen denken, hey die man heeft gelijk! Ik vond t erg interessant wat hij zei.

   • eric

    Dit vind ik ook dat Micha zo ongeinteresseerd doet, dit laat geen goede indruk achter voor de mensen die dit willen weten en die weten wat er gaande is. En die via jullie toch meer te weten willen komen, dit is net wat mensen willen horen en het is belangrijk als er allemaal samen iets willen aan doen, dat er een gevoel is van een team. Ik vond dit echt ongepast!
    Micha alle informatie hier omtrend is belangrijk. Jullie allemaal zijn de hoop voor zovelen mensen over de hele planeet. Dank u wel.

   • Kim

    Ik vond micha erg vooringenomen. Voor mij was de informatie van rinus juist heel interessants. Beetje als rutte die zegt snappen ze ( bevolking) toch niet.

  • een kijker

   Heeee meneer de journalist, je moet je kijkers niet onderschatten…. er zijn genoeg mensen die wat afweten van scheikunde….en die meneer die dat vertelt over zuurstof enzo, legt het heel duidelijk uit !!!

   met vriendelijke groet, een kijker van deze intressante uitzending…. dankjewel voor alles wat jullie vertellen

  • Mieke

   Heb de uitzending gezien en vond het heel interessant , Kijk en luister graag na jullie uitzendingen, Vind het alleen jammer dat Micha bij de dingen die hem niet interesseert commentaar geeft, en nee mensen haken niet af, begin me echt een beetje aan het te irriteren, alleen zijn houding al, kan aan mij liggen maar het valt me op, groetjes mannen en ga zo door, jullie zijn top,

   • Kim

    ik persoonlijk vind rinus een zijn informatie zeer helder en onontbeerlijk. Eerlijk gezegd erger ik me vaker aan het niveau van jou micha en je platvloersheid. Iets te vaak naar mijn smaak voer jij de boventoon. Ik volg bijna elke uitzending van wees de weerstand. Wat ooit begin als 5G opponent heeft door de samenhang van gebeurtenissen een veel breder karakter gekregen. Wat uiteraard niet verkeerd is. Maar als jij als de later toegevoegde zelfverklaarde pedojager dan de wetenschappelijke insteek en onderbouwing gaat lopen saboteren en bepalen wat de kijkers wel of niet snappen… nou ik krijg er kromme tenen van. We zijn hier niet bij de npo he. De doelgroep van wees de weerstand was er niet zonder een flinke dosis nieuwsgierigheid en de capaciteit om door geblaat heen te prikken. Fijn dat je zo goed met de andere heren samenwerkt betreffende bodegraven etc maar laat aub ook wat ruimte voor wetenschap naast jou journalistieke drang naar sensatie. Ik als volger van wees de weerstand kijk juist voor deze inhoudelijke informatie en niet om jou 100 x dezelfde sensatiebeluste uitspraken te horen doen. Sorry dat ik het er zo uitknal maar ik heb me al net iets te vaak aan jou presentatie geërgerd en deze denigrerende hapklare opmerking was de druppel. Mijn mail staat er gewoon bij dus wil je jou reactie geven staat het je vrij om van dat adres gebruik te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.