https://youtu.be/5TUuP3_mhas

KIJK OP YOUTUBE

KIJK OP FACEBOOK

KIJK ELDERS


WDW
WDW

  25 replies to "KANTELPUNT HET VERHAAL VAN JOOST BOMBSHELL"

  • Albert van Duijn
  • Jur

   Team, ik snap het niet meer!
   Waarom promoten jullie facebook!? Om live te gaan?
   Waarom verwijderd fb jullie niet? Er is meer dan genoeg reden, voor hun. Ik ben geblokkeerd voor een achtergrond foto van de levels van bewust zijn…… Vertel eens? Groet Jur

   • Mike

    Mee eens.
    Zo zijn er meer van die sites waarbij ik me de vraag stel, waarom zitten zij er nog op met alles wat gezegd en geschreven wordt en heb ik een ban van 30 dagen omdat ik de woordjes “fik erin” gebruikt heb bij pro coronamaatregelen flyers? Ben ook wel beniewd, WDW, wat is jullie geheim?

   • Daniella

    Helemaal mee eens, Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram enz… WEG ERMEE 👿

   • Marlies

    Ik begrijp het ook niet meer, hun “banned” videos zijn ook niet meer te zien!! Ik wil die opname nog eens zien van Chuck Shummer!! Je weet wel, die Ashli Babbit neerschoot volgens deze opname?? Waar is die opname? Hebben jullie die veilig gesteld en kunnen jullie die opname er steeds weer opnieuw opzetten aub. Again and again…haar naam noemen!! Ashli Babbit!!

  • Tomas Orlando

   Ik kan hem niet bekijken Hans?

  • Albert van Duijn

   Het boek over de hele affaire is met fiat van WDW en van Joost ‘onder constructie’.
   U kunt nu al inschrijven voor een exemplaar.
   Mailt u derhalve Joost Knevel met een cc-tje naar ondergetekende.
   Hoe meer mensen vooraf inschrijven, des te goedkoper het boek wordt.
   [email protected]

  • Janneke

   De video is helaas verwijderd van youtube.

  • Albert van Duijn

   De afzetting van Trump gaat voor denk ik.

  • Cees Maat

   Ik ben trots op jullie allemaal, maar zeker ook op Joost. Hij is een overlever! In wat voor wereld zijn we terecht gekomen ?
   Hoop dat het hele zootje wordt berecht door de Patriots en dat ze aan de hoogste boom worden opgehangen.

  • Manon

   Jullie zijn mijn helden alle 4 !!!!! Al mijn liefs zend ik jullie , en ik bid voor jullie dagelijks. Jullie zijn werelredders !

  • Janneke Blom

   Goed dat jullie dit ter sprake brengen. Dank daar voor en voor Joost: sterkte!

  • Liesbeth van der Hoop

   Ik heb een gebedsoproep verstuurd aan vriendinnen met wie ik in een gebedsgroepje zit om vandaag te bidden dat de regering wordt vervangen naar aanleiding van de toeslagenaffaire. We bidden al langer dat de verantwoordelijke politici voor het beleid worden omgewisseld door mensen die niet betrokken zijn bij belangenverstrengeling van het covid-19 vaccin en alle desastreuze maatregelen die hier het gevolg van waren.
   Blijf doorgaan alle vier om de waarheid aan het licht te brengen! God zegene jullie!

  • Agaath

   Diep respect voor jullie allemaal,in ‘t bijzonder voor Joost, wat hem is afgepakt is nooit meer terug te geven. Zo verdrietig, God heeft jou er bovenop geholpen , en nu geeft hij jou de moed en de kracht om deze duivels te bestrijden, heel veel sterkte allemaal.

  • hannah wolff

   ik zat net te kijken voor dat ik wdw keek over de tweede wereldoorlog. Himmler had 40.000 kinderen gestolen uit Polen. Alle kinderen hadden blauwe ogen. Dus alweer een verhaal het gaat maar door.

  • janneke lindeman

   Beste Wouter Raatgever,

   Ik heb ontzettend veel respect voor je tomeloze inzet om “de satanische pedofielen beerput” te ontmaskeren. Begrijp me niet verkeerd maar je ok (picobello) handgebaar in deze uitzending wordt erg vaak gebruikt door de satanisten als 666 symboliek. (number of the beast). Voor jou als Christen een positief gebaar, voor satanisten het tegenovergestelde.

   • WDW

    zo zie je maar weer dat het 100% niets zegt WAT het gebaar is, maar WIE het maakt…de regenboog werd door God Zelf ingesteld als teken van Zijn belofte aan Noach, nu wordt het gestolen door demonisch bezeten ontkenners van de Schepper en Zijn wetten.

  • Patron

   Ok…..op de site WITS ‘World int. Trade solutions’ dacht ik , hier zie je de aankopen van landen wereldwijd. Covid19 testkits zijn hier te zien in 2017 wat op zich knap is zachtjes uitgedrukt. Dit ligt al jaren op stock zogezegd. Nu moet je inloggen dus registreren eerst alvorens deze site te bekijken.
   Ik ga proberen maar heb een link van een slimme ontdekker
   https://youtu.be/zg2zT1_lvf4

  • Nelly besseling

   Bedankt

  • DIRK JAN VAN VAN VLIET

   Ik kan de video niet bekijken

   • WDW

    wat is de melding? hij staat op youtube…

  • Rinske Balsma

   Deze was niet te benaderen vanochtend. Maar, ik heb hem zo juist bekeken op MEWE.

   DElen lukt me nog niet zo goed, moet wennen aan die menu’s.

  • Sandra

   Dank jullie wel voor deze indrukwekkende video post.
   Alle respect voor jullie, zeker voor Joost.
   Wat een krachtige energie stralen jullie uit met z’n vieren.
   Keep on going!!! 🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

  • marianne chrysanthou

   Als we weer moeten verhuizen naar ‘n “nieuwe” app, en weer !!!! ‘n nieuw password moeten verzinnen..doe ik niet mee….
   Je word er stapelzot van !!!

  • Remco

   Het meest waardevolle maar kosteloze bericht van Onze God in het 6.000-jarig bestaan van de mensheid ooit, bestemd voor alle mensen in deze huidige eerste fase van Zijn Plan, het 6.000-jarig bestaan van de mensheid:

   In de bijbel lezen we in (het laatste gedeelte van) Mattheus 12:32 en dan vooral in het Frans dat dit heet meest duidelijk maakt – want de beste vertaling van ‘siecle’ is niet ‘tijdperk’ zoals vaak in de Nederlandse bijbelvertalingen wordt gebezigd – het bewijs van het bestaan van de circa 100 jaar durende DAG VAN HET GROTE OORDEEL, het moment, waarop wij alle mensen ooit geleefd voor God’s WITTE TROON verschijnen, na dit huidige leven na afloop van het aanstaande millennium, dat met de wederkomst van Jezus Christus kort na de GROTE VERDRUKKING heel binnenkort aanbreekt. Ofwel het vooralsnog 1.000-jarige paradijs op aarde (fase 2) voordat wij allemaal (alle mensen ooit geleefd of nog levend in de huidige 1e fase) op die ene dag (fase 3) na ons overlijden ons kunnen bekwamen voor de toegang tot de 4e en laatste fase in God’s, voor velen ongelooflijk barmhartige Plan met de gehele mensheid, namelijk het eeuwige leven in God’s Familie. Het in hoofdletters geschrevene is zoals letterlijk in God’s Woord staat. Het Woord van God, de nog altijd levende Jezus Christus, die ruim 2.000 jaar geleden de Vader(rol van) God en Zijn eeuwige Familie kwam bekend maken.

   Voor wat betreft de juiste duiding van het begin van de huidige eindtijd, wat de duivel ons mensen niet wil laten begrijpen, een rol die deze duivel almaar intensiever zal gaan spelen, waarvoor Hij toen waarschuwde, moeten we rekenen met de door profeet Daniel genoemde 1.260 dagen vanaf het jaar 756 en dan begint dus die eindtijd in 2016. Maar omdat de duivel ons daarvan afleidt via alle religies op aarde, via het duivelaanbiddende Vaticaan – Jezus kwam geen religies brengen; die werden door het ooit als geheim genootschap (een satanische sekte) aangevangen Vaticaan gecreeerd – lezen we over Pepijn de Korte (de vader van Karel de Grote) in geen van de wereldse geschiedenisboeken. Tot de heerschappij van die Pepijn, tot daarmee het huidige Vaticaan als het Heilige Romeinse Rijk voor de eerste keer in de wereldse geschiedenis verrees, was politiek en kerk gescheiden.

   Als de duivel zijn knechten ons mensen via het (Godsdienst)onderwijs over de derde fase zou laten informeren, dan had deze eeuwenoude slang zichzelf al buiten spel gezet, wat niet conform God’s Plan is. De rol van die door Paulus in in zijn brief aan de Korinthiers (4:4) ‘satan’ genoemde slang zou immers nog voordat God in fase 3 ons oordeelt (het examen op de DAG VAN HET GROTE OORDEEL) uitgespeeld zijn, ook als deze satan (de voormalige aartsengel Lucifer) zichzelf buiten spel zet door via de geschiedenisboeken iedereen over het juiste begin van de eindtijd via het onderwijs, de wetenschap en de mainstreammedia te laten informeren. Het is daarom dat satan, in het belang van deze eeuwenoude slang, de meesten laat geloven, alsof God ons allemaal na onze dood niet gaat oordelen.

   Voor een toelichting op het bewijs over het moment van God’s Oordeel, over de juiste duiding van de DAG VAN HET GROTE OORDEEL zoals God bedoelt, bent ook u als toehoorder hartelijk welkom tijdens bijeenkomsten van de Belgische congregatie van de ware kerk van God, namelijk die wordt geleid door Jezus Christus.

   Let op, ‘kerk’ in de betekenis van ‘uzelf’, uw hart als Zijn Tempel via uw hart, waarin de daartoe door God uit de dood opgewekte Jezus zo graag wil wonen ofwel ‘in relatie met God zijn’ zoals met en sinds de dood van Jezus ons mensen mogelijk is geworden en daarmee dus niet in de betekenis van ‘religie’ wat ‘bijeenrapen’ (in het belang van het door het Heilige Romeinse Rijk via het huidige Vaticaan vergaren van macht over de wereldbevolking) betekent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.