DIT IS WAT JE NU MOET DOEN!

Stel Mark Rutte c.s. aansprakelijk met een verbintenis
inclusief dagvergoeding van maximaal €150,- per dag.
Eis openheid van zaken omtrent ‘corona’.

De Bond tegen Overheidszaken heeft in een bericht van een week geleden laten weten dat je je aanmelding voor onze Corona-actie alsnog kunt omzetten in een definitieve deelname. We bevinden ons sindsdien in de tweede fase van onze Corona-campagne. Heb je je contracten inmiddels ondertekend en heb je verder niets wat je geregeld wilt hebben, dan hoef je dit bericht niet verder te lezen.

In de video hier onderaan de pagina leggen we even uit hoe je moet inschrijven/ondertekenen.

Hieronder volgt informatie over wat je in welke situatie het beste kunt doen om tijdig, dus vóór de deadline van donderdag aanstaande 14.00 uur, alles in orde wilt hebben.

• Heb je je eerder aangemeld, maar nog geen uitnodiging van ons gehad om digitaal te ondertekenen, vul dan je persoonlijke gegevens nogmaals in ons aanmeldformulier in. Je kunt je aanmelding dan gelijk afronden met het digitaal ondertekenen en betalen. Dit afronden is binnen enkele minuten gebeurd.
• Heb je je contracten ondertekend en heb je een fout in jouw persoonlijke gegevens ontdekt, vul dan je persoonlijke gegevens nogmaals in ons aanmeldformulier in. Je kunt je aanmelding dan opnieuw afronden met het digitaal ondertekenen. Als je al betaald hebt, dan kun je dat in het aanmeldformulier aangeven. Mocht je desondanks berichten van ons ontvangen over het betalen van de bijdrage, dan kun je die berichten negeren.
• Heb je betaald, maar heb je je aanmelding nog niet afgerond, vul dan je persoonlijke gegevens nogmaals in ons aanmeldformulier in. Je kunt je aanmelding dan opnieuw afronden met het digitaal ondertekenen. Geef in het aanmeldformulier aan dat je al betaald hebt. Mocht je desondanks berichten van ons ontvangen over het betalen van de bijdrage, dan kun je die berichten negeren.

We zijn op het moment niet in staat om iedereen aparte, op ieders situatie toegesneden berichten te sturen. Het is daarom dat we deze pragmatische oplossingen bieden.

Let op: wil je je deelname aan de Corona-actie definitief in orde maken, vergeet dan niet dat je dit vóór de deadline van donderdag aanstaande 14.00 uur gedaan moet hebben.

Dubbele aanmeldingen moeten we handmatig uit onze administratie verwijderen. Als je ons wilt helpen, dan kun je in het aanmeldformulier aangeven dat je je oude aanmelding wilt laten vervallen.

Sorry voor het ongemak. Zoals in ons vorige bericht beloofd, blijven we onze automatisering verbeteren totdat alles perfect verloopt.

Met hartelijke groet,
Jordy Zwarts

>>KLIK HIER OM DIRECT AAN TE MELDEN<<

HANDLEIDING Corona aansprakelijkheid

video placeholder

 

 

 


WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.