WDW
WDW

  6 replies to "Micha Kat: “HIEROM VAL IK ROBERT JENSEN AAN”"

  • Harm

   that makes sense, bedankt micha.
   vond/vind jensen het inderdaad iets te gelikt…

  • Anne

   Hallo Micha,

   Ik zie het minder scherp dan jij hier stelt.
   Je hebt een ander temperament dan Jensen. Vergelijk je niet met hem, dat is niet nodig en daarmee doe je jezelf tekort. Jij hebt hele andere kwaliteiten dan hij en ik zie jullie als een aanvulling op elkaar. De beerput is zo groot en zo diep en vol, dat kun je niet alleen doen.
   Focus je liever op jouw kant van het verhaal en laat hem gewoon zijn ding doen. Viruswaarheid doet zijn ding en de Blauwe tijger ook. En dan zijn er nog tientallen anderen die weer hun ding doen. De lezers nemen op wat ze kunnen en doordat jullie met zo veel zijn en ieder zijn eigen specialiteit heeft maken jullie tesamen overduidelijk hoeveel er mis is en hoe oplettend we moeten zijn. Dat is alleen maar mooi. Aan het eind van de rit krijgt iedereen de credits die hij verdiend en dat lijkt misschien minder dan dat je zou willen maar reken maar dat een heleboel mensen met je meelezen omdat ze in je geloven ondanks dat ze niet reageren.
   We hebben allemaal onze weg te gaan en te doen waarvan we zelf voelen dat we dat moeten doen. We mogen daar niets voor terug verwachten en alles wat we krijgen is meegenomen en om dankbaar voor te zijn. Focus je op waar je goed in bent en verspil je energie niet aan mensen die om wat voor reden dan ook geen bijdrage aan jouw onderzoek kunnen leveren.
   Heel veel succes, het is belangrijk wat je doet.

   • T.S.

    Iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij. Ook al is dat steentje (zoals bij Jensen) wat kleiner dan die van Micha. Soms is dat juist het begin van wakker worden bij mensen en gaan ze verder zoeken naar info. Dan komen ze uiteindelijk bij de vreselijke feiten van misbruik van kinderen en vaccinatie/depopulatie van de mensheid. Uit ervaring weet ik dat het moeilijk is om direkt alles te begrijpen en te geloven. Het heeft mij ook moeite gekost om Wakker te worden. Maar gelukkig worden steeds meer mensen wakker. Dank zij degene die hun nek uit durven steken om de waarheid bekend te maken. Mijn enorme dank daarvoor.

    • MJR van Toor

     Dank T.S, en al de kanjers die het lef hebben voor de mensheid te strijden.
     Hallo allemaal,ik heb Jensen ook een aantal zaken laten weten.
     Waar onder het gegeven dat het voor mij meer dan duidelijk is,dat als er een nieuw virus is deze door mensen hand gecreëerd is.
     Waarom ik daar zo zeker van ben is heel simpel,hoe is het mogelijk dat er heel toevallig een nieuw virus op duikt in het jaar dat de VN agenda’s uitgerold gaan worden! 2020,2025,2030,2050. In dit geval bestaat er geen toeval!
     Onze regering doet mee aan massa moord,geen twijfel!
     Dan wil ik een ieder die er interesse in heeft op twee mensen wijze die ver voor de VN agenda 2020, wakker waren,namelijk Rosa Koire,en Edward Snowden!
     Rosa Koire,bracht mij al zoekende op YouTube bij,The 700 Club,waarin CBN NEWS,met FORMER NSA TECHNICAL DIRECTOR, WILLIAM BINNEY een gesprek voert!
     Deze uitzending is in première gegaan op 13 apr. 2020, en word aangeduid met de tekst, Whistleblower: NSA Goal is ‘Total Population Control’
     Edward Snowden, heeft daar echter een heel dik stokje voor gestoken,en heeft daarmee de mensheid een gigantische dienst bewezen,wij moeten deze man op onze knieën danken,want als het NSA door had kunnen gaan met hun plannen hadden al de mensen op deze aarde op de meter nauwkeurig gevolgd en afgeluisterd kunnen worden,op dat moment had het NSA al de techniek klaar!
     De 5G, heeft daar ook mee te maken!
     Lieve mensen,besef heel goed dat als Edward Snowden geen klokkenluider was geweest,wij nu niet zo hadden kunnen communiceren als dat wij nu ondanks de censuur communiceren!
     BIG BROTHER IS WHATCHING YOU,was nu dan al een feit!
     Ik verzeker jullie dat dit boven genoemde,ook met de VN AGENDA’S te maken heeft,en dat deze massa moordenaars dit ontzettend missen om hun misselijke plan uit te rollen!
     Dank u wel Heer, Edward Snowden,mijn diepste dank!!!

     Ik geef nog even het adres van Rosa Koire:
     http://www.democratsagainstunagenda21.com

     Dank voor jullie tijd! Tijd,die wij als vrije mensen,als wij niets doen echt kwijt zijn!!!

     The JoJo

  • Edwin Vis

   Beste Hans en Wouter,

   Na een tijdje jullie gevolgd te hebben heb ik vandaag besloten me bij jullie aan te sluiten.
   Voor het hoe en waarom is wel duidelijk inmiddels. Ik wil jullie een groot compliment geven voor jullie activiteiten.
   Lang leve de patriots!!!

   Ook ik verbaas mij over het percentage onwetenden en in dit geval goed gelovigen.
   Iedereen zegt: Doe je eigen onderzoek en ja, als beginneling zie je dan gauw het bos niet meer wat er aan de hand is en wie te vertrouwen is. Het kan ook simpel gehouden worden aangaande het geven van juiste informatie over virussen en vaccins. IK ben kweker van beroep, ( en Avatar ),maar voordat ik mij hiermee bezig hield was ik inspecteur bij de plantenziektenkundige dienst. Het vaststellen van ziekten bij planten. Ik heb hier een gedegen opleiding voor moeten doen en jawel…. ook een belangrijk onderdeel daarvan was plantenvirussen. Plantenvirussen of mensenvirussen of hoe je het noemen wilt virussen gedragen zich in de natuur hetzelfde. Altijd dat rna dat zich wilt kopieeren door het commandocentrum van een cel over te nemen en geeft het commando uit “maak mij na” en ik geloof dat vele mensen dit ook op school hebben gehad. Het vervelende van een virus is de mutatie-snelheid en daarom keert de griep ieder jaar terug.
   Echter bestaat er om die reden geen vaccinatie, maar zijn het beter gezegd onderdrukkers.
   Men heeft tot op de dag van vandaag nog nooit een virus in isolatie kunnen krijgen en dat zal toch echt nodig moeten zijn om een echt vaccin te maken.
   Wat mij tegen de borst stuit is dat er geen vaccins zijn tegen hiv en ebola maar in april 2020 werd ons al medegedeeld over een vaccin tegen corona. ( meerdere zelfs) . We weten allemaal dat het jaren duurt om een vaccin te maken. Dat was voor mij het echte bewijs dat we voor de gek worden gehouden. Nou vraag ik mij af….deze materie is niet echt moeilijk en iedereen heeft op school biologie gehad dus iedereen weet wat van virussen. De mensen zouden uit eigen verstand moeten weten dat dit verhaal niet klopt, maar helaas is iedereen hardnekkig oostindisch doof voor de waarheid.
   Om 2 redenen: a. je bent nog niet financieel getroffen dus je hoopt snel een vaccin te krijgen, zodat je weer kan uit eten. Want verder gaat dit denken bij deze mensen kennelijk niet. B. Men is angstig gemaakt.
   Ceasar zei ooit: geef ze brood en spelen. Jezus zei ooit: heb jezelf lief, want anders kun je ook je naaste niet lief hebben en vergeef zelfs je grootste vijand. Dat is wat ik doe. Ik vergeef, en dat is de grootste kracht op aarde, want het komt voort uit Goddelijke universele liefde en daarom wordt deze ellende uiteindelijk opgelost.
   Via dit schrijven wilde ik jullie een tip geven, want voor velen is de zaak erg ingewikkeld geworden.
   Wijt gewoon een simpele uitzending aan virussen en wat iedereen daarover vroeger op school geleerd heeft en men zal inzien dat het allemaal niet klopt.
   Hoe kun je in godsnaam voor God spelen en de mensen opsluiten, om een virus uit te roeien?
   Nee, beste mensen… zie in dat dit een toneelstuk is om society 4.0 versneld uit te rollen. De overgang van het industrieele tijdperk naar het koude digitale tijdperk met de koude gevolgen van dien.

   Tevens moeten jullie ( hans en wouter) ook vertrouwen hebben in deze universele liefde en je zult zien dat alles wat er uiteindelijk gebeurd goed is, ook ervaar je dat nu anders.
   En ja…je mag mijn mail publiceren.

   Dikke hug,

   Edwin Vis

   Heel veel kracht toegewenst en ga zo door!!

   Edwin Vis

  • Marco

   Beste Edwin,
   Hier is die ‘simpele’ uitzending over virussen in het algemeen. Hij is gemaakt door Dr Eric Berg en ik heb er Nederlandse ondertiteling onder gezet. Waarom? Ik vond het een verademing om te zien en enorm belangrijk om betrouwbare info voor iedereen beschikbaar te stellen. HET IS EEN ILLUSIE OM VIRUSSEN UIT TE BANNEN. STERKER NOG WE HEBBEN ZE HEEL HARD NODIG.
   Deze video heb ik ook 12-12-2020 aan Wees de weerstand en Jensen, aangeboden. Heb tot heden nog niets gehoord. Blijkbaar is het ineens niet belangrijk om de mensen in Nederland geruster te stellen omtrent virussen. Hoe het ook is; Hier staat die video met Sub NL. Ik zou zeggen deel verder. https://www.bitchute.com/video/H1XfMVB2gmuB/
   of
   Download direct:
   (18Mb) Registreren niet nodig. Bovenaan zwarte downloadbalkje drukken, 4 letters invullen, klaar. https://www.filedropper.com/drericbergwhyyoucantlivewithoutvirusesnlsub

   Groet Marco

Leave a Reply

Your email address will not be published.