KIJK DE HELE AFLEVERING HIER

 


WDW
WDW

  8 replies to "KANTELPUNT 28 12 MICHA EN HANS PRATEN EVEN BIJ 20.00 uur 28-12"

  • ELISABETH

   Hans en Mischa bedankt weer.Is altijd weer interessant.Met zachte hand wordt niets bereikt.Mensen moeten echt gesamenlijk met de andere Europese landen in opstand komen.

  • ron

   Mischa word Trump ook gesteund door de special forces en de black ops?????

  • N.Sibelijn

   Mooi om te zien dat de Jood Micha Kat zijn hart nu volledig aan de Heere Jezus heeft gegeven.

   Is het geen goed idee om de uitzendingen af te sluiten met een gezamenlijk gebed?

  • Johan

   Hallo Mensen, Waarom moet ik nog eens extra een mobiel tel verificatie doen om via Rumble comments te plaatsen?
   gr,
   Johan

  • Aki

   Bestaat vrij heid van mening nog ik denk het niet vrij heid van menig bestaat aleen bij zwarte piet discusses en moslims beledgen en bij zaken waar twee deling niet bij zaken die het toedoen

  • Ester

   Ja, aki. Er is een verbod op vrijheid van meningsuiting betreffende onderwerpen ,zwarte piet, discriminatie en nu ook corona en zijn vaccinatie ( oh, Trump ook, geloof ik).

  • Remco

   Bel 112 in een levensbedreigende situatie. Zoals zorgminister Hugo de Jonge, die de Nederlandse bevolking met de dood bedreigt en op het punt staat de genocide en masse uit te voeren. Wanneer (pas) gaan Nederlanders dat massaal doen? Als ze dood lees van overheidswege omgevolkt tot cyberborg zijn? Ik bedoel, ik zie Nederlanders niet massaal het Haagse Binnenhof en het Catshuis (als Rutte’s kabinet als geheim genootschap satanische plannen tegen de bevolking smeedt) bestormen!

  • Hannah Cohen

   Laten we hopen en bidden dat er na deze tijd andere tijden aanbreken. Ja ik ben angstig als ik naar mijn kleinkinderen kijk. Wat gaat er van hen worden?? Mijn hoop is op JHWH gevestigd. Nog nooit is me dat tegengevallen. Laten we ons verenigen die tegen deze duivelse plannen zijn. Het is zo dat er staat geschreven: De satan zal rondgaan als een briesende leeuw. Maar die aan MIJ vasthouden zal ik redden van al zijn streken. Mensen laat je niet beinvloeden door satanische agressie. Er staat een duizend jarig vrederijk te wachten. Dat we elkaar daar weer mogen ontmoeten. Maar er zullen grote offers vallen. Houd elkaar vast. Steun elkaar in de onzinnige tijd. Het rookgordijn is uitgerold en daar achter gaat satan zijn werk doen. Laten we samen komen al is het via internet. Een gave die voor slechte dingen worden gebruikt maar ook voor saamhorigheid en kracht zorgt onder de goede mensen. Laten we elkaar er op wijzen waar de kracht ligt om dit te doorstaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.