WAT IS ER EIGENLIJK ECHT AAN DE HAND?

Volg deze pagina van boven tot onder en je bent helemaal op de hoogte van wat je moet weten over de situatie van Nederland op dit moment en hoe jij een positieve bijdrage kunt leveren die cruciaal is voor onze vrijheid!

Het plan om de hele mensheid te controleren

Duizenden wetenschappers over de hele wereld staan gezamenlijk op om de mensheid te waarschuwen voor een ontzagwekkend gevaar dat ons bedreigt. Wat berichten zij? De president van Brazilië bewapent zijn volk, om hen te beschermen…. Waartegen? Een aartsbisschop en kardinalen van Rome sturen een alarmerende brief naar wereldleiders en de hele wereldbevolking. Wat schrijven ze? Een Google insider en Facebook whistle blower onthullen verbijsterende feiten… Wat wordt er bekendgemaakt? Een uit Nederland gevluchte drs geeft code rood af richting Nederlandse bevolking…

 

Wat bedoeld hij?

Een razendsnel in aantal toenemende menigte van tienduizenden burgers gaan de straten op om te demonstreren. Waar zijn zij tegen, waar zijn zij voor?
Een binnen enkele weken uit de grond gestampte organisatie met direct al duizenden aanhangers start een rechtszaak tegen de Nederlandse staat. Waarom, wat is hun doelstelling?
Een groeiend aantal juristen, journalisten en andere gepassioneerde geïnteresseerden doet onderzoek naar de rechtmatigheid van door het kabinet genomen maatregelen en stuit met verbijstering op hun illegaliteit. Hoe zit dat, hoe kan dat?

Ontdek het allemaal in deze uitgebreide handleiding naar de HELE waarheid.

100% OP WAARHEID GEVERIFIEERD


Onderstaande informatie kan nauwkeurig nagegaan worden in de tientallen genummerde bronnen die onderaan de pagina staan.

‘Alleen de mensen die alle vaccins hebben, zullen nog vrij kunnen bewegen.’

Bill Gates ‘s werelds grootste vaccin dealer

‘We moeten een leger oprichten van duizenden officials die iedereens contacten zullen nagaan.’

Andrew Cuomo Governeur van New York

‘De hele bevolking moet wekelijks getest worden.’

Dr Rajiv Shah Rockefeller Foundation

president jair bolsonaro

‘Wat deze lui willen is onze vrijheid. Dat is de waarheid.’

Jair Bolsonaro President Brazilië

‘Hun doel is het vernietigen van de democratie. De stem van het volk telt niet meer.’

Nigel Farage Beroemd Brits Politicus

‘Het ware doel achter dit alles is absolute dominantie over alle mensen, waarbij soevereiniteit en vrije wil geweld aangedaan worden.’

SARA CUNIAL, KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIË

Wat is er aan de hand?


Begin 2020 gebeurde het ondenkbare: de hele mensheid werd gezamenlijk in de afgrond van totale paniek gestort, door een virus: COVID-19. Media en overheden verklaarden dat vele miljoenen een vreselijke dood zouden sterven. Dit virus was zogezegd dertig maal dodelijker dan de seizoensgriep en veel besmettelijker.

Een onzichtbare massamoordenaar was losgelaten over de mensheid.

Extreme maatregelen werden getroffen en de hele samenleving werd een grote gevangenis. Niemand mocht nog naar buiten en elk nabij contact met medemensen werd verboden. Totale lockdown voor de totale mensheid.

Te midden van deze duisternis brak opeens een krachtig licht door: diverse artsen genazen duizenden corona-patiënten met 100% succes en geen bijwerkingen. De redding voor de mensheid was gevonden!


Wereldberoemde wetenschapper geneest covid-19


De Franse professor Didier Raoult is een van de meest gerespecteerde wetenschappers ter wereld, die ook wel de 'rockster van de wetenschap' genoemd wordt. Professor Raoult en zijn team behandelden meer dan duizend covid-19 patiënten. Daarbij maakte hij gebruik van het medicijn hydroxychloroquine (HCQ) in combinatie met azithromycin (AZ). (1)

Van de ruim duizend patiënten genas zowat iedereen.
Slechts acht hoogbejaarden overleden.
Dat is bijna 100% succes!

 


Je zou verwachten dat deze geweldige oplossing met open armen ontvangen zou worden. Het tegendeel is waar: de media en allerlei overheden deden alles wat ze konden, om dit 100% effectieve geneesmiddel tegen covid-19 in een kwaad daglicht te stellen. Professor Raoult werd zelfs persoonlijk aangevallen door de media. De New York Times schreef bijvoorbeeld: (2)

'Hij was een wetenschappelijke ster.
Tot hij deze behandelmethode promootte.' 

Dat meer dan duizend ernstig zieken dankzij HCQ genezen waren, speelde niet de allerminste rol voor de media en diverse overheden. Ze wilden slechts een iets: voorkomen dat dit uiterst effectieve medicijn door de wereld opgepikt zou worden.

 

Huisarts geneest covid-19


Een huisarts uit New York, Dr Vladimir Zelenko, hoorde over het medicijn HCQ en besloot het ook toe te passen voor zijn patiënten. Intussen behandelde hij reeds meer dan negenhonderd zieken met 100% succes! (3) Nadat hij de eerste vijfhonderd patiënten succesvol geholpen had, schreef Dr Zelenko een open brief aan medische professionals wereldwijd, om deze doeltreffende methode toe te lichten. Hij schreef over zijn resultaten: (4)

We hebben NUL sterfgevallen, NUL ziekenhuisopnames en NUL intubaties gehad. 

Ook deze arts kreeg het zwaar te verduren. De media schilderden hem af als een charlatan en er werd zelfs een officiële aanklacht tegen hem ingediend. Dat hij bijna duizend mensen het leven gered heeft, lijkt volslagen irrelevant.

Dr Vladimir Zelenko genas meer dan negenhonderd mensen van covid-19. Er was geen enkele hospitalisatie en geen enkele dode.


Arts wordt gecensureerd


In de Amerikaanse staat Michigan boekt de ervaren arts Dr David Brownstein eveneens bijzondere successen met een eenvoudige en goedkope behandeling. Hij gebruikt intraveneuze vitamine C en waterstofperoxide, samen met orale toediening van vitamine A en D. In een interview met HighWire geeft hij alle details, alsook het indrukwekkende resultaat (5): 

'We hebben momenteel meer dan honderd patiënten behandeld en ze zijn allemaal beter. Niemand werd gehospitaliseerd of geventileerd. We hadden hier een 100% succespercentage mee. We hebben patiënten behandeld die erg oud en zeer ziek waren en we dachten dat ze stervende waren. Maar deze patiënten worden beter met deze therapieën.'

Deze levensreddende arts werd ernstig bestraft door de Federale Handels Commissie. Dr Brownstein moest onmiddellijk ophouden met te berichten over zijn succesvolle behandeling van covid-19. Zijn hele medische blog werd van internet verwijderd. (6)

Dr Brownstein genas 120 corona patiënten, maar werd streng bestraft en zijn hele medische blog werd verwijderd.


Methode die covid19 geneest, wordt genegeerd


Vijf ervaren medici vormden de Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) en ontwikkelden een zeer effectief behandelprotocol dat bekend staat als MATH+. Van de meer dan 100 in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten die medio april met het MATH + protocol werden behandeld, stierven er slechts twee. Beiden waren in de 80 en hadden vergevorderde chronische medische aandoeningen (6B).

Ondanks de bewezen effectiviteit van hun behandelprotocol, met quasi 100% succes, wordt informatie hierover onderdrukt.

Op de homepage van dit levensreddende medische team, staat de prangende vraag: 'Ons MATH+ protocol redt levens. Waarom gebruikt de wereld het niet?'

Vijf specialisten van een spoedafdeling hebben een bijna 100% succesvolle methode om mensen in kritieke toestand te helpen. Ze worden compleet genegeerd.


'Corona mag niet genezen'


Ook in Nederland gebruikte een huisarts het 100% succesvolle medicijn HCQ tegen covid-19. Dokter Rob Elens genas vele covid patiënten binnen enkele dagen tijd, door een combinatie van HCQ en zink. Hij kreeg de medische controle op zijn dak die hem verbood nog langer mensen te genezen van covid-19. Ze dreigden zelfs zijn licentie af te nemen. (6c)

‘Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.’

Huisarts Rob Elens

Frauduleuze HCQ tests


Het medicijn HCQ werd 'getest' door een bekende medische organisatie The Lancet uit Engeland. Ze verklaarden dat hun onderzoek uitwees dat HCQ niet geschikt is om covid-19 te behandelen. Dat resultaat werd de hele wereld rondgebazuind, met als gevolg dat HCQ in een kwaad daglicht kwam te staan.

Een groot aantal wetenschappers ontdekte echter ernstige fouten in deze studie, wat wees op fraude.

The Lancet herriep hun studie vervolgens en gaf toe dat het onbetrouwbaar was. (6D) De schade was echter aangericht: HCQ had een slechte reputatie gekregen.

 

Duizenden mensen vermoord


Ook de Wereld Gezondheidsorganisatie leidde een groot onderzoek naar de betrouwbaarheid van HCQ. Ze testten ruim 3.500 mensen. Het WHO verklaarde dat een derde van al hun proefpersonen stierf! Zo werd HCQ voor een tweede maal afgekeurd. De medische deskundige Dr Meryl Nass stelde echter een onderzoek naar deze studie en ontdekte iets zeer ernstigs. Ze onthulde:

'In de WHO-proeven worden buitensporige, gevaarlijke HCQ-doseringen gebruikt. Deze proeven zijn niet het testen van de voordelen van HCQ op Covid-19, maar eerder het testen of patiënten giftige, niet-therapeutische doses overleven.' (6E)

Zoals we allemaal weten, moet medicatie altijd in de juiste hoeveelheid toegediend te worden. Slaapmedicatie kan iemand helpen slapen, maar een te hoge dosis is dodelijk. De meeste zelfmoorden gebeuren door medicatie in te nemen in een te hoge dosis.

Dit is precies wat de WHO deed: mensen onverantwoorde doses HCQ toedienen, met als gevolg dat duizend patiënten gedood werden. Ook The Lancet diende veel te hoge doses toe, waardoor veel mensen stierven. 


Dr Meryl Nass publiceerde haar conclusies over deze frauduleuze studies:

De WHO en anderen hebben grote klinische proeven uitgevoerd die zo zijn opgezet dat hydroxychloroquine geen voordeel zou opleveren voor de behandeling van Covid-19. 

Deze organisaties hebben samengespannen om het aantal sterfgevallen in deze proeven te verhogen. Door dit te doen beroven ze miljarden mensen van een veilig en goedkoop medicijn. Dit draagt bij tot verlenging van de pandemie, massale economische verliezen en veel meer sterfgevallen. (6E)

 

'De WHO en andere organisaties hebben samengewerkt om veel te hoge doses van HCQ toe te dienen, om zo het aantal sterfgevallen te verhogen.' Dr Meryl Nass

Moord in New York


New York is het epicentrum van de covid-19 pandemie. In New York bevindt zich het bekende Elmhurst ziekenhuis waar meer mensen sterven aan dit virus, dan op enige plek ter wereld.

Het is letterlijk het het epicentrum binnen het epicentrum van de pandemie.

Om die reden besloot een ervaren verpleegster vanuit Florida, Erin Olszewski, daarheen te verhuizen. Ze wilde haar bijzondere kwaliteiten als verpleegster inzetten in het hart van de covid pandemie. Wat ze daar zag, vulde haar echter met zoveel afgrijzen, dat ze besloot een verborgen camera mee te nemen, om te filmen wat er aan de hand is.


Aan de lopende band worden patiënten die diverse malen
negatief getest werden voor covid en het virus dus absoluut niet hebben, toch als covid geregistreerd en als dusdanig behandeld. Ze worden aan een beademingsapparaat gelegd op een covid afdeling, met als gevolg... dat ze sterven.

In een onthullende documentaire van Journeyman Pictures vertelt deze verpleegster welke misdaden ze in Elmhurst voortdurend ziet gebeuren. Ze laat op haar smartphone zien hoe een patient inderdaad tweemaal negatief testte op covid-19... en toch geregistreerd werd als 'bevestigd' covd-19'. (7) Ze verklaart dat dit voortdurend gebeurt in Elmhurst: bedrog en moord met als gevolg hoge covid-19 sterftecijfers die rondgebazuind worden.

'Mensen komen binnen met ademhalingsproblemen door angst, omdat iedereen bang is. Ze worden negatief getest op covid, maar worden toch aan een ventilator gezet, waardoor ze sterven.'

Erin Olszewski verpleegster elmhurst ziekenhuis, new york

Patiënten worden vermoord


Een gelijkaardig getuigenis komt van een anonieme verpleegster uit een ander ziekenhuis in New York. Deze vrouw huilt het uit in pure wanhoop, over de moorden die ze voortdurend ziet gebeuren op haar afdeling, met name van zwarte mensen.

Telkens ze er iets van zei, werd ze naar een andere afdeling verplaatst.

Al haar pogingen om bij officiële instanties aan te kloppen, bleken vruchteloos. Uiteindelijk maakte ze een video die ze op internet deelde (8).

‘Mensen, ik ben niet achterlijk en weet dat sommige mensen aan Covid sterven, maar hier worden letterlijk mensen vermoord. Ja, want als je iemand met een stabiele hartslag van 40 aan de defibrillator legt, dan is dat moord. En als je de druk teveel opvoert en hun longen van binnen opblaast, dan is dat moord.’

verpleegster uit New York

'Bevel van hogerhand'


Op Facebook werd een video vier miljoen keer bekeken, waarin de jonge vrouw  Lena Kay vertelt hoe haar overleden vader geheel onterecht als Covid-sterfgeval werd geregistreerd. (9) Haar vader was overleden aan de ziekte van Alzheimer. Toen ze de overlijdensakte kregen, zagen ze tot hun verbazing dat er covid-19 op vermeld stond. Ze wilde deze verkeerde informatie laten corrigeren en nam contact op met de huisarts. Hij antwoordde:

'Bevel van hogerhand door de Nationale Gezondheidsdienst. Iedereen die in deze periode sterft, moet als covid-19 aangeduid worden.'

Een goede vriend van haar familie stierf in diezelfde periode aan een hartziekte. Hij had al lange tijd aanhoudende hartproblemen. Op zijn overlijdensakte werd ook covid19 vermeld. Zijn familieleden waren eveneens furieus en belden hun huisarts, die exact hetzelfde antwoord gaf:

'Bevel van hogerhand, we moeten op elke overlijdensakte covid19 zetten.'
De arts erkende dat ze zwaar onder druk gezet worden om dit te doen.

'De huisarts gaf als antwoord: "Bevel van hogerhand door de Nationale Gezondheidsdienst. Iedereen die in deze periode sterft, moet als covid19 aangeduid worden."

LENA KAYE

Ziekenhuizen plegen fraude


Over de hele wereld getuigen duizenden mensen hoe er valse Covid-registraties worden gemaakt in ziekenhuizen. Patienten vertellen hoe ze naar het hospitaal gingen voor bijvoorbeeld een hartaanval, een verkeersongeluk, een pijnlijke val, of een beroerte. Zonder dat ze getest werden, schreef het medische personeel hen prompt in als covid-19 patient.

Op hun verbijsterde vraag waarom dat gebeurde, kregen ze steevast het antwoord: 'Orders van hogerhand.'

Iemand op Facebook begon dit soort getuigenissen te delen en werd een meldpunt voor HONDERDEN valse Covid-registraties. Verplegend personeel bevestigt dit bedrog. Hieronder enkele voorbeelden (10):

De grootmoeder van een kennis van mij is overleden. Ze werd aangeduid als een covid-sterfgeval, al had covid er niets mee te maken. - Brian Parker

Ik ken persoonlijk twee mensen - de ene stierf aan een longembolie en de andere stierf van ouderdom. Op de overlijdensakten stond covid19. Dat verbijsterde me, want het was gewoon niet waar! - Leah-Marie Stephens

Ik vul honderden overlijdensakten in. Hij heeft 100% gelijk. De richtlijnen die naar ons zijn gestuurd zijn om altijd covid-19 als doodsoorzaak te noemen, zelfs als het wordt verondersteld. - Jessica Littleton

Nierverpleegster hier, ik kan hiervoor instaan. Ik heb het zien doen, alle sterfgevallen behalve fatale schietpartijen of fatale auto-ongelukken staan op de lijst van Covid19 sterfgevallen. - Jennifer Combs Allen

Over de hele wereld getuigen mensen over valse covid-registraties in ziekenhuizen, rusthuizen, medische centra, huisartspraktijken enz. De cijfers worden kunstmatig gefabriceerd. 

Begrafenisondernemers: 'Ze vullen  de statistieken op.'


Journalisten van Project Veritas belden diverse begrafenisondernemers op. Deze onthulden dat er op alle overlijdenscertificaten staat dat covid-19 de doodsoorzaak is, terwijl dat niet zo is. Dit zijn enkele uitspraken van begrafenisondernemers (11):

‘Ze zetten covid-19 op haar overlijdenscertificaat. Toen belde een rechter met het ziekenhuis, en kwam er een onafhankelijk onderzoek. En bingo, géén covid-19.’
Josephine Dimiceli, president Dimiceli & Sons Funeral Home

'In mijn ogen is het enige wat ze doen de statistieken opvullen. Mensen die geen Covid-19 hadden, worden erbij gezet. Zo maak je het sterftecijfer voor New York veel hoger dan het zou moeten zijn.’

Joseph Antioco,
 directeur Schaeffer Funeral Home

Ziekenhuizen staan leeg

In de media worden voortdurend beelden getoond van ziekenhuizen die overvol zijn met stervende covid-lijders. Verplegend personeel uit diverse landen getuigen op eerder genoemde Facebook pagina echter van het tegendeel: hun hospitalen staan leeg! Het medische personeel wordt naar huis gestuurd, wegens een tekort aan werk. (10)

Ik ben een verpleegster in het zuidoosten... we hebben een aantal vrijstaande ER's gesloten omdat de zaken laag liggen!! Dit is een f*** hoax! Alles! - Tracie Dianne.

Mijn ziekenhuis is personeel aan het flexen omdat we leeg zijn! Om geld te krijgen moet het ziekenhuis covid19 in overlijdensakten hebben. Je hebt gelijk met het opvullen van de cijfers! - Kathleen Mann Yonker

De meisjes hebben 100% gelijk. Sommige verpleegsters genieten van de tijdelijke heldenstatus die we hebben, of maken zich zorgen over het verlies van hun baan, omdat veel van hen zijn ontslagen of geen dienstverband krijgen. Ur-afdelingen zijn leeg en we weten dat dit geen pandemie is. - Heather Bensch

In Brazilië is het precies hetzelfde. Lege ziekenhuizen, maar mensen geloven dat ze vol zitten omdat ze geloven wat de media zegt. Ze schrijven ook Covid als doodsoorzaak, terwijl dat niet zo is. - Sil Luz

 

Grof geld voor covid registraties


Dokter Scott Jensen, die tevens senator is van de Amerikaanse staat Minnesota, verklaart in een interview met Fox News dat ziekenhuizen maar liefst 13.900 dollar uitbetaald krijgen, voor elke patiënt die ze registreren als covid-19. Voor elk overlijden ten gevolge van covid-19 wordt dat bedrag verdriedubbeld! Testen is niet nodig!

Het gevolg is absurd onjuiste covid-19 cijfers, die vervolgens door de media en overheid van de daken geroepen worden (12).

'Ziekenhuizen krijgen grof geld voor elke covid-19 patiënt. Voor elk overlijden wordt nog driemaal zoveel betaald. Testen is echter niet nodig. Het gevolg is ernstige fraude en zwaar overdreven covid-19 cijfers.'

DR SCOTT JENSEN, SENATOR MINNESOTA

Schaamteloze leugens door de media


Een foto van een jongen werd verspreid door nieuwsagentschappen over de hele wereld, echter met tegenstrijdige berichtgeving. De Daily Mail beweerde: ‘Een Portugese jongen van 14 is Europa’s jongste patiënt die sterft aan Corona.’ Dezelfde foto werd verspreid door de Daily Express met de tekst: ‘Een 12 jarig meisje uit België sterft aan corona’. Nog een ander agentschap gebruikte dezelfde foto en verklaarde: ‘Een 13-jarige jongen uit Engeland stierf aan corona’.

Hetzelfde gebeurde met een andere foto van een jongetje die overleden was in 2017 door een gevaarlijk ‘zelfmoord’ spel. Drie jaar later wordt zijn foto gebruikt om in de grote media te beweren dat hij het jongste slachtoffer van covid19 was in Engeland.

 

Pure leugens wordt verspreid naar miljoenen mensen. Schaamteloos bedrog op wereldschaal!

Een meisje huilde op internet met een gebroken hart dat haar vader overleden was aan gezondheidsproblemen die hij reeds lange tijd had. Tot haar verbijstering zag ze kort daarna hoe in de media verkondigd werd dat haar vader is gestorven aan covid-19. Ze is razend op de leugens van zowel media als overheid.

 

De media verspreiden bizarre leugens, om de bevolking wijs te maken dat covid-19 zogezegd extreem dodelijk zou zijn.

Lijkschouwer: 'Er is geen killer-virus'


De Duitse lijkschouwer Prof. Dr. Klaus Püschel heeft in de afgelopen weken in Hamburg meer dan 140 corona doden onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. Alle mensen die zijn gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, toevoegende dat er geen ‘killer virus’ is. De professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf verklaarde (13):

“Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden allemaal dit jaar nog overleden zijn,”

Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar. Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Püschel. De lijkschouwer voorspelde bovendien dat corona niet eens een piek zal veroorzaken in het jaarlijkse sterftecijfer.

'Het is geen killervirus waar velen aan zullen sterven. Dit virus is ook voor ouderen en zieken niet per se een doodvonnis. De meesten zullen de ziekte overleven.'

Prof. Dr. Klaus Püschel,
forensisch arts

Woedend over leugens


De Italiaanse politicus Vittorio Sgarbi kan zichzelf niet beheersen van woede, over de verregaande leugenachtigheid omtrent covid. Woedend roept hij het uit in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden:

‘Het is noodzakelijk om verenigd te zijn tegen dictaturen en verenigd te zijn in de waarheid. Laten we hier niet de kamer van de leugens van maken. Lieg niet! Vertel de waarheid.'

'Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme. De cijfers van het Hoger Instituut voor Gezondheid zeggen dat 96,3 % stierf aan andere ziekten.’ (14)

'Lieg niet! Vertel de waarheid! Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme.'

VITTORIO SGARBI,
Kamer van Afgevaardigden, Italië

97% werd nooit getest


Een vooraanstaande krant in België, De Tijd, publiceerde dat er in de media verkondigd werd dat zo'n drieduizend ouderen waren overleden aan covid-19. Mede door deze cijfers werd het hele land in een extreme lock down geplaatst, met onbeschrijflijke verwoesting als gevolg.

Nader onderzoek wees echter uit dat slechts 3% van de overledenen getest was (15).

 

 

Tanzania ontmaskert bedrog


President John Magufuli van Tanzania stelde zich vragen bij de covid-19 cijfers van zijn land. Er waren zogezegd meer dan vierhonderd gevallen van besmetting en zestien doden. 

Hij beschuldigde het Nationale Medische Laboratorium van bedrog.

Om zijn vermoedens te staven, stuurde hij twee stalen op die zogezegd van mensen waren, om ze te laten testen. De stalen waren echter afkomstig van een papaya vrucht en een geit. Zoals hij vermoedde, kwamen ze terug... met positieve uitslag: 'Deze mensen zijn besmet met covid-19.' Zo ontmaskerde hij de  misleiding (16). De directeur van het Nationaal Medisch Labo werd prompt ontslagen. 

Artsen worden gecensureerd


Twee artsen in Californie, Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi, onderzochten maar liefst zesduizend (!) mensen tijdens het begin van de corona-crisis. Ze kwamen tot conclusies die sterk afwijken van wat de media bekendmaakte. Omdat ze bezorgd waren over de misinformatie, hielden deze artsen een persconferentie (17).

Ze onthulden dat er sprake is van een opgeklopte hype in de media en dat de cijfers die worden rondgebazuind niet overeenstemmen met de resultaten van hun eigen uitgebreide onderzoek.

Deze video werd al snel miljoenen malen bekeken, omdat hun informatie zo bevrijdend is... maar werd prompt door YouTube verwijderdBovendien werd internet volgepompt met allerlei video's en artikelen om hun verklaringen belachelijk te maken.

Toen diverse gebruikers de video opnieuw oplaadden, werd deze telkens weer verwijderd door YouTube.

1500 artsen: 'Dit is globale misdaad!'


In Duitsland wordt de vereniging 'Artsen Voor Voorlichting' gesteund door meer dan 1500 artsen, wetenschappers en hoogopgeleide professionals. Tijdens een persconferentie zei hun woordvoerder Dr Heiko Schoning (18):

‘Wij Artsen Voor Voorlichting bekritiseren de maatregelen betreffende COVID19 als overdreven. De maatregelen die we allemaal meemaken hebben niets met onderdrukking van het virus te maken. Dus… wie worden hier eigenlijk onderdrukt?

We hebben de pest niet en het ‘coronavirus’ van dit jaar SARS-CoV-2 valt in dezelfde groep als de seizoensgebonden griepvirussen die we ieder jaar hebben. Dat is gewoon goed nieuws. Het slechte nieuws is dat we allen in angst en paniek leven.

De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden.

Als bewijsvoering zijn er uitgebreide getuigen-interviews, bijvoorbeeld met professor Bhakdi, Dokter Wodang en vele anderen. Ik kan u slechts allen uitnodigen deze bewijsvideo’s te downloaden, voor internet deze ook weer verwijdert. Aantoonbare bewijzen publiceren wij ook op de website www.arzte-fur-aufklarung.de en ook in het artikel dat gepubliceerd werd in de grootste krant van Duitsland, met een oplage van 300,000 exemplaren.’

'De corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden.'

Dr Heiko Schoning,
Artsen Voor Voorlichting, Duitsland

Professoren en virologen verwerpen paniek omtrent covid19


Maar liefst 120 wetenschappers, artsen, advocaten en andere experts uiten hevige kritiek op de misinformatie die door media en overheid aan de bevolking voorgeschoteld wordt. Dit zijn enkele citaten van deze vooraanstaande experts (20).

'De algehele klinische resultaten van COVD-19 kunnen uiteindelijk vergelijkbaar zijn met ernstige seizoensgriep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.'

Professor Dr. Giulio Tarro, viroloog, Italië

'De gegevens uit Zuid-Korea laten zien dat 99% van de actieve gevallen in de algemene bevolking mild is en geen specifieke medische behandeling vereist. De sterfgevallen komen vooral voor bij ouderen, bij mensen met ernstige chronische ziekten zoals diabetes en hartaandoeningen.'

Dr. David Katz, Yale University, VS, oprichtend directeur van het Yale University Prevention Research Center

'In Duitsland sterven elke dag ongeveer 2500 mensen, en er zijn de afgelopen 3 weken slechts 12 doden gevallen in verband met covid19. Ik leun uit het raam en zeg: het zou best kunnen dat we in 2020 niet meer doden zullen hebben dan in enig ander jaar.'

Professor Dr. Hendrick Streeck, hoogleraar virologie en directeur van het Instituut voor Virologie en HIV-onderzoek aan de medische faculteit van de Universiteit van Bonn

'Draconische maatregelen die de grondrechten van mensen op zo'n alomvattende manier beperken, kunnen alleen worden opgelegd als er betrouwbaar bewijs is dat een nieuw virus uiterst gevaarlijk is. Is er ooit zo'n wetenschappelijk onderbouwde indicatie geweest voor COVID-19? Naar mijn mening is het simpele antwoord: nee.'

Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en infectie-epidemiologie, voormalig hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Universiteit van Mainz

'In mijn eerste video over COVID-19 suggereerde ik dat het sterftecijfer rond 0,7% zou moeten liggen. Het tegendeel werd mij vandaag bewezen. Het aantal doden is in feite een tiende daarvan. Hier is de onverbloemde waarheid: COVID-19 is niet veel erger dan een zware griep.'

Professor Sam Vaknin, Israël

 

'Hier is de onverbloemde waarheid: COVID-19 is niet veel erger dan slechte griep.'

Professor Sam Vaknin, Israël

Universiteiten bewijzen laag sterftecijfer


Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door diverse universiteiten toont aan dat het sterftecijfer van covid-19 nagenoeg gelijk is aan dat van seizoensgriep. Wetenschappers van de Stanford Universiteit in Californië tonen bijvoorbeeld aan dat het sterftecijfer tussen 0,02 en 0,4% ligt. (20B) Om deze cijfers in het juiste verband te plaatsen: seizoensgriep heeft een sterftecijfer van 0,1%. Er kwam hevige kritiek op deze studie en de hoofdonderzoeker gaf als reactie:

​'Er is hier een soort massahysterie aan het werk die er gewoon op aandringt dat dit het einde van de wereld moet zijn, en het moet zijn dat de hemel op ons hoofd valt. Het is gebaseerd op speculatie en Science fiction en een regelrechte aanval op studies met gegevens. Maar het verwerpen van echte gegevens ten gunste van speculatie is verbijsterend.'

Dr. John Ioannidis, Stanford Universiteit

Ook de befaamde Oxford Universiteit kwam tot volgende conclusie: (20C)

"Rekening houdend met de historische ervaringen, de trends in de gegevens, het toegenomen aantal infecties in de grootste bevolkingsgroep en de potentiële impact van een verkeerde classificatie van sterfgevallen geeft een veronderstelde schatting voor de COVID-19 IFR ergens tussen 0,1% en 0,41%".

Hoe groot is de kans op besmetting?


Een 22-jarige Chinese vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Na drie dagen knapte ze goed op, maar toen ontdekte men dat ze positief was voor covid-19. De afgelopen dagen was ze echter in contact gekomen met honderden verschillende mensen, waaronder familie, mede-patiënten en ziekenhuispersoneel: 455 mensen in totaal! Men was bezorgd dat meerdere van deze mensen besmet waren geraakt. Daarom werd er een uitgebreid onderzoek ingesteld. (20D) Wat bleek?

Van de 455 mensen met wie ze de afgelopen vijf dagen contact had gehad, was er NIEMAND besmet.

Dit uitvoerige onderzoek bewijst dat iemand die het covid-19 virus heeft zonder symptomen, het virus niet kan overdragen. Gebaseerd op deze informatie verklaarde een woordvoerster van de WHO: (20D)

'De data toont ons dat het uiterst zeldzaam is dat iemand die geen symptomen heeft, het virus kan overdragen naar iemand anders.'

Maria Van Kerkhoven, Epidemioloog W.H.O.

Worden mensen besmet in winkels en restaurants?


Professor Hendrik Streeck van de Universiteit van Bon is de leidinggevende viroloog van Duitsland. Hij leidde een studie in het meest getroffen gebied in Heinsberg, Duitsland. De resultaten van zijn studie zijn:

'Er is geen risico om de ziekte te krijgen als je gaat winkelen. Ernstige uitbraken van de infectie waren altijd het gevolg van mensen die heel dicht bij elkaar waren over langere tijdsperiodes.'

Professor Hendrick Streek, Universiteit van Bonn

Het bleek ook niet mogelijk om het virus over te dragen via handvatten, telefoons of toiletten. Deze professor concludeert: (20F)

'Beslissingen voor maatregelen werden genomen op basis van aannames en niet op basis van wetenschappelijke feiten.'

Prof Hendrick Streek  leidinggevende viroloog van Duitsland.

Besmetting in de open lucht?


Het ministerie van volksgezondheid van Brits-Columbia verklaarde dat er absoluut geen kans is om besmet te worden met covid-19 als je in open lucht bent. De studie toonde aan dat 80% van alle besmettingen gebeurde in huiselijke omgeving. De overige vinden plaats in treinen en bussen. (20G)

'Er is absoluut geen bewijs dat dit virus in de lucht aanwezig is en zelfs als dat zo was geweest, zouden onze maatregelen niets uitgehaald hebben. De overweldigende meerderheid van covid-19 overdracht gebeurt door dichtbij en langdurig persoonlijk contact.'

Dr. Reka Gustafson, provinciaal gezondheidsambtenaar Brits-Columbia

 

Hoe beschermend zijn mondmaskers?


De WHO meldde recent dat mondmaskers enkel nodig zijn voor gezonde mensen die werken met iemand die besmet is door covid-19. Anderen hoeven het absoluut niet te dragen. (20H)

'Als je geen ademhalingsproblemen hebt zoals hoesten, een lopende neus of koorts, dan hoef je geen masker te dragen.'

Dr. April Baller, public health specialist WHO

In het verleden werd een studie verricht om te onderzoeken of mondmaskers voor tandartsen nuttig zijn. Het resultaat van het onderzoek was verrassend: (20I)

'Deze en andere studies tonen aan dat virussen of andere submicron deeltjes niet worden gefilterd door mondmaskers.'

Dr John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC

Tot dezelfde conclusie kwam de gerenommeerde Canadese wetenschapper D.G. Rancourt: (20J)

'Maskers en beademingsapparaten werken niet. Er zijn uitgebreide gerandomiseerde gecontroleerde studies (RCT), en meta-analyse beoordelingen van RCT studies, die allemaal laten zien dat maskers en beademingsapparaten niet werken om respiratoire influenza-achtige ziekten, of respiratoire ziekten te voorkomen.'

D.G. Rancourt

 

Mondmaskers verhogen kans op infectie


Een zeer uitgebreide studie uitgevoerd door negen wetenschappers, toont aan dat het langdurig gebruik van mondmaskers de kans op infectie aanzienlijk verhoogt! (20K)

'Deze studie is de eerste RCT van mondmaskers, en de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van mondmaskers.

Vochtretentie, hergebruik van mondmaskers en slechte filtratie kunnen leiden tot een verhoogd risico op infecties.'

BMJ Medische Verslag

Besmetting slechts na langdurig nabij contact


Het gezaghebbende New England Medical Journal onderzocht welke omstandigheden nodig zijn voor besmetting. De conclusie van vijf wetenschappers is dat mondmaskers geen enkel nut hebben. Besmetting treedt slechts op nadat iemand minutenlang heel dichtbij een besmet persoon met symptomen staat. Sommigen zeggen zelfs tien of dertig minuten. (20L)

'We weten dat het dragen van een masker buiten de gezondheidszorg weinig of geen bescherming biedt tegen infecties.

Autoriteiten op gebied van volksgezondheid definiëren een significante blootstelling aan Covid-19 als face-to-face contact binnen anderhalve meter met een patiënt die covid19 symptomen heeft. Dat contact moet ten minste enkele minuten (en sommigen zeggen meer dan 10 minuten of zelfs 30 minuten) worden volgehouden. 

'De kans op het krijgen van covid-19 door een voorbijgaande interactie in een openbare ruimte is  minimaal. In veel gevallen is het verlangen naar wijdverspreide maskering een reflexieve reactie op angst voor de pandemie.'

New England Medical Journal

Moeten we afstand houden?


Het idee dat we op zijn minst anderhalve meter (of zelfs twee meter in Engeland) afstand moeten houden is volgens experts gebaseerd op een volslagen ongefundeerd document uit 1930. Een van de meest vooraanstaande medici uit het Verenigd Koninkrijk adviseerde aan de Britse Eerste Minister Boris Johnson: (20M)

'Ik denk dat het veel moeilijker zal zijn om de naleving van sommige van de maatregelen te handhaven, die echt geen bewijsbasis hebben. Ik bedoel, de twee meter-regel is uit het niets tevoorschijn getoverd.'

Professor Robert Dingwall

Ondertussen is duidelijk geworden dat 1,5 m afstand uitsluitend is ingevoerd om te zorgen dat alle burgers ter wereld waar zij zich ook bevinden via het ondertussen heimelijk op de achtergrond geïnstalleerd nieuwe razendsnelle draadloze internet netwerk zorgvuldig getraceerd, geïdentificeerd en gecontroleerd kunnen worden. Bevind men zich dichterbij dan 1,5m dan bemoeilijkt dit de identificatie. Vandaar ook dat ze de meest idiote redenen opgeven voor het handhaven van 1,5 meter, terwijl andere regels worden versoepeld. Opa mag met 4 vrienden tegelijk naar de hoeren en doen wat hij wil. Neemt hij iedereen na het feestje mee naar een restaurant dan moeten ze op straffe van hoge boetes met een afstand van 1,5 meter tot elkaar ernaar toe wandelen en eenmaal binnen dezelfde afstand betrachten. Mits er vooraf gereserveerd is met vermelding van medische gegevens van iedereen, adres en overige contact gegevens ter verificatie, controle en manipulatie.

DE WETENSCHAP SPREEKTMondmaskers helpen niet en verhogen zelfs kans op infectie. De regel om ruime afstand te houden, slaat nergens op. In openlucht bestaat geen kans op besmetting. In winkels of restaurants is er evenmin kans om besmet te raken. De enige manier om covid-19 over te dragen is door minutenlang vlakbij iemand te staan die hoest en koorts heeft. En het sterftecijfer van covid-19 is ongeveer hetzelfde als van seizoensgriep.

Dat zijn de gefundeerde verklaringen, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek, van enkele van de meest gerenommeerde wetenschappers op aarde. Een groter contrast met de waanzin die door media en overheden wordt verspreid is niet denkbaar.

Geweld tegen onschuldige burgers


Het is echter te laat... Niet alleen werd de wereldbevolking opgesloten, bovendien is er een verregaande tirannie toegepast. Over de hele wereld worden onschuldige mensen bont en blauw geslagen door politie, die met lange stokken, geweren, traangas en zwepen de bevolking te lijf gaat. Mensen die snel even wat voedsel gaan kopen, medicijnen brengen naar een zieke moeder, of wat onschuldig sporten in de buitenlucht, moeten het zwaar bekopen. Velen worden hevig geslagen, gearresteerd en opgesloten.

Onderstaande foto laat vijf agenten zien die een eenzame wandelaar langdurig mishandelen met stokken en zwepen.

Als je op Facebook zoekt naar de woorden 'beaten by police for breaking lockdown' dan zie je een lange waslijst met hartverscheurende filmpjes, de ene al erger dan de andere (21). Onderstaande video laat diverse gewelddadige situaties zien waarbij agenten onschuldige burgers aanvallen met geweren, traangas en stokken.

Allemaal mensen die niets verkeerds hebben gedaan, en slechts een beetje frisse lucht verlangen. Ze worden behandeld als de ergste criminelen.

Een jongeman overleed zelfs aan zijn verwondingen, nadat hij door agenten halfdood geslagen werd. Hij was hongerig en was slechts een pakje beschuit gaan kopen in een winkel. Hij betaalde ervoor met zijn leven (22)​. 

In Zuid Afrika werden minstens acht mensen op brutale wijze gedood! Evenveel als er overleden zijn aan het virus zelf. Alleen waren dat geen zieke bejaarden, maar gezonde vaders en moeders in de kracht van hun leven. In koelen bloede vermoord door politie, vanwege de lockdown (zie onderstaande video).

In deze video kun je tevens zien hoe politie binnendringt in het private domein van de Mbele familie. De vader wordt hevig geslagen met een zweep. Zoals te zien is op onderstaande foto, staat zijn lichaam vol blauwe plekken, zwellingen en bloeduitstortingen. De man vreest zelfs voor gebroken ribben. Wat was de misdaad van dit gezin?

Ze stonden buiten in hun eigen tuin, die afgeschermd is voor de buitenwereld door een hoge muur en een groot hek.

Wereldwijd wordt een afschuwelijke tirannie uitgeoefend op onschuldige mensen... gebaseerd op leugenachtige cijfers die bewust worden verspreid. Intussen wordt een spotgoedkoop en  100% succesvol medicijn weggedrukt.

 

Braziliaans president Bolsonaro bewapent zijn volk


Tijdens een besloten vergadering met zijn regering weet de Braziliaanse president Jair Bolsonaro geen blijf met zijn verbijstering over de gewelddadige tirannie die ook in zijn land uitgeoefend wordt. Hoewel zijn taalgebruik niet bepaald netjes is, spreekt hij wel recht uit zijn hart met een onvervalste bewogenheid voor het welzijn van zijn volk. Dit zijn enkele van zijn uitspraken (24):

'Burgemeesters die hier totaal niet het recht toe hebben, doen onschuldige mensen de handboeien om! Huismoeders die boodschappen doen worden gearresteerd. Tegelijkertijd worden verkrachters uit de gevangenissen vrijgelaten, zogezegd om de verspreiding van corona tegen te gaan.' 

'Waarom bewapen ik de mensen? Omdat ik geen dictatuur wil! En we kunnen het niet meer vasthouden. Wat deze jongens willen, is onze vrijheid. Dat is de waarheid. Ik wil dat iedereen gewapend is. Omdat een gewapend volk nooit tot slaaf zal worden gemaakt.

Iedereen, maak je alsjeblieft zorgen over het enige kostbare dat belangrijker is dan je leven: je vrijheid. Want een geboeid mens is niets waard.' 

'Waarom bewapen ik de mensen? Omdat ik geen dictatuur wil! Ik wil dat iedereen gewapend is. Omdat een gewapend volk nooit tot slaaf zal worden gemaakt.'

Jair Bolsenaro,  President Brazilië

600 artsen: 'Lock down is als ernstig ongeluk met massale slachtoffers'


De verwoesting die wordt aangericht door de lockdown is echter nog vele malen groter dan om het even wie zich kan voorstellen. Meer dan zeshonderd Amerikaanse artsen schreven een gezamenlijke brief naar president Trump. Daarin hekelen ze de onverantwoorde maatregelen die genomen zijn en noemen de lockdown een ‘ernstig ongeluk met massale slachtoffers’. Ze wijzen erop dat er in toenemende mate negatieve gevolgen zijn voor de volksgezondheid (25).

‘De gezondheidseffecten worden enorm onderschat en ondergerapporteerd. Dit is een fout van enorme omvang’, aldus de brief van Simone Gold, M.D., een specialist in spoedeisende geneeskunde in Los Angeles.

 ‘Het aantal zelfmoord-telefoontjes is met 600% toegenomen.’

‘Het beëindigen van de lockdown gaat niet over Wall Street of over het negeren van het leven van mensen; het gaat over het redden van levens.'

‘We kunnen niet toestaan dat deze ziekte de VS verandert van een vrije, energieke samenleving in een samenleving van gebroken zielen die afhankelijk zijn van overheidsuitgaven.’

'Dit is een fout van enorme omvang. De schade door de maatregelen is veel groter dan covid19 zelf. Het aantal zelfmoord-telefoontjes is met 600% toegenomen. Het leven van miljoenen mensen is in gevaar door de lockdown.'

DR Simone Gold, Woordvoerder voor 600 artsen

De brief vermeldt verder nog dat er miljoenen zieke mensen geen medische hulp meer durven zoeken. De misleiding door de media heeft hen doodsbang gemaakt voor ziekenhuizen, met als gevolg dat honderdduizenden mensen thuis gestorven zijn aan hartaanvallen, beroertes, en andere acute gezondheidscrisissen. Miljoenen patiënten hebben staande afspraken afgezegd. Zelfs mensen met gebroken botten durven geen contact opnemen met het ziekenhuis.

De psychotische angst die door de media werd veroorzaakt, is oorzaak van ontelbare drama’s wereldwijd.

Media wordt omgekocht


De vraag die zich aan ons opdringt is: waarom lenen zoveel media zich ertoe om bewust valse cijfers, bedrieglijke foto's en onjuiste berichten te verspreiden? Waarom richten overheden zulke verschrikkelijke verwoestingen aan, zogezegd om hun volk te beschermen?

Het lijden door de lock down is erger dan wat honderd corona crisissen bij elkaar zouden kunnen aanrichten.

Wat drijven media en overheden ertoe zich schuldig te maken aan zo'n gruwelijke misdaad op wereldschaal? Het schokkende antwoord wordt gegeven door de bekende Duitse journalist Udo Ulfkotte. Hij schreef het ophefmakende boek ‘Gekochte Journalisten’ waarin hij eerlijk bekent hoe hijzelf, samen met zijn collega’s, tientallen jaren lang werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs, de CIA en diverse schaduwregeringen om niets dan leugens te verkondigen. In onderstaande video doet hij volgende bekentenis:

‘Ik ben 25 jaar lang een journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek.’ … ‘Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen… niet bepaald van de waarheid.’ (26)

Journalist Udo Ulfkotte

Ulfkotte bekent dat hij en zijn collega-journalisten o.a. betaald werden om een oorlog met Rusland te veroorzaken, door massamanipulatie in de media.

Laat dat eens even tot je doordringen... Er zijn machthebbers die journalisten omkopen om zelfs een oorlog te ontketenen. Een oorlog met Rusland nog wel! Dat zou een atoomoorlog kunnen betekenen, met desastreuze gevolgen voor de hele mensheid. Massamoord, afschuwelijk lijden, totale vernietiging van miljoenen kostbare levens.... Allemaal omdat de geheime organisaties het willen en Amerikaanse miljardairs de media met grof geld voor hun karretje spannen. Dat is letterlijk wat deze journalist openlijk erkende. 

'Ik ben 25 jaar lang journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek. Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen... niet bepaald van de waarheid.'

Udo Ulfkotte,
JOURNALIST Duitsland

‘Een media epidemie!’


Dat we te maken hebben met massale hersenspoeling door de media, wordt beaamd door 's werelds leidinggevende viroloog en griepspecialist, professor John Oxford van de Queen Mary University in Londen.

‘Persoonlijk zou ik zeggen dat het beste advies is om minder nieuws op televisie te kijken dat sensationeel is en niet bepaald goed. Ik beschouw deze covid uitbraak als een ernstige wintergriep epidemie. Vorig jaar hadden we achtduizend doden (in de UK) in deze categorie, waarvan 65% hartkwalen hadden enzovoort. Ik geloof dat covid dat nummer niet zal overschrijden. We lijden onder een media epidemie!’ (27A)

'We lijden onder een media epidemie.'

Dr John Oxford,
's Werelds leidinggevende viroloog

Hysterie is besmettelijk


De boodschap die over de hele wereld verspreid werd, is: ‘Vele miljoenen zullen sterven aan covid-19. Het is dertig maal zo dodelijk als de gewone griep!’ Door testen op antistoffen ontdekte men later echter dat tot 27% van de bevolking allang het virus gehad en overwonnen heeft. Daaruit blijkt dat het dodental van covid-19 vergelijkbaar is met de gewone griep: minder dan 0,4 % (27B). Of, zoals de viroloog professor Dr. Giulio Farro zei:

De algemene klinische resultaten van COVD-19 kunnen uiteindelijk vergelijkbaar zijn met ernstige seizoensgebonden griep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.

Maar daar geven overheid noch grote media aandacht aan. De paniek is gezaaid, het volk is doodsbang gemaakt en heeft fundamentele rechten en vrijheid uit handen gegeven. De mensheid is bereid alles te aanvaarden van de overheid, als ze zich maar weer ‘veilig’ kunnen voelen. Een voormalig rechter aan het Britse Hooggerechtshof zegt hierover (28):

'Meestal geven mensen vrijwillig hun vrijheid op als ze zich willen beschermen tegen een externe dreiging. En de dreiging is meestal een echte dreiging, maar wordt meestal overdreven. Ik ben bang dat we dat nu zien. Iedereen die geschiedenis heeft bestudeerd, zal hier de klassieke symptomen van collectieve hysterie herkennen. Hysterie is besmettelijk.'

Lord Jonathan Sumption, voormalig rechter van brits hooggerechsthof

VERPLICHT VACCIN


Waarom deze globale misleiding? Waarom wordt een 100% effectief en goedkoop medicijn voor covid-19 op misdadige wijze weggedrukt? Waarom moeten artsen die covid-19 patiënten genezen ophouden? Waarom wordt er wereldwijd massaal gefraudeerd met covid-19 cijfers? Waarom bedriegen de media de mensheid? Het antwoord is kristalhelder: overal ter wereld wordt geroepen dat we allemaal - niemand uitgezonderd - een vaccin moeten krijgen. Echter ook dat is nog maar een middel en niet het einddoel.

 

Bill Gates: 's werelds nr 1 vaccin dealer


De vraag is wie de drijvende kracht is achter dit misdadig opgedrongen vaccin?Het antwoord is: de man die het vaccin verkoopt en er vele miljarden aan zal verdienen: de bekende vaccin-dealer Bill Gates. Deze man werd een van de rijkste mensen ter wereld, door zijn bedrijf Microsoft.

Na zijn computercarrière stapte hij in de miljardenbusiness van vaccinaties. In korte tijd verdubbelde hij zijn vermogen van vijftig naar meer dan honderd miljard dollar.

Gates verklaarde dat investeren in de vaccin industrie de beste zakelijke investering is, die hij ooit heeft gedaan (29). Vlak voor de uitbraak van covid19 schreef hij zelfs op Twitter:

'Ik ben in het bijzonder opgewonden over wat het komende jaar kan betekenen voor een van de beste aankopen in wereldwijde gezondheid: vaccinaties.'

Bill Gates controleert de W.H.O.


Naast de grootste vaccin dealer ter wereld, is Bill Gates ook de grootse financiële sponsor van de Wereld Gezondheids-Organisatie (30). Zij moeten bijgevolg doen wat hij zegt, anders is het voorbij met de miljoenenstroom. Dus wat doet de WHO?

Eerst publiceren ze een frauduleuze studie die het spotgoedkope, veilige en 100% effectieve medicijn HCQ op misdadige wijze diskwalificeert. Daarbij vermoorden ze ruim duizend mensen door hen een waanzinnig hoge dosis toe te dienen. Daarna verklaren ze wereldwijd dat het enige antwoord op covid-19 een vaccin is.  Precies wat hun sponsor, 's werelds grootste vaccin dealer, hen heeft opgedragen te doen.

De Wereld Gezondheidsorganisatie aarzelde trouwens om covid-19 tot een wereldwijde pandemie uit te roepen. Pas nadat Bill Gates een extra 'donatie' deed, gaven ze toe: ze veroorzaakten paniek over de hele aarde, met cijfers die totaal onjuist waren (31).

Totale wereldcontrole


Er is echter iets sinister aan het plan om de hele mensheid te vaccineren. Bill Gates staat erop dat dit vaccin gekoppeld moet worden aan een wereldwijd controlesysteem. Er moet een digitaal systeem ontwikkeld worden, om te controleren wie het vaccin wel en niet gehad heeft (32).

Alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen covid-19 zullen nog mogen reizen, naar school gaan, bijeenkomsten bezoeken en werken.

Met andere woorden: deze vaccin-dealer wil letterlijk de hele mensheid chanteren om zijn vaccin te aanvaarden. Gates heeft reeds een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu altijd en overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (33). Recent werd een programma om vaccinaties te produceren gekoppeld aan een digitaal ID (34).

Bovendien wil Gates een globaal controle-netwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met covid-19 zal traceren (34B). Het verlangen van Gates om totale controle over de wereld te krijgen, kwam al eerder tot uiting. In 2018 investeerde hij fors in een project om tientallen satellieten te lanceren, die de hele aarde dag en nacht moeten filmen. Dat plan werd nog niet uitgewerkt, maar het geld en de plannen liggen er wel (35).

Minstens 700,000 mensen zullen lijden


Onlangs deed Gates enkele schokkende uitspraken in een interview met de CNBC. Zo verklaarde hij dat griepvaccins niet werken bij oudere mensen. Daarom zal het covid-19 vaccin 'geboost' moeten worden om extra krachtig te zijn, zodat het ook effect zal hebben op hoogbejaarden. Het gevolg hiervan zal zijn dat de schadelijke werking van het vaccin sterk zal toenemen (36). Zonder blikken of blozen zei Bill Gates:

'Minimaal 700,000 mensen zullen lijden onder de bijwerkingen. Daarom zullen regeringen betrokken moeten zijn om schadevergoedingen uit te keren.'​

Bill Gates, Vaccin Dealer

Wereldwijde drama's
door vaccins van Bill Gates


Bill Gates heeft trouwens al heel wat ervaring met ernstige schade en zelfs dood die wordt veroorzaakt door zijn vaccins. Robert F Kennedy, de neef van wijlen John F Kennedy, stelde een document op waarin hij een overzicht maakt van de verwoesting die is aangericht door de vaccins van Bill Gates. Hieronder enkele feiten uit dit schokkende rapport. (37)

Terwijl polio (kinderverlamming) wereldwijd aan het afnemen was, begon Gates  massaal kinderen in India te behandelen met een vaccin. Gevolg?

Opeens kwamen er bijna een half miljoen gevallen van ernstige kinderverlamming bij! De Wereld Gezondheids-Organisatie erkende dat het vaccin programma van Gates hiervoor schuldig was.

In Congo, de Filipijnen en Afghanistan werden vergelijkbare epidemieën veroorzaakt door de vaccins van Bill Gates.

In 2014 werd een experimenteel vaccin getest op 23.000 meisjes in India. Duizend ondervonden ernstige schade, waaronder auto immuun ziektes en onvruchtbaarheid. Zeven meisjes stierven.

In 2010 financierde Gates een experimenteel malaria vaccin in Afrika, waardoor 151 kinderen overleden. Van de 5.049 geteste kinderen kregen 1.048 ernstige bijwerkingen zoals verlamming, epileptische aanvallen, en stuiptrekkingen.

In Zuid Afrika werden duizenden kinderen tegen hun wil gevaccineerd. Honderden raakten verlamd! Zuid Afrikaanse kranten schreven:

'We zijn proefkonijnen voor medicijn-fabrikanten.'

In 2014 beweerde Gates een veilig vaccin te hebben tegen tetanus. In werkelijkheid was het een gif dat vrouwen onvruchtbaar maakt.

Miljoenen onwetende vrouwen verloren elke kans op het krijgen van kinderen. Gelijkaardige beschuldigingen komen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filipijnen.

De WHO erkent risico's van vaccins


Hoe gevaarlijk vaccins wel niet zijn, blijkt uit een geheime bijeenkomst van vaccin specialisten van de Wereld Gezondheidsorganisatie. Ze kwamen bij elkaar om hun zorgen uit te spreken over de doden die vallen door vaccinatie en de schadelijke lange termijn gevolgen. Het was niet de bedoeling dat deze bekentenissen naar de buitenwereld toe zouden uitlekken. Een WHO werknemer met een geweten vond echter dat de mensheid dit moest weten en maakte opnames van deze geheime vergadering bekend. Daarin zeiden 's werelds ledigende vaccin specialisten het volgende... (38)

'We zijn niet in staat om duidelijke antwoorden te geven wanneer mensen vragen stellen over de sterfgevallen die zich hebben voorgedaan als gevolg van een bepaald vaccin.'

Dr. Soumya Swaminathan,
Chief Scientist, WHO

'De belangrijkste gezondheidsproblemen die we zien, zijn de beschuldigingen van lange termijn... (de man herhaalt dit woord) lange termijn effecten.'

Dr. Martin Howell Friede, Coördinator,
Initiatief voor Vaccinonderzoek, WHO

'Hulpstoffen die aan vaccins toegevoegd worden, vermenigvuldigen de bijwerkingen.'

Dr. Stephen Evans,
Hoogleraar Farmacoepidemiologie

'Onze professionele gezondheidswerkers beginnen vraagtekens te zetten bij de veiligheid van vaccins.'

Professor Heidi Larson,
Director of Vaccine Confidence Project

'HET IS EEN ECHT MOEILIJK PROBLEEM, NIETWAAR?'

Dr. David Kaslow, P.A.T.H

Gevaarlijk  vaccin ipv 100% genezing


Hoe corrupt de Wereld Gezondheidsorganisatie wel niet is, bleek reeds uit het feit dat ze niet aarzelen om meer dan duizend mensen in koelen bloede te vermoorden, om een veilig, goedkoop en 100% effectief medicijn tegen covid-19 te saboteren.

Daardoor jagen ze letterlijk miljoenen mensen de dood in, die getroffen werden door covid-19 maar heel eenvoudig hadden kunnen genezen, dankzij het medicijn dat door een van 's werelds meest gerespecteerde wetenschappers ontdekt werd.

De ernst van de misdaden van het WHO komt bovendien tot uiting doordat ze heel gericht propaganda voeren om de hele wereldbevolking tegen hun wil te vaccineren. Met een vaccin dat door hun geldschieter vervaardigd wordt en waarvan hijzelf zegt dat het zeer gevaarlijk zal zijn.

Niet alleen is het WHO zich daar terdege van bewust, in een geheime vergadering geven ze volmondig toe hoe dodelijk en levenslang beschadigend veel vaccins wel niet zijn. Toch spelen ze het spel mee om de hele mensheid te dwingen zich door een levensgevaarlijk en wellicht dodelijk vaccin te laten insluiten, dat gekoppeld zal worden an een globaal controlesysteem.

Een ernstiger voorbeeld van medische corruptie en regelrechte misdaad en moord is nauwelijks denkbaar.

Wereldbevolking uitdunnen


Dat er wereldwijd veel sterfgevallen zullen zijn door het overhaast ontwikkeld en gevaarlijk opgedreven vaccin is voor Gates geen probleem. Het zou misschien wel eens wenselijk kunnen zijn, als we begrijpen wat hij in het verleden verklaard heeft. Hij wil namelijk vaccins aanwenden om de wereldbevolking met 15% uit te dunnen. Dit zijn Bill Gates' eigen woorden... (39):

'Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zijn dat er 9 miljard. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugdringen, als we goed te werk gaan met vaccinaties, gezondheidszorg en geboortebeperking.’

Bill Gates, vaccin dealer

Misdaden tegen de mensheid


De miljoenen levens die voorgoed zwaar beschadigd werden door zijn vaccins, gekoppeld aan zijn plan om de mensheid met 15% uit te dunnen, hebben een half miljoen mensen ertoe aangezet om stappen te zetten.

Er is een petitie ingeleverd bij het Witte Huis met 570.000 handtekeningen, met de eis dat Bill Gates onderzocht moet worden wegens ‘misdaden tegen de mensheid’ (40).

 

Kinderen sterven na vaccinatie


Hoe dodelijk vaccinaties kunnen zijn, blijkt op uit de vele kinderen die erdoor overlijden. Zo is er het verhaal van de kleine Nicholas Catone, een gezond en blij jongetje die een vreselijke dood stierf, na het krijgen van zijn vaccinaties.

De ouders deelden hun tragische verlies op internet, waarna er een storm losbrak van reacties van ouders die eveneens hun kind hadden verloren na vaccinatie. (40B)

Enkele reacties van ouders:


'Mijn zoon heeft permanente hersenbeschadiging door vaccins. Hij is nu 19 en het is afschuwelijk te weten wie hij had kunnen zijn... Zijn stem en mentale vermogens zijn gestolen door vaccins. Het spijt me zo dat jullie gezin ook slachtoffer is geworden van de farmaceutische industrie.' - Brandy Lewis

'Dankjewel dat jullie opstaan en vechten tegen de vaccine-reuzen die niets geven om de gezondheid en het welzijn van onze meest dierbaren. Ik heb ook een kind die een ernstige negatieve reactie had op het hpv vaccin.' - Brenda Fuchs

'Ik verloor mijn zoon op dezelfde wijze toen hij 15 maanden was.' - Jonathan Graf

'Mijn kind werd beschadigd door vaccins en er staat een leger van ons achter jullie en we bidden voor je.' - Amber Landry

'Mijn eerste kind stierf op twee maanden, toen ze haar vaccins kreeg. Dat is tien jaar geleden maar de pijn ervan is nog steeds hetzelfde.' - Anais Bazan

'Mijn kind leed ook door de vaccinaties en heeft autisme.' - Rick Moralez

'Het spijt me zo voor het verlies van jullie jongetje. Het is niet 'natuurlijk' en evenmin 1 op een miljoen. Het is overal om ons heen, zoals je nu kunt zien.' - Kendra Pettengill

Het totale aantal doden door vaccins wereldwijd kent niemand, omdat deze cijfers weggedrukt worden door de vaccin-dealers en de organisaties die ze financieren.

Facebook verbergt informatie over de gevaren van vaccinatie


Voor velen die dit lezen zal het volkomen nieuw zijn, dat vaccins ernstige levenslange schade - zoals autisme en verlamming - en zelfs de dood kan veroorzaken. Dat komt omdat dit soort informatie door de steenrijke vaccin-dealers agressief onderdrukt wordt. Ze kopen de grote media massaal om, zodat niemand dit soort informatie te weten zou komen.

Ook Facebook staat er bekend om informatie over vaccin-schade te verbergen voor haar miljarden gebruikers. Tijdens een officieel verhoor door de Amerikaanse overheid, werd de eigenaar van Facebook, Mark Zuckerberg, hierover aan de tand gevoeld.

Het congreslid begon het verhoor met de verklaring dat de Amerikaanse overheid meer dan vier miljard dollar schadevergoeding heeft uitbetaald aan duizenden mensen die ernstig beschadigd werden door vaccins.

Verder wees het congreslid erop dat veelvuldig medisch onderzoek de talrijke gevallen van schade door vaccinatie definitief heeft vastgelegd. Daarom vroeg hij aan Mark Zuckerberg waarom Facebook mensen weghoudt van informatie die hen wil waarschuwen voor deze gevaren. Zuckerberg antwoordde dat ze dat doen, omdat iedereen alle vaccinaties moet krijgen (42). Over de verregaande verwoesting die vaccinaties aanrichten bij veel mensen, bleef Zuckerberg zichtbaar onbewogen.

'Facebook censureert informatie over de gevaren van vaccins, omdat we willen dat iedereen gevaccineerd wordt.'

MARK ZUCKERBERG, FACEBOOK

Amerikaanse gezondheidsorganisatie CDC vernietigt bewijsmateriaal


Enkele jaren geleden werd er onderzoek gedaan naar een mogelijk verband tussen vaccins en autisme. Het onderzoek werd uitgevoerd door het Amerikaanse CDC ofwel Centrum voor Controle en Preventie van Ziekte. De resultaten waren verbijsterend: er bleek inderdaad een direct verband te zijn. Wat gebeurde er echter? Alle onderzoekers kwamen bij elkaar en er werd een grote vuilnisbak in het midden van de kamer geplaatst.

Daarin wierpen ze alle documenten die de link tussen autisme en vaccinaties aantoonden. Zo werd het bewijsmateriaal vernietigd.

Daarna werd er een zogenaamd 'wetenschappelijk' artikel gepubliceerd in het gezaghebbende medische magazine Pediatric, waarin verklaard werd dat vaccinaties geen autisme veroorzaken. Een leidinggevende wetenschapper binnen het CDC kreeg echter berouw en bracht deze misdaad naar buiten (44).

'Ik was betrokken bij het misleiden van miljoenen mensen met betrekking tot de mogelijke negatieve bijwerkingen van vaccins. We hebben gelogen over de wetenschappelijke bevindingen.' 

William W. Thompson, PhD,
Senior Scientist CDC

Artsen waarschuwen voor vaccins


De levenslange schade die vaccins hebben aangericht bij miljoenen nietsvermoedende mensen, wordt al vele jaren aangekaart door artsen wereldwijd. Ze worden echter altijd belachelijk gemaakt en gecensureerd door de corrupte media en overheden. Dit zijn enkele voorbeelden van medici die al tientallen jaren waarschuwen voor de verwoesting die wordt aangericht door onveilige vaccins.

'Vaccins veroorzaken veel auto-immuun ziektes, van het Guillain-Barre syndroom tot ernstige vormen van narcolepsie. Mensen moeten ingelicht worden over de gevaren van vaccinatie. Elk persoon moet ook de vrijheid hebben om te weigeren.' (45)

DR MERYL NASS

'Veel vaccins zijn besmet met gammaretrovirussen, dankzij het feit dat ze gebruik maken van virussen die in besmette dierlijke cellijnen zijn gekweekt. Dit leidt tot ziekten als chronisch vermoeidheidssyndroom, autisme, kanker, leukemieën en lymfomen.'

JUDY MIKOVITS, PH.D., CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGIST

'Het vaccinatieproces brengt van nature aanzienlijke risico's met zich mee op het gebied van ziekte, letsel en dood, die door de fabrikanten, de CDC en de artsen die er voor spreken, hardnekkig worden ontkend en afgedekt.' (47)

DR RICHARD MOSKOWITZ 

Vaccins bevatten materiaal van apen, varkens, kalveren en... geaborteerde babys


Een van de redenen dat vaccins dodelijk kunnen zijn of ernstige handicaps veroorzaken is het feit dat ze materiaal bevatten van... apen, varkens en kalveren. Bovendien wordt er weefsel van geaborteerde baby's gebruikt. Tijdens een officieel verhoor werd de peetvader van vaccinaties, Dr Stanley Plotkin, ondervraagd.

Op de vragen of er inderdaad materiaal van apen, varkens, kalveren en vermoorde baby's gebruikt wordt, gaf hij volmondig te kennen dat dit inderdaad zo is. (48)

 

VAXXED: hartverscheurende getuigenissen van vaccinatieschade


Een beroemde documentaire die de realiteit belicht van vaccinatieschade heet VAXXED. De makers van deze documentaire werden vervolgd, maar ze lieten zich niet de mond snoeren. Met een grote bus trokken ze door het hele land, en lieten overal mensen aan het woord. De verhalen zijn schrijnend en sommige kijkers vertellen dat ze van begin tot eind huilen bij het bekijken van deze documentaire. Hij werd zwaar gecensureerd, maar toch droeg dit bij aan het informeren van miljoenen mensen. (48B)

Regeringsleiders weten niets van vaccinatieschade


Het drama is dat de meeste regeringsleiders niets weten over vaccin schade.  Dat blijkt bijvoorbeeld uit een interview met de eerste minister van Nederland, Mark Rutte. Net als vele andere landen stuurt hij erop aan de hele bevolking gedwongen te vaccineren, gekoppeld aan een vrijheidsbeperkend vaccinatie-ID. Een journalist stelt hem de vraag wat hij denkt over de gevaren van vaccins. Het antwoord van deze premier is verbijsterend: (49)

'Nee joh! Daar weet ik niets van. Ik heb nog nooit nagedacht over de gevaren van vaccinaties.'

Mark Rutte,
EERSTE MINISTER Nederland (oorlogsmisdadiger)

Overheid liegt tegen bevolking


Op de website van de Nederlandse Rijksdienst Voor Gezondheid en Milieu (RIVM) zien we een schoolvoorbeeld van misdadige misleiding. Er staat prominent vermeld dat er geen nadelige werkingen van vaccins bekend zijn. Dat dit een schandalige leugen is, blijkt uit uitgebreide documenten elders op hun website waar elk jaar een overzicht gegeven wordt van het aantal sterfgevallen en permanente schade die is ontstaan door vaccinaties. (50)

 

RIVM medewerkster neemt ontslag


Nelleke Bakker werkte 25 jaar bij het RIVM, op de afdeling vaccinaties. Ze ontdekte steeds meer hoeveel leugen en bedrog er is. Uiteindelijk nam ze ontslag. In een interview met Stichting Vaccinvrij zegt ze: (51)

'De website van het RIVM staat helaas bol van ongefundeerde aannames en regelrechte leugens. En het overgrote gedeelte van de werknemers bij het RIVM blijkt net zo weinig af te weten van de risico’s van vaccineren als de doorsnee burger.'

Nelleke Bakker
werkte 25 jaar voor het RIVM

Omgekocht door miljardairs


Waarom liegt een nationale gezondheidsorganisatie tegen de bevolking die zij zou moeten beschermen? Het antwoord is even vreselijk als vulgair: omdat ze worden gefinancierd door de superrijke vaccin-dealers. Hieronder zie je een screenshot van een webpagina van dit Rijksinstituut voor Volksgezondheid. Zij erkennen openlijk dat Bill Gates hun financiële sponsor is. (52)

Dat dit niet alleen in Nederland gebeurt, blijkt uit het getuigenis van de Duitse journalist Udo Ulfkotte, zoals we eerder in dit artikel zagen. Hij onthulde:

Media en overheden worden omgekocht door 'Amerikaanse miljardairs' en schaduwgroeperingen om tegen het volk te liegen. 

De Italiaanse politicus Sara Cunial stelde deze kwestie krachtig aan de orde in de Italiaanse regering. Zonder vrees beschuldigde deze moedige dame de regeringsleiders van Italië van omkoping door Bill Gates. Ze zei tegen de Italiaanse president: (52B)

'De volgende keer dat u een telefoontje krijgt van de filantroop Bill Gates, stuur het direct door naar het Internationaal Gerechtshof voor misdaden tegen de mensheid.'

'Beste president Conte, vertel ons hoe we u moeten definiëren: De vriend van de advocaat die bevelen van een crimineel aanneemt.'

SARA CUNIAL
KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIË

Dat veel politici omgekocht worden om vuile spelletjes te spelen, werd door de bekende Britse politicus Nigel Farage bevestigt. In een openhartig interview met de Nederlandse reporter Robert Jensen, verklaarde Farage:

'Jarenlang hebben ze geprobeerd me om te kopen met luxe en welvaart. Als succesvol zakenman leefde ik echter al zo, dus het werkte bij mij niet. De andere politici binnen de EU vallen er wel voor. Ze krijgen astronomisch veel geld en willen deze luxe niet meer missen. Daarom spelen ze het spel mee.'

Nigel Farage​
bekend Brits politicus

'De contacten van iedereen moeten nagegaan worden'


Zoals we reeds zagen is er een dubbele motivatie achter het plan om de hele mensheid te dwingen zich te laten vaccineren tegen covid-19. De eerste motivatie is uiteraard geld: de vaccin-dealers verdienen er miljarden aan en delen deze rijkdom met iedereen die het spel meespeelt.

De tweede drijfveer is echter nog gevaarlijker: ze hebben een diabolische begeerte om de hele wereldbevolking aan de touwtjes van hun controle te laten bungelen.

Er moet een universeel controlesysteem opgezet worden, dat iedereen overal zal traceren. Van vrijheid zal geen sprake meer zijn, als deze plannen doorgevoerd worden.

In een gelekte video die onderaan deze pagina te vinden is (52C) zien we een gesprek tussen voormalig Amerikaans president Bill Clinton in gesprek met Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe er een ongekend groot controle systeem opgezet moet worden, om de hele bevolking te testen en al hun contacten na te gaan. Indien blijkt dat iemand ooit op een of andere wijze in contact is geweest met covid19, moet die persoon in isolatie geplaatst worden.

Ze bespreken hoe er een leger moet worden opgericht om dit controlesysteem uit te voeren.

Een andere man - wiens naam helaas niet vermeld wordt - die in gesprek is met Bill Clinton, geeft meer uitleg over het plan dat uitgewerkt wordt. Wat hij zegt komt hierop neer:

Het leven zal pas weer enigszins normaal kunnen worden als we een heel leger hebben opgericht van duizenden officials. Zij zullen de hele bevolking testen en iedereen in quarantaine plaatsen, die op een of andere manier in contact is gekomen met covid-19. Mensen zullen moeten aanvaarden dat hun privacy ernstig geschonden zal worden, door hen te ondervragen waar ze allemaal zijn geweest en met wie ze contact gehad hebben.

'Er moeten honderden en honderden controle-agenten aangesteld worden. Zij testen iedereen en gaan dan al hun contacten na. Dit is nooit eerder gedaan in deze omvang. Dit is een leger van ondervragers die iedereens contacten zal nagaan.'

Andrew cuomo
Gouverneur New York

De Rockefeller Foundation heeft zelfs een uitgebreid document gepubliceerd waarin stap voor stap de strategie wordt uiteengezet om de hele wereldbevolking te kunnen traceren. Dit zijn enkele citaten uit dit document, evenals twee illustraties die boekdelen spreken… (55)

Digitale apps en privacy-beschermde trackingsoftware moeten algemeen worden toegepast om een completere contacttracéring mogelijk te maken.

Om de Covid-19-epidemie volledig te beheersen, moeten we wekelijks de meerderheid van de bevolking testen. 

Heel Amerika (en uiteindelijk de wereld) constant scannen en iedereen die zogezegd (!) in aanraking is gekomen met covid19 identificeren, isoleren, ondervragen en vaccineren.

Als deze top-criminelen hun plannen kunnen verwezenlijken zal de hele mensheid een digitaal ID krijgen, wat aangeeft of we alle vaccinaties gekregen hebben. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer enzovoort ontzegd worden.

'Digitale apps en tracking software moeten breed aanvaard worden om een nog completere contact controle mogelijk te maken. De hele bevolking moet wekelijks getest worden.'

RAJIV SHAH, ROCKEFELLER FOUNDATION

Huizen binnendringen en mensen  afzonderen en ondervragen


In Amerika werd een wetsvoorstel ingediend om elk jaar 100 miljard dollar te besteden aan een systeem dat de regering carte blanche zal geven om - desnoods met geweld - binnen te dringen in alle huizen. Het plan is om mensen tegen hun wil te testen en iedereen die positief test voor covid-19 uit het gezin te verwijderen en in quarantaine te plaatsen. Dit wetsvoorstel heet H.R.6666. (56)

'Dit wetsvoorstel (HR.6666) machtigt de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om subsidies toe te kennen voor tests, het traceren van contacten, monitoring en andere activiteiten...'

BOBBY RUSH, USA CONGRESMAN

Google manipuleert de mensheid


Hoe is het toch mogelijk dat dergelijke ziekelijke denkbeelden zomaar ruimte kunnen krijgen in onze samenleving, waar vrijheid en mensenrechten toch centraal staan? Het antwoord is dat de mensheid al vele jaren blind gemaakt wordt voor wat er gaande is. Zoals de Duitse journalist Ulfkotte bekende, worden media en journalisten letterlijk betaald om de mensheid voortdurend te bedriegen. Hij noemde Amerikaanse miljardairs, naast de CIA en de Duitse geheime dienst, evenals diverse schaduwregeringen.

Het is echter niet alleen de media die ons voortdurend voor de gek houden, zodat we niet zouden zien wat er gaande is. Onlangs kwam er een leidinggevende medewerker van Google naar buiten met schokkende onthullingen. Na acht jaar lang voor Google gewerkt te hebben, kon de software ontwikkelaar Zach Vorhies niet langer leven met zijn geweten. Hij kwam in de openbaarheid met weerzinwekkende onthullingen over de missie van Google. Zijn verklaring kom in essentie hierop neer:

Google manipuleert de mensheid door bepaalde informatie te verbergen en andere informatie op te dringen. Hun missie is om de mensheid te 'programmeren'. 

Zach Vorhies nam de levensgevaarlijke stap om 950 pagina's met interne documenten naar buiten te brengen, waaruit deze strategie duidelijk blijkt. (57) Uit deze documenten blijkt dat Google minstens negen zwarte lijsten heeft met duizenden websites die ze bewust verbergen voor de mensheid. Google stuurde politie, een SWAT team and een explosieven team op hem af, om hem te intimideren. Zach hield vol en maakte de informatie wereldwijd bekend. Dit zijn enkele uitspraken van deze dappere whistleblower:

'Google is geen bron van objectieve informatie. Ze zijn een zeer eenzijdige indoctrinatie machine. Hun missie is: 'Het informatielandschap vormgeven, zodat wij onze eigen versie maken van wat "objectieve waarheid" is.'

De basisstrategie van Google is 'mensen programmeren.'

Zach Vorhies Senior Software Engineer at Google

Google manipuleert miljoenen kiezers


Tijdens een verhoor door de Amerikaanse overheid verklaart de academicus Dr Robert Epstein dat Google miljoenen stemmen van kiezers manipuleert. Hun plan is om zeker vijftien miljoen extra kiezers te laten stemmen op tegenkandidaten van president Trump. Ze doen dit door middel van onzichtbare tactieken die geen sporen nalaten. (58)

 

Google misleidt bewust de mensheid


Een verontrustend voorbeeld van de wijze waarop Google mensen misleidt, zien we bij de wereldberoemde website The Truth About Vaccins. Zij onderwijzen al jarenlang miljoenen mensen over de ernstige gevaren van onveilige vaccins. Deze levensbelangrijke website stond altijd op nummer 1 in Google. Sinds kort heeft Google hun website echter onvindbaar gemaakt. In plaats daarvan staat er nu een oppervlakkige namaak-site die mensen klakkeloos aanmoedigt zich te laten vaccineren. Over de gevaren van vaccins wordt met geen woord gerept.

Deze fake website van Google zelf draagt echter wel de naam ‘The Truth About Vaccines’ die gestolen werd van de originele website.

Iedereen kan met eigen ogen de misleiding zien door Google. Zoek maar eens naar informatie over Bill Gates: je zult alleen websites vinden die positief over hem schrijven of hem als slachtoffer neerzetten van zogenaamde 'complotdenkers'.

Het is bijna onmogelijk geworden om via Google waarheid te vinden over belangrijke onderwerpen.

Dat er een duister plan achter zit, blijkt uit het feit dat Google haar plannen voor wereldmanipulatie aan haar werknemers bekendmaakte op een wel zeer veelzeggende locatie: het hoofdkwartier van de vrijmetselarij, te San Francisco. Iedereen die bekend is met vrijmetselarij weet dat dit een occult genootschap is, dat over de hele wereld verspreid is en streeft naar een nieuwe wereld orde.

Valse 'fact checkers'


Google en corrupte media plaatsen internet nu ook vol met zogenaamde 'fact check' websites. Deze zijn zogezegd bedoeld om fake news te ontmaskeren, maar elke onderzoeker merkt al gauw dat het slechts een zoveelste instrument is om mensen voor te liegen.

Maar al te vaak wordt onthullende waarheid afgedaan als 'fake news' en pure misleiding wordt verdedigd als 'fact'.

Niet alles wat ze schrijven is fout natuurlijk, dat zou al te doorzichtig zijn. Maar de vele 'fact check' websites zijn in essentie een zoveelste middel van Google en corrupte miljardairs (die deze websites laten maken) om waarheid voor de mensheid te verbergen.

Daarom plaatst Google deze websites bovenaan de zoekresultaten.

Het ernstige van deze situatie is dat we zien dat Google en de corrupte media nauw samenwerken met diverse grote techbedrijven, zoals Apple, Samsung, en alle social media. Ze streven gezamenlijk naar eenzelfde doel: misleiding van de mensheid en het naar zich toe trekken van alle macht. Uiteindelijk moet iedereen door hun controle bestuurd worden. 

'Het ware doel achter dit alles is totale controle. Absolute dominantie over alle mensen, waarbij soevereiniteit en vrije wil geweld aangedaan worden.'

SARA CUNIAL,
KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, Italië

Bisschoppen en kardinalen waarschuwen voor werelddictatuur


Diverse vooraanstaande leiders binnen de wereldwijde Katholieke kerk hebben een open brief geschreven aan de hele mensheid, waarin ze waarschuwen voor de poging om een globale dictatuur te vestigen, onder de dekmantel van covid-19 maatregelen. Hieronder lees je enkele fragmenten uit deze brief die werd samengesteld door aartsbisschop Carlo Maria Viganò, Kardinaal Gerhard Müller, Kardinaal Joseph Zen en Kardinaal Janis Pujats. (59)

Wanneer we ons baseren op officiële gegevens over de verspreiding van de epidemie en het aantal sterfgevallen, hebben we voldoende redenen om aan te nemen, dat er krachten zijn die geïnteresseerd zijn in het veroorzaken van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel om hen permanente en onaanvaardbare beperkingen in hun bewegingsvrijheid op te leggen.

Het opleggen van deze onwettige maatregelen is een verontrustende stap in de richting van een wereldregering, die aan alle controle zou ontsnappen.

We mogen niet toestaan dat eeuwen van Christelijke beschaving worden uitgewist onder het voorwendsel van een virus, en vervangen worden door een verfoeilijke technologische tirannie, waarin naamloze en gezichtsloze individuen over het lot van de wereld kunnen beslissen door ons te verbannen naar een virtuele realiteit.

'Het opleggen van deze onwettige maatregelen is een verontrustende stap in de richting van een wereldregering, die aan alle controle zou ontsnappen.'

aartsbisschop Carlo Maria Viganò

Schaduwregeringen
controleren de echte regeringen


Naast machtige miljardairs die corrupte leiders aan hun voeten laten kruipen met hun dollars, is er een andere werkelijkheid die aangekaart dient te worden in dit verband. Bill Gates werkt namelijk niet in zijn eentje. Hij is lid van de wereldberoemde en felomstreden Bilderberger groep (60). Als je de Bilderberger groep niet kent: dit ultrageheim genootschap werd in 1954 mede opgericht door de Nederlandse prins Bernard, samen met topfiguren uit de politiek, voedingsindustrie, media, medische wereld, enz.

Het is een streng geheime organisatie die – achter de schermen van de politiek en buiten het weten van de bevolking om – beslist wat er werkelijk moet gebeuren in onze landen en in de wereld.

Niemand kan er deel van zijn, behalve op persoonlijke uitnodiging. Eind jaren vijftig probeerde de Nederlandse minister Jospeh Luns binnen te dringen bij een vergadering van de Bilderberger groep en hij werd handhandig verwijderd. Regeringsleiders zijn er verboden, behalve op uitnodiging. Toch neemt deze groep belangrijke beslissingen die de koers bepalen van onze samenleving, zonder dat het volk er weet van heeft (61).

Schaduwregeringen zijn een realiteit en hebben verbijsterend veel invloed in landen over de hele wereld.

Daarom wordt 5G erdoor geduwd, zelfs al waarschuwen honderden artsen en wetenschappers voor de ernstige gevaren voor de volksgezondheid (62). Maar deze hogere mate van straling is nodig voor het traceren van de hele bevolking. Daarom luistert de overheid niet naar de honderden deskundigen. Ze moeten blindelings doen wat de schaduwregeringen hen voorschrijven. Anders vallen er koppen. Het is ook de Bilderberger groep die de leiders van de Europese Unie heeft aangesteld.

Deze werden niet door het volk verkozen en kunnen evenmin weggestemd worden, terwijl ze toch de macht in handen hebben van de EU.

Om precies die reden is Engeland, dankzij Nigel Farage, uit de Europese Unie gestapt. Ze willen geen slaafs popje zijn van geheime genootschappen. Nigel Farage zei in een interview met Robert Jensen: (63)

Wat ze willen is totale macht zonder enige vorm van verantwoordelijkheid.

Niemand kan hen op het matje roepen, maar ze controleren wel iedereen.

De democratie wordt vernietigd. De stem van het volk telt niet langer. 

Tegelijkertijd betaalt het volk hen wel miljarden, elke dag opnieuw...

Het is een slaafse dictatuur.

 

Super-rijken controleren mensheid


Er kan nog oneindig veel meer informatie onthuld worden. Dit is in feite nog maar het oppervlakkige ijslaagje bovenop de top van een onmetelijk hoge ijsberg, die zeer diep verborgen is voor het zicht van de massa. Toch volstaat dit om elk eerlijk mens te openbaren in welke crisis de mensheid zich bevindt. Vroeger beperkte tirannie zich steeds tot een enkele natie. Door de centralisatie van kapitaal en macht in de handen van slechts een zeer kleine groep super-rijken, is het nu mogelijk geworden om de hele wereldcontrole in handen van een handjevol miljardairs te brengen.

Met hun onuitputtelijke geldmiddelen zijn ze in staat hele regeringen, de wereldwijde media, en gezondheidsorganisaties voor hun karretje te spannen.

'Bill en Melinda Gates hebben intussen meer macht dan Rosenveld, Churchill, Stalin en Hitler samen. Zelfs deze vier personen moesten de macht op deze aarde delen. Intussen is het zo dat er een echtpaar is dat de hele wereld dicteert hoe iedereen moet leven.'

Journalist Ken Jebsen, Duitsland

SAMENVATTING


WAT IS ER WERELDWIJD GAANDE OP DIT MOMENT?

De Nieuwe Wereld Orde van de ultra rijke elite moet koste wat het kost worden ingevoerd in alle landen ter wereld.
Het doel daarvan is het terugdringen van de wereldbevolking naar rond de 500 miljoen mensen, zodat dit aantal controleerbaar en vooral beheersbaar is en blijft door de elite.
Het correcte woord hiervoor is globale genocide, massamoord op nooit vertoonde grote schaal. Om dit doel te bereiken, moeten een aantal fasen worden doorlopen, waarin misleiding van de wereldbevolking een cruciale factor vormt, om te voorkomen dat massale eenheid tegen de elite ontstaat die de uitvoering van het masterplan zou kunnen stoppen.

Een duivels geniaal plan, waar ruim 2000 jaar geleden al over geschreven is door Johannes. Zijn woorden zijn opgenomen in het laatste boek van de bijbel Openbaring.

 • Artsen die covid-19 genezen worden vervolgd.

 • Het 100% BEWEZEN effectieve en veilige medicijn HCQ wordt verboden. 

 • Frauduleuze studies plaatsen HCQ in een kwaad daglicht

 • Wereldwijd wordt er gefraudeerd met valse Covid-cijfers.

 • De globale media verspreidt leugens en misleiding.

 • Gezondheidsorganisaties worden omgekocht door vaccin dealers.

 • Er wordt aangestuurd op het vaccineren van de hele mensheid.

 • Dat vaccin is gekoppeld aan een globaal controlesysteem.

 • Mensen die het vaccin weigeren, verliezen vele vrijheden.

 • Informatie over de gevaren van vaccins worden verborgen.

 • De mensheid wordt opgesloten en het leven wordt onleefbaar.

 • Nadat de mensheid is afgezwakt door angst en opsluiting, is men bereid de aangeboden 'oplossing' willoos te aanvaarden.

WERELDCONTROLE

Resultaat: totale controle in handen van super-rijken.

Wat kunnen jij en ik doen?


Moeten we dat zomaar toestaan? Is globale tirannie door de genadeloze handen van corrupte super-rijken onafwendbaar? Nee.

Als we de geschiedenis van de mensheid kennen, weten we dat de begeerte om de hele mensheid te overheersen zo oud is als de mens zelf. Dit duivelse verlangen kwam tot uiting in de vele wereldrijken die we hebben zien komen en gaan.

Uiteindelijk is elke machthebber die dit plan opvatte gevallen.

Maar het gebeurde wel altijd door acties van goede mensen. Net zoals het kwaad werkt in mensen, zijn er ook mensen die het goede nastreven. Het is daarom aan de goede mensen om krachtige stappen te zetten, om dit kwaad een halt toe te roepen. Hoe doen we dat? Door te begrijpen hoe het kwaad te werk gaat.

Zoals we zagen is het basiswapen van deze misdadigers misleiding. Het antwoord op leugen is waarheid.

Inzicht in de Waarheid


Weesdeweerstand.nl is opgericht om weerstand te bieden tegen het kwaad door op zo groot mogelijke schaal de waarheid te blijven verspreiden.Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel. Dit is haast wel een wetmatigheid te noemen.

Dit kan iedereen doen. Dit MOET iedereen doen, willen wij gezamenlijk het kwaad te beginnen in ons land exposen, oftewel aan het licht brengen. Velen zien het zelfs helemaal niet en moeten toch wakker gemaakt worden, omdat dit tij moeilijk zonder een grote meerderheid te verslaan is. De diepte van het kwaad is dusdanig dat de meeste mensen die nog gezond verstand bezitten, beslist zullen opstaan als hun duidelijk wordt wat er speelt en hoe zij zelf door een relatief kleine elite misbruikt worden.

Verstuur Berichten naar leiders


Jij en ik en alle mensen over de hele aarde hebben een machtig wapen tot onze beschikking: we kunnen deze informatie delen met iedereen om ons heen. Met name de mensen die onze samenleving besturen moeten geïnformeerd worden.

Als je het nog niet wist: deze website heet WeesDeWeerstand.nl. We moedigen je aan om een email of brief te sturen naar de diverse leidinggevenden binnen onze samenleving en hen te wijzen op de grove misdaden die worden begaan. Om te beginnen de politieke overheden. Niet allemaal zijn ze corrupt, maar wel mede verantwoordelijk vanaf het moment dat JIJ ze op de hoogte hebt gesteld van de FEITEN. Vanaf dat moment kan niemand meer zeggen 'Wir haben es nicht gewuhst'. Immers met jouw bericht zijn ze op de hoogte gebracht.

Dat is de eerste noodzakelijke stap. In een aantal voorbeeldbrieven die je elders op deze site kunt downloaden en/of kopiëren, leg je eenvoudig de feiten uit en deel je de lezer mede dat deze vanaf dat moment mede verantwoordelijk is als hij of zo de medewerking niet stop zet. Dit, zo leert de ervaring, zet mensen in sneltreinvaart aan het denken.

Veel leiders in onze samenleving zijn onwetend aangaande de ware toedracht van de zaak.

Hoe kunnen ze ook anders? Ze worden immers langs alle kanten voortdurend eenzijdig geïnformeerd. Het is dan ook onze taak om hen de ogen te openen. Dat kunnen we doen door hen met zijn allen aan te schrijven, te praten met buren, vrienden, kennissen en familie. Zeg iets van de idiote maatregelen als je een winkel inloopt en je wordt gesommeerd je handen in te smeren met rotzooi die ook goede bacterien dood die je juist ter bescherming nodig hebt. Doe je mond open tegen filiaal managers van grote franchise ondernemingen, officie venter, ikea, jumbo enz enz zeg dat je niet wenst mee te werken aan 'het abnormaal' en niemand je iets gevraagd heeft. Maak je een verplichte reservering om uit eten te gaan, zeg dan dat je het idioot vind dat je allerlei persoonlijke gegevens moet afgeven en weiger desnoods te komen. Als iedereen maar gewoon als makke schapen doet wat er van hem geëist wordt moet je je even realiseren dat exact op deze manier, voor hun eigen bestwil er tussen 1940 en 1945 ruim 7 miljoen Joden met de Nederlandse spoorwegen naar vernietigingskampen zijn afgevoerd en vermoord: 'zu Ihrer eigenen Sicherheit'

Je kunt heel veel e-mailadressen en postadressen vinden door even te zoeken op internet. Op deze site vind je bijvoorbeeld de link naar een lijst met alle email adressen van Nederlandse gemeenten.

VECHT VOOR VRIJHEID


Wordt deel van het wereldwijde bevrijdingsleger dat zich inzet om de overheid van elk land te informeren.

Kopieer deze brief


Je kunt onderstaande brief gewoon overnemen, of dit als leidraad gebruiken om zelf een persoonlijk bericht te formuleren. Als aanhef gebruik je 'Geachte heer' of 'Geachte mevrouw' gevolgd door de familienaam. Bijvoorbeeld: 'Geachte heer Jansen', of 'Geachte mevrouw Smit'.

Geachte ...,

Gelet op uw functie in onze samenleving die het welzijn van de bevolking nastreeft, wil ik u informeren over het volgende.

Wereldwijd waarschuwen duizenden wetenschappers, artsen en journalisten voor een ernstig gevaar dat de samenlevingen in minstens 220 landen ernstig bedreigt.

Bekende wereldleiders - waaronder de Braziliaanse president Jair Bolsonaro, de aartsbischop van Rome Carlo Vigano, de  gerenommeerde professor Raoult en vele anderen - doen een dringend beroep op u.

U vindt hun boodschap o.a. op een van de internationale platforms voor vrijheid, zoals in Nederland:

weesdeweerstand.nl

We hopen dat u deze cruciale informatie die van levensbelang is bij het voortbestaan van Nederland aandachtig tot u zult nemen en de nodige stappen zult zetten om het welzijn van de mensen die u dient, te verzekeren.

Hoogachtend,

Je naam.

 

Nog dringender en effectiever is de andere voorbeeldbrief, waarmee u de ontvanger op de hoogte stelt van strafbare feite, vervolging en gevolgen voor de samenleving en hem persoonlijk.
Deze brief vind u HIER VIA DEZE LINK.

 

Schrijf naar leidinggevenden


Aan wie kun je deze brief sturen? Aan burgemeesters, wethouders, kamerleden, parlementsleden, senatoren, gouverneurs, ministers en presidenten. Nogmaals: je vindt hun contact info op internet.

Daarnaast is het ook zeer belangrijk dat je mensen aanschrijft uit het onderwijs, gezondheidszorg en media. Zoek op internet naar de belangrijkste scholen, universiteiten, ziekenhuizen, medische praktijken, gezondheidscentra, kranten, enz. en ga naar de contactpagina's. Daar vind je meestal namen en email adressen. Voor wat betreft de Nederlande media (die althans voor Nederlands doorgaat maar wat kranten betreft zijn opgekocht door de EU met het geld van de Belgische belastingbetaler) vind je HIER.

Hoe meer moeite je doet om invloedrijken uit de samenleving te informeren, hoe groter de impact zal zijn wereldwijd. Het ergste wat we nu kunnen doen is luiheid verkiezen boven strijdvaardigheid.

Flyers


Je kunt ook een PDF downloaden hier op weesdeweerstand.nl en die printen als flyer, sticker of folder gebruiken. Zo heb je gratis visitekaartjes, die je aan mensen om je heen kunt uitdelen. Daarnaast kun je affiches downloaden die je kunt uitprinten en ophangen waar je maar kunt.

Delen op Social Media


Uiteraard is het ook geweldig als je dit op social media deelt. Gezien hun jarenlange traditie om waarheid te censureren, moet je daar wel haast mee maken, want regelmatig worden onze artikelen, video's en podcasts verwijderd van dergelijke platforms. Alle relevante elders verwijderde video's plaatsen wij echter alsnog hier op de website bijvoorbeeld onder 'Banned Video'.

zou het me niet verbazen als deze website al snel geblokkeerd zal worden. Maar zolang dat nog niet het geval is, moedig ik je zeker aan hem te delen. Post de website ook in diverse Facebook groepen.

DEEL DE INFO


Kortom: stuur de website WeesDeWeerstand.nl naar iedereen die een belangrijke rol vervult in onze samenleving.

Het is pas als we opstaan tegen deze tirannie, dat we onze vrijheid kunnen heroveren. Sta niet toe te kijken, maar steek de handen uit de mouwen. Samen vormen we een leger van miljoenen mensen die weigeren zich blindelings te laten onderdrukken.

 

Een hoopvolle toekomst voor jou!


Ik nodig je uit om je gratis aan te melden voor de onze laatste updates en nieuwsbrieven.

Dit wil je niet missen. Meld je nu gratis aan!

Blijf op de hoogte, meld je aan!

Ontvangen onze nieuwsbrief, urgente berichten en inside info…

privacy We value your privacy and would never spam you

Bronnen


1: Professor Didier Raoult geneest meer dan duizend covid-patienten

2: Media bespot prof Didier Raoult

3: Dr Zelenko genas meer dan 900 coronapatienten

4: De open brief van Dr Zelenko met zijn behandelprotocol

5: Dr Brownstein geneest 120 covid patienten

6: Dr Brownstein werd gecensureerd, medische blog verwijderd

6B: Spoeddienst geneest covid patienten

6C: Dr Rob Elens moet ophouden met mensen te genezen van covid19

6D: HCQ studie van The Lancet blijkt onbetrouwbaar

6E: Dr Meryl Nass ontmaskert WHO en The Lancet frauduleuze studies

7: Verpleegster Erin Olszweski meldt valse covid registraties en moord

​8: Verpleegster New York meldt moorden in ziekenhuis

9: Facebook pagina met honderden getuigenissen van fraude met covid cijfers

10: Lena Kayes getuigenis over valse covid registraties

11: Begrafenisondernemers onthullen valse covid overlijdens

12: Dr Scott Jensen onthult dat ziekenhuizen fors betaald worden voor covid registraties

13: Lijkschouwer verklaart: 'Er is geen killervirus'

14: Italiaans politucs confronteert regering met covid19-bedrog

15: Belgische publicatie De Tijd: slechts 3% van covid-doden werd getest

16: President Tanzania ontmaskert bedrog met covd cijfers

17: Twee artsen onderzoeken 6.000 patienten en onthullen media misleiding

18: Vereniging van Duitse artsen verklaren dat corona globale misdaad is

19: 1500 Duitse artsen spreken zich uit tegen de covid-zwendel

20: 120 specialisten verwerpen media hype rond covid19

20B: Stanford Universiteit onthult laag sterftecijfer covid-19

20C: Oxford Universiteit bevestigt lage sterftecijfers

20D: Geen verspreiding via mensen zonder symptomen

20E: WHO erkent geen besmetting via mensen zonder symptomen

20F: Geen besmetting in winkels en restaurants

20G: Brits-Columbia: Geen buitenlucht besmetting

20H: WHO: mondmaskers hoeven niet

20I: Mondmaskers filteren geen virussen

20J: Canadese expert: mondmaskers werken niet

20K: Mondmaskers verhogen kans op infectie

20L: Besmetting slechts door minutenlang contact van dichtbij

20M: Anderhalve meter afstand is onzin

21: Tientallen video's met brutaal politie geweld tegen onschuldige burgers

22: Jongeman wordt doodgeslagen door politie

23: Politie breekt in bij gezin en mishandelt onschuldige man

24: President Brazilie roept regering op tot verzet tegen illegale dictatuur

25: 600 artsen noemen lockdown 'ernstig ongeluk met massale slachtoffers'

26: Duits journalist Udo Ulfkotte bekent omkoping van de media

27A: 's Werelds nr 1 viroloog noemt covid19 een media-epidemie

27B: Sterftecijfer is slechts 0,4% voor covid-patienten met symptomen

28: Voormalig rechter Brits Hooggerechtshof ziet gefabriceerde hysterie

29: Bill Gates noemt vaccin industrie beste investering ooit

30: Bill Gates is grootste sponsor van W.H.O. 

31: Bill Gates kocht W.H.O. om zodat ze een wereldwijde pandemie verklaarden

32: Bill Gates wil een digitaal vaccin ID om mensen te dwingen gevaccineerd te worden

33: Bill Gates heeft patent op technologie om menselijk lichaam te traceren

34: Programma om digitaal ID te koppelen aan vaccins

34B: Globaal controlenetwerk

35: Project om hele aarde dag en nacht te filmen via 24 satellieten

36: Bill Gates zegt dat 700.000 mensen zullen lijden door blijvende bijwerkingen

37: Artikel van Robert F Kennedy over gruwelijke schade aangericht door Bill Gates

38: W.H.O. vaccin specialisten erkennen levensgrote gevaren van vaccins

39: Bill Gates wil wereldbevolking met 15% uitdunnen

40: Petitie van 570.000 naar Witte Huis tegen Bill Gates wegens 'misdaden tegen mensheid'

41: Facebook pagina maakt sterfgevallen door vaccinatie in Filippijnen bekend

42: Verhoor: Facebook verbergt info over vaccin schade

43: Drie grote Twitter accounts van Truth About Vaccines worden verwijderd

44: Amerikaanse gezondheidsdienst CDC vernietigt bewijs dat vaccins autisme veroorzaken

45: Dr Meryl Nass: vaccins veroorzaken auto-immuun ziektes

46: Dr Thomas Cowan: vaccins veroorzaken explosie van ziektes bij kinderen

47: Dr Richard Moskowitz: vaccins veroorzaken dood en blijvend letsel

48: Verhoor Dr Stanley Plotkin: vaccins bevatten weefsel van dieren en geaborteerde baby

48B: Vaxxed documentaire over vaccin-schade

49: Nederlandse premier Mark Rutte weet niets af van vaccin schade

50: RIVM bedriegt bevolking met misinformatie over vaccin schade

51: Interview met RIVM medewerkster 

52: RIVM vermeldt dat ze gefinancierd worden door Bill Gates

52B: Sara Cunial in Italiaanse Kamer van Afgevaardigden

52C: Gesprek tussen regeringsleiders over contact tracing

53: Italiaans politicus confronteert omkoperij Italiaanse regering

54: Bill Clinton en Andrew Cuomo bespreken grootschalig controle netwerk

55: Document Rockefeller Foundation schetst plan voor totale controle

56: Amerikaans wetsvoorstel om bevolking te traceren

57: Google whistleblower onthult globale manipulatie door Google 

58: Dr Robert Epstein: Google manipuleert miljoenen stemmen tijdens verkiezingen

59: Aartsbisschop en kardinalen waarschuwen voor werelddictatuur

60: Bill Gates is lid van de Bilderberger groep

61: Bilderbergergroep omzeilt democratie en manipuleert regeringen

62: Honderden artsen waarschuwen voor schade van volksgezondheid door 5G

63: Interview met Nigel Farage die waarschuwt voor dictatuur

Hierbij nog een aantal recente aanvullingen (21-10-2020)
van links naar nuttige video's gebaseerd op feiten:

https://www.dlmplus.nl/2020/03/31/art... (Artsen spreken zich uit over de waarheid)
https://www.cafeweltschmerz.nl/geen-2... (Geen tweede golf, wel datazwendel)
https://www.youtube.com/watch?v=qGS0r... (RNA Modesta/transhumanisme)
https://www.youtube.com/watch?v=LQeTf... (Vaccin verandert je DNA)
https://www.ninefornews.nl/duitse-lijkschouwer-concludeert-na-140-autopsies-er-is-geen-killervirus/
https://www.bitchute.com/video/XSvEKJ... (Luciferase. Quantum Dot tattoo)
https://www.youtube.com/watch?v=PzkfH... (Spaanse arts mond gesnoerd door de media)
https://www.youtube.com/watch?v=znXTa... (Vaccin. Geen einde pandemie, wel DNA schade)
https://youtu.be/9M4BeBkGCQ4 (Most people don’t realize what Bill Gates is doing)
https://www.youtube.com/watch?v=qGS0r... (RNA Modesta/transhumanisme)
https://www.youtube.com/watch?v=FOYRt... (Ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand)
https://www.youtube.com/watch?v=pLlrP... (Verlangt u ook zo naar hoe Nederland was? Trap er dan ook niet in)
https://www.youtube.com/watch?v=NkaVy... (Van Wolferen | Covid-19 beraamde ‘pandemie’?)
https://www.youtube.com/watch?v=Sa1QL... (Vaccines en hybrids. Anthony Patch)
https://www.youtube.com/watch?v=a3TZk... (Karel van Wolferen; geplande transitie naar de ‘nieuwe mens’)
https://www.youtube.com/watch?v=c6Euq... (Samenvatting Covid-19 situatie)
https://www.youtube.com/watch?v=uaMjO... (geaborteerde baby’s in vaccin)
https://www.youtube.com/watch?v=gZkIS... (aborted babies in vaccines)
https://www.youtube.com/watch?v=dzRG5... (vaccinaties onveilig!!!)
https://www.youtube.com/watch?v=hOaxq... (Duitse arts spreekt zich uit)
https://www.youtube.com/watch?v=5eSrr... (Onthulling van de Great Reset)
https://www.youtube.com/watch?v=SpPcg... (Het plan om de aarde te ontvolken)
https://www.telegramnl.eu/al-het-nieu... (Bill Gates en de vaccins.)
https://www.youtube.com/watch?v=SpPcg... (The satanic plot to reduce earth’s population)
https://www.youtube.com/watch?v=Q_ZNi... Corona, cijfers en angst)
https://www.youtube.com/watch?v=ESXi2... (Chinese viroloog heeft bewijs dat het virus door mensen is gemaakt)
https://www.youtube.com/watch?v=3Hvnt... (The socialist agenda. Pastor Holthaus)
https://www.youtube.com/watch?v=ZUuv5... (Bill & Melinda Gates discriminatie)

Fight For Freedom!