“Oh Hans! We moeten God om vergeving vragen voor de zonden van Nederland!”

Niemand hoeft vergeving te vragen voor zaken waar hij niet verantwoordelijk voor is. Bovendien heeft Jezus Christus ALLE zonden aan het kruis genageld MET EEN DOEL! Zeker moet dit land zich diep bekeren en de vergeving die door Jezus Christus is bewerkt aan het kruis waar Hij uitriep “Het is volbracht” aanvaarden, voordat het uit de huidige crisis zal kunnen komen. Wat is hierin de taak, van jou als christen?

Altijd weer de slachtofferrol aannemen is absoluut niet wat God NU zoekt en helemaal niet wat een keer zal brengen in dit land. Wat dan wel?: Dat ontdek je in deze video.

Hij zoekt mensen die ruggengraat genoeg hebben om de belangrijke cruciale taken uit te voeren zodat ZIJN plannen met Nederland KUNNEN worden uitgevoerd. Vanuit de positie met Christus zijn we meer dan overwinnaars, geen slachtoffers. Een positie krijg je met een doel. Wat hebben al die openbare events waar collectief ‘om vergeving wordt gevraagd’ daadwerkelijk uitgewerkt? Heeft God dan niet vergeven? Een regering die kindermoord toestaat, kinderhandel tolereert en pedofiele vertegenwoordigd door een politieke partij. Dat is nog maar de top van de ijsberg, de grootste gruwel in Gods ogen. Het is meer dan de hoogste tijd op te staan in dezelfde kracht die Jezus uit de dood deed opstaan, immers die leeft in jou, mits je daadwerkelijk christen bent volgens de bijbelse definitie.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PTwofUuXtSo[/embedyt]


WDW
WDW

  8 replies to "PRAISECAST #4: ELKE OPPOSITIE NEERHALEN EN ALLE TEGENSTAND VERNIETIGEN"

  • Meija Blok

   ik ben er klaar mee, met deze zelf verklaarde dominee. Wat een zelfverheerlijking.

   • Sander

    Wat een kortzichtigheid van je en wat een hoogmoed. Wie ben jij dan helemaal. De klager vooraan in de kerk?

  • Sander

   Wat een kortzichtigheid en wat een hoogmoed MEIJA BLOK. Wie ben jij dan helemaal? De politiek correcte klager die vooraan in de kerk zit?

  • Sander

   Heej, IJZERSTERK verhaal Hans! Spreek het uit, kan Meija ook nog wat van leren 🙂 en ik ook.

  • Remco

   Zie mijn email aan Hans.

  • Remco

   Na elke moeilijke periode komt er weer een regenboog. Een regenboog, die God als teken van Zijn trouw laat ontstaan. Met andere woorden, God zal nooit met die tegenstand van de criminele jezuitenvriendjes van het duivelaanbiddende Vaticaan laten confronteren, die we (nog) niet aankunnen. God kent de voortgang van de opleiding, die Hij u in uw leven laat ervaren. Dus geef nooit op en houd te allen tijde uw hoofd omhoog. Maar wat is dan toch de reden waarom niemand reageert op mijn gepassioneerde oproep (in reactie op de vorige praisecast van Hans) aan ieder, om zich te laten dopen met water (en tevens de Heilige Geest, wat vele evangelisten vergeten) ondanks dat ik u uitnodig om niet alleen naar deze rivier van Genade maar symbolisch ook letterlijk een rivier in de Belgische Ardennen, waarna u zult opstaan in het Licht van Jezus Christus, het oude zondige leven achter zich kunnen laten, om zo uw denken te vernieuwen, met als doel, na deze wedergeboorte, om in dat nieuw verkregen leven Jezus te volgen, naar de Geest van God te leven, totdat Hij komt, te kunnen sterven om eeuwig te leven? Hebben de meesten hier op aarde zich onbewust zo/te erg laten begoochelen (misleiden) door Zijn tegenstander?

  • Remco

   Kortom, ‘Back to the Lord’! Wie belt naar +32 485 07 95 33 voor een afspraak om zich te laten dopen?

  • Remco

   Wie helpt mee bekend te maken dat de veerboot ‘Back to the Lord’ ondanks lockdown nog altijd in bedrijf is?

Leave a Reply

Your email address will not be published.