[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FHlvqkQLwbk[/embedyt]

 

“Vanmorgen heb ik het RIVM gesproken
over de mondkap plicht die morgen ingaat.
Ik val onder de uitzondering en wil weten
hoe ik dit moet regelen.
Ik heb het gesprek opgenomen.

Ze komen nu met een vreemd verhaal
over een app die ik van mijn arts moet krijgen.

Op deze manier kan ik mijn medisch dossier
delen met de handhaving?!

Ik geloof niet dat het RIVM zelf enig idee heeft
waar ze mee bezig zijn (what’s new) mbt de uitzondering.”

met dank aan Marjolein!

antwoord rivm: “ik zal het ergens neerleggen waarvan ik denk dat er iets mee wordt gedaan..”

 

ps namens weesdeweerstand:

Jaap van Dissel de baas vh rivm is een pedofiel en kindermoordenaar die u dus
ook verbied te leven.

 

CORONA = MUILKORVEN = ROOKGORDIJN

Elke discussie die te maken heeft met ‘het killer virus’ vinden de uitvoerder der satanische maatregelen helemaal perfect! Precies de bedoeling dat heel de wereldbevolking zich daarmee bezighoud en NIET met wat er op de achtergrond wordt uitgevoerd.
Wat er werkelijk gestopt moet worden, is dus de uitvoering van de nieuwe wereld orde!
Lees hier hoe het ECHT in elkaar steekt.

 


WDW
WDW

  4 replies to "RIVM MONDKAPJES UITZONDERING, SNAPPEN ZE HET ZELF NOG?"

  • Mark

   Kunnen we niet massaal de maatregel negeren en gezamenlijk met alle mensen die bekeurd worden in beroep gaan om het voor laten komen bij de rechter? Wetenschappelijk is er geen grondslag voor en is in strijd met de grondrecht. Tevens mogen de muilkorven ook niet ingezet worden om gedrag te beïnvloeden. Er is vast wel een advocaat die deze zaak wil doen.

  • Hannah Cohen

   Ik heb de vrijstelling gedownload, ik heb asmatische brongitus en stik als ik dat ding opzet. Heb een inhaler en nog meer medicatie dat zegt genoeg maar geloof me ik ga geen app downloaden waar ze mijn medische register in kunnen zien.

   • A

    Je kan op site van overheid pasje uitprinten. Staat onder kopje corona dagelijks leven naar beneden scrollen etc. Daar staat ie heb m vandaag uitgeprint. En ook gebruikt. Ze kunnen niets zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.