HOEZO NWO? DEEL 4 SLOT

VANDAAG ZONDAG 27 DECEMBER OM 19.00 UUR

KIJK HIER DE PREVIEW OP YOUTUBE

>>>KIJK OP RUMBLE DE HELE UITZENDING<<<


WDW
WDW

  20 replies to "HOEZO NWO? DEEL 4 SLOT"

  • Grace

   Sorry, wat een geleuter over god en bijbel. Ik ben de updates en laatste nieuws van Micha gewend, jammer dat ie bij de laatste 2 keer niet bij was, dan zou het ook boeiendere uitzendingen zijn geweest……

   • Jelle Renaut

    Vind ik ook. Ik heb geen nood aan godsdienstlessen.

   • Remco van de Kuinder

    mee eens

   • Ben

    De programmamakers bepalen wat er besproken word, als jij dit geleuter vind dan kijk je toch niet en ga geen mensen beledigen over “geleuter”.

  • Leo Knotter

   Goede avond,
   Ik heb de recente 4 kantelpinten gezien en daarin werd door jullie melding gemaakt van het feit dat Kurtz uit Oostenrijk van het toneel verdwenen is en dat hij mogelijk is opgepakt.
   Waar hij is konden jullie ook niet melden. Nou dat weet ik ook niet, maar naar alle waarschijnlijkheid is hij gewoon in Ostenrijk. Na de 4e kantelpunt uitzending kreeg ik te horen uit betrouwbare bron, dat Kurtz vandaag met Punten heeft gesproken via de telefoon. Waar het gesprek over ging is mij niet helemaal duidelijk, maar hij informeerde wel naar het Russische vaccin. Ze hebben met elkaar afgesproken 1 van de 1e dagen in het nieuwe jaar elkaar weer via de telefoon te spreken.
   e.e.a. even voor jullie informatie. Helaas weet ik niet meer dan dit.
   Groet, Leo Knotter.

  • WL

   He strijders,

   Leuk gesprek over god en de bijbel. Ben ook gedoopt en gelovig opgegroeit. Maar god zit in jezelf en als je geen vrede hebt met jezelf. Zul je god ook nooit vinden of dat hij jou gaat vinden. Stuur in dit bericht nog een link naar een interssant kanaal. Want Wim had het over bijbel manipulatie dat is zeker niet uitgesloten. Omdat omstreeks 1820 Satan op aarde kwam en nu nog steeds is. En is wellicht een interressante Theorie voor heel veel mensen. We zitten vast in de jaartallen van Satan en wellicht komt Jezus terug op aarde. Wat ook in de bijbel zou staan. Ken hem niet uit mijn hoofd. Hij zou nog voor 1 laatste keer terugkomen. Kan geen linken erbij plaatsen. Kijk op Youtube naar The Timeline Deception, Exploring Tartaria Wie gelooft daar in ??

  • cees

   Ja ik vind het allemaal wel erg mooi gesproken maar het belangrijkste vergeet men toch steeds ,ik grijp even terug naar de bijbel waar jezus de zoon van god is en eigenlijk rebels geweest is want god was een jood hij redden steeds opnieuw het jodendom .

   dus wat voor waarde ga je allemaal hechten aan wie moeilijk he staat ook in de bijbel maar de zoon van god schreef of liet schrijven het nieuwe testement .

  • Margret

   Micha zei dat mensen afhaken om wat Rinus zegt. Nou laat ik je vertellen dat mensen afhaken over dat gezeur van Jezus Christus! Je kunt mensen niet bekeren die daar niets of weinig mee hebben. Zonde van de zendtijd!! En alles in twijfel trekken wat Rinus zegt is ook van de gekke!!

   • Nettie

    Ik vond het idd erg jammer dat hem de mond gesnoerd is, want dat was juist de info waar ík op zit te wachten. Hoe zit dat z.g. virus verhaal In elkaar. Waar worden mensen wel ziek van en hoe dan? Hoe werkt het. Met het commentaar “Daar zitten mensen niet op te wachten, want dat is veel te ingewikkeld” voel ik me gekleineerd.

  • eddie de jong

   Deel 4 is idd iets te veel bijbel studie, maar vergeet een ding niet, het is in Nederland nog steeds aan de makers van deze aflevering om over Jezus Christus te praten of niet.
   Ik heb er geen probleem mee, want om eerlijk te zijn is dit een verademing om mensen te horen spreken, die in Hem geloven.
   Er zijn al teveel spotters en grote monden, die God belachelijk maken in ons demonische land, dus laat Hans zeggen wat hij wil.
   Indien dit niet goed valt bij de kijkers, dan heb je ook nog Jensen en andere goddelozen.

   • Rob

    Precies en zo is het,gewoon moven als het niet bevalt.

  • Henkie Deranjat

   Hoi, jawel, dat geneuzel over god is nou net iets waar we niks aan hebben. laat dat terzijde. Gewoon feiten melden, zekerheden.

   • Rob

    Henkie als jij niet wil begrijpen dat het daar allemaal juist omdraait dan wens ik je veel succes in je zoektocht maar de waarheid zal jij dan niet vinden.
    Een ding wil ik je meegeven wees niet bang dat hij je gelijk veroordeeld als niet altijd voorin de kerk heb gezeten.
    Heb altijd het idee dat mensen daar bang voor zijn en er daarom niks van willen weten.

  • Victor

   De King James Version 1611 autorised version . Dit is het enige echte bijbel! kijk deze link GOED. Luther kwam met de reformatie, maar de KingJames 1611 hebben de Jesuits zwaar vervolging aan gegeven. De King James en “onze ” statenvertaling is zeker de echte bijbelvertaling. In alle bijbelvertalingen die vals zijn zijn vele teksten ‘ weg genomen” Neem nou de vertaling NBG51 en dan Romeinen 8!:1 – 4 Vergelijk deze eens met de statenvertaling en de NBG51. Je zult zien dat er een GEHEEL vers is uitgehaald. En dat is niet alleen hier gebeurd , maar op meer dan honderden plaatsen. De KJV 1611 is de authentieke echte bijbel , waar ook de jesuiten in de reformatie strijd hebben gevoerd om deze vertaling niet naar te laten komen. (Op de brandstapel zijn mensen toen belandt!) Lees elke ” bijbel” naast de KJV 1611 . Hier gratis te lezen! : e-sword.net of download de KJV 1611 van Alexander Scourby als App. Dit nog als link over de geschiedenis van de reformatietijd over de “echte bijbel” !! Onderzoek het . Zegen! http://www.youtube.com/watch?v=eGwwScorP6w Bekijk dit.Zegen!

  • Pixel

   Kan die ene man linksboven niet eens een keer zijn mond houden en luisteren….. alsjeblieft…. ik word gestoord van hem.

  • Pixel

   En dan bedoel ik niet wat hij zegt, daar ben ik het wel mee eens. Maar hij laat niemand uitpraten die mogelijk wat interessants te melden hebben, kapt iedereen af, laat ze niet uitpraten, is langdradig. Ik was erg benieuwd wat er vanuit de christelijke wereld gemeld werd maar ben niets wijzer geworden.

  • Arthur Fedder

   Relatie met God is van cruciaal belang. Ik merk alleen dat ik het verband met de weerstand hier mis.

  • Nettie

   De bijbel discussie stap ik even overheen.
   Wat ik verwarrend vond is de dubbele informatie.
   -Het vaccin hoeven we ons niet druk over re maken want dat is gewoon een vit. B of zo.
   -Er is nog niemand gevaccineerd. Zijn allemaal media verhalen
   -Er gaan heel veel mensen sterven omdat ze zich laten vaccineren.
   Aan de ene kant een geruststelling en even later weer in de angst zetten.
   En ik zou heel graag het technische verhaal weten.
   Wel virus, geen virus.
   Chemicaliën die via chemtrails over ons heen gestrooid worden.
   Hoe ontstaat die longontsteking dan.
   Enz. Ik wil nuancering. Feiten.
   Heb steeds discussies met mijn zus die verpleegkundige is en zegt dat bij haar de IC vol ligt en ze ondersteuning vanuit het leger krijgen. Dan hoef ik niet aan te komen met het virus is geen virus. Als ik niet kan uitleggen wat het dan wel is zijn we snel klaar. Haar feit is dat het ziekenhuis (Hengelo btw) vol ligt en dat zij zich gaat laten vaccineren als dat spul komt. Dan krijg ik wel een beetje buikpijn.
   Wat betreft het psychologische stuk wat deze tijd mij brengt kan ik heel goed zelf mee omgaan.

   • Nettie

    Ps kan iemand mij vertellen waarom mijn foto hierbij staat en hoe ik die weg krijg?

   • WDW

    de zorg is massaal gesloopt, het ware probleem is personeels tekort, geen killer virus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.