https://youtu.be/xZcV-WcmDXs

 

 


WDW
WDW

  4 replies to "JOURNAAL 20.00u. 18 januari 2021"

  • Cees Schutterop

   Motorclubs uitgeschakeld, maar die mensen niet

  • Scarlatti Bombatti

   ik was vd week bij een apotheek MOEST ik zijn, ik geloof dat ze wel 5 x gezegd heeft dat n ‘mask is mandatory’
   ik zei dat dat nooit in de wet kon staan en dat zij in die apotheek toch beter moesten weten, maar wat ik er ook over zei, ze bleef me er op wijzen dat ik mask op moest, elkaar beschermen, ik zei dat mijn gezondheid er juist door bedreigd werd, en dat ik wist waar ik t over had en dat ik de zaken bestudeerde en er toch ook aantal artsen in Portugal er tegen waren en dat met bewijzen aantoonden. ze bleef ad gang dat t MOEST vd overheid, ik woon in Portugal maar ik ga toch proberen n advocaat te vinden die normaal is en mij kan voorzien van legale documenten waar ik ze de bek mee kan snoeren.
   Ik ga daar niet meer naar terug. ik ga wel artikelen door de brievenbus doen met bewijzen v hun fijne vaccines en afbeeldingen v maskers.
   Ik hoor jullie zeggen GEWOON zonder mask de winkels in gaan.
   Doe ik, maar ze komen gelijk op mij af, de hoge boetes vd politie, maar ik ben nu inmiddels zo agressief geworden dat ik t idd gewoon af laat en door loop, dan maar eens zien wat ze dan doen!
   en die TEST is GEEN TEST IS al n vaccinatie!
   https://silview.media/2020/11/26/they-can-vaccinate-us-through-nasal-test-swabs/?fbclid=IwAR3eEUBn08Iy8RRlNLeGOoMFROtveLd38vLAHclwKE__bycqbPV_vfV52ls

   • bart

    Staan ook bewijzen in van kinderporno in Nederland/Belgie !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.