Terwijl de burgemeester van onze regeringsstad zich in Groningen bevind, wellicht om zijn ‘ich habe es nicht gewuhst’ excuus te kunnen toepassen tijdens zijn aanstaande en onvermijdelijke rechtsgang wegens wanbeleid en terroristische daden tegen eigen bevolking als bestuurder, stuurt hij zijn plaatselijke bij de kamer van koophandel als bedrijf ingeschreven terroristische organisatie het Malieveld op. Dit nadat hij een vredelievende organisatie viruswaanzin.nl die veel werk, tijd, energie en geld heeft geïnvesteerd om een positieve pro vrede en gerechtigheid demonstratie te houden op dat Malieveld. Aan alles werd gedacht, zelfs beveiliging was tot in de puntjes geregeld.

In feite is enige vorm van redelijk overleg of discussie hierover al lang niet meer aan de orde. Het Nederlandse volk zou 21 juni 2020 als de druppel moeten zien die uiteindelijk de emmer der waanzin doet overlopen en de complete oorlogsmachine van de overheid tegen de bevolking 180 graden omkeert, het Binnenhof bestormt en volledig desinfecteert. Van het ECHTE virus welteverstaan. Het is al meer dan genoeg geweest. Er zijn geen eens woorden meer voor wat hier gebeurd en nog LATEN WE HET GEBEUREN. Er is in de geschiedenis voor veel minder militair ingegrepen!

We zijn als bevolking al psychiatrische patiënten met een mega minderwaardigheidscomplex, waardoor we ons met ‘lock down’ down maatregelen laten decimeren tot kabouters in de tuin van een handjevol demonisch bezeten machtswellustelingen die een genocide plan op ons als bevolking aan het uitvoeren zijn. Mark Rutte en Hugo de Jonge staan rechtstreeks in dienst van het kwaad, dit is nooit eerder in de geschiedenis gebeurd. Het hele land staat vol met dodelijk militair wapentuig, vermomd onder de totaal misleidende noemer ‘5e generatie mobiel internet’, 400 miljoen dodelijke vaccinaties zijn besteld door de ‘minister van volksgezondheid’ die eerst de zorg in Nederland tot de grond heeft afgebroken. Als of deze totale deceptie nog niet erg genoeg is, profileert deze psychopaat zich nu ook nog als lijsttrekker van de Christen Democratisch Appel. Alle christenen op de planeet zouden deze zieke totaal verblinde NWO narcist per direct voor het gerecht moeten dagen en desnoods moeten ontvoeren! Er lopen op dit moment ruim 200 aangiftes voor ernstige misdaden tegen de bevolking tegen deze Hugo de Jonge, wat al ruim voldoende zou moeten zijn om hem aan te houden en vast te zetten. Nee meneer (weten we het zeker?) Remkes huurt met uw belastinggeld liever 2000 terroristen van het kvk ingeschreven nazi bedrijf genaamd ‘Haaglanden’ in om deze op mensen af te sturen die uit respect en ondersteuning voor een 100% geweldloos event met bloemen naar het malieveld zijn gekomen, nadat hij zonder enige vorm van overleg met de organisatie viruswaanzin.nl, die eerst door hem de gelegenheid kregen alles voor te bereiden op het allerlaatste moment te verbieden. Niemand hoeft toestemming te vragen voor een demonstratie, het is een grondrecht. Er werd keurig melding van gemaakt.

Eigenlijk zijn we beland op een omslagpunt, waarbij schrijven, video’s communicatie enz geen zin meer heeft, omdat de overheid vastberaden is de Nieuwe Wereld Orde in Nederland te installeren, ongeacht wat de bevolking daarvan vind. Het is tijd voor gewapend ingrijpen van het Amerikaanse leger. het is erop of eronder. Vrijheid of een fascistische nazi politie staat.

Hoe goed beschaafd bedoeld ook, bloemen gaan niet helpen tegen een vastberaden kwaadaardig regime dat het hele land reeds volgepropt heeft met onzichtbaar dodelijk op afstand bestuurbaar wapentuig en vierhonderd miljoen, ik herhaal vierhonderd miljoen DODELIJKE vaccins heeft besteld bij Bill Gates, de man die patent heeft op zowel het ‘grootste probleem ter wereld als de enige oplossing daarvoor’, te weten respectievelijk overbevolking en genocide.

Maar ja, dit zijn ook maar letters op een beeldscherm van een bezorgde burger. Misschien dat iemand e.e.a. vandaag even kan decoderen.

Kenneth Allan

https://youtu.be/iWnZPBmL4_A


WDW
WDW

    1 Response to "Nep burgemeester Remkes van den Haag commandeert vanuit Groningen zijn nazi SS troepen in den Haag"

Leave a Reply

Your email address will not be published.