Horeca protesteert 7 december in Den Haag

Op maandag 7 december om 12.00 organiseert de Horeca Alliantie een protestmanifestatie op het Koekamp in Den Haag . De belangenvereniging vindt dat er meer overheidssteun moet komen en roept ondernemers naar het Koekamp in Den Haag te komen. “Geen dreun, maar steun”, is het thema. De vereniging is van mening dat géén enkel horecabedrijf nog kopje onder mag gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid.

Meer dan 8 miljard verdampt

Naar taxatie van het FoodService Instituut Nederland (FSIN) zien de horecabedrijven dit jaar meer dan 8 miljard euro aan omzet verdampen. Dat is een hard gelag. De Horeca Alliantie heeft er begrip voor dat het kabinet het aantal bewegingen en contactmomenten van gasten beperkt om het coronavirus in te dammen, zolang dit maar níet ten koste gaat van de bedrijven en de ondernemers.

LATEN WE MASSAAL DEZE MENSEN STEUNEN IN ONS ALLER BELANG!


WDW
WDW

  2 replies to "Horeca protesteert 7 december in Den Haag"

  • Jean-Marie Gijsen

   Beste mensen,

   Deze belangenvereniging heeft tot nu toe weinig of niets gedaan voor de horecaondernemers, daarom vertrouw ik dit niet. Ze spelen waarschijnlijk onder één hoedje met de regering. Trap hier niet in en ga gewoon allemaal open.

  • Liesbeth van der Hoop

   Waar is de steun gebleven voor alle maatregelen die op last van de overheid gedaan zijn door de horecaondernemers?
   Ik bedoel de investeringen die gedaan zijn en die opeens niet meer zouden gelden? Er is ook geen enkel bewijs dat door de sluiting van de restaurants en cafés, de besmettingen gedaald zouden zijn. In tegendeel, de besmettingen zijn toegenomen!
   De enige echte reden van de toename is dus van iets anders. Zou dat van die PCR-tests kunnen zijn, waarvan is vastgesteld dat ze totaal ongeschikt zijn om het coronavirus aan te tonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.