Ingezonden door Sietske,

Wij wisten het al door journalist drs. Micha Kat… Chapeau!

Bij bewijsstuk nr. 11: “BMA Capital Management staat bekend als een bedrijf dat Iran toegang biedt tot kapitaalmarkten met directe links die publiekelijk vindbaar zijn op LinkedIn” (…) “Dezelfde Robtex-zoekopdracht bevestigt dat het Iraanse adres is gekoppeld aan de server in Nederland, wat overeenkomt met het bekende OSINT van het Iraanse gebruik van Nederland als een externe server.”

Bewijsstuk nr. 17: “Smartmatic vormt de ruggengraat (zoals de cloud). SCYTL is verantwoordelijk voor de veiligheid binnen het verkiezingssysteem.”

Ook voor Nederland zullen de onthullingen in de rechtszaken (hopelijk) grote gevolgen hebben, zeker gezien het feit dat de VVD tijdens deze regeerperiode in september 2017 al openlijk een pleidooi heeft gehouden voor de stemcomputers van Smartmatic. Dit bedrijf heeft een vestiging in Nederland en er zijn banden met de Open Society Institute van George Soros — die via Mabel een lijntje naar het koningshuis heeft – en allerlei achterdeurtjes verbonden met VN-organisaties.

Generaal Flynn: Verliezen is geen optie – Ellaster

Volgens een ex-spion van de BVD werkte Mabel Wisse Smit voor zijn dienst: zij bespioneerde haar toenmalige geliefde, Mohammed Sacirbey, die als Bosnisch minister van Buitenlandse Zaken een rol speelde in de oorlog waaraan ook Nederland deelnam. Volgens HP/De Tijd staat dat in de memoires van  oud-BVD’er Frits Hoekstra.
Mabel zou voor de BVD hebben gewerkt in de jaren negentig, ten tijde van de onderhandelingen die leidden tot de Akkoorden van Dayton (1995), het vredesverdrag dat een einde maakte aan de Bosnische Oorlog.
De Telegraaf: „Volgens een bron zou de Amerikaan Richard Holbrooke, die de Dayton-onderhandelingen leidde, haar zelfs eenmaal de onderhandelingszaal uit hebben gezet omdat hem onduidelijk was wat zij daar deed. Tegenover de NIOD-commissie die de val van Srebrenica onderzocht, hebben ambtenaren van Buitenlandse Zaken verklaard dat Sacirbey en Wisse Smit invloed uitoefenden op het Nederlandse Balkanbeleid.”

Dat Mabel voor deze klus werd benaderd zou komen omdat zij reeds tijdens haar studie politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam bij de BVD in beeld was gekomen. Hoekstra tegen HP: ‘Vóór haar afstuderen deed ze vier stages, behalve bij ABN Amro en Shell ook bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Verenigde Naties. Zeker voor beide laatste stages is een uitgebreid veiligheidsonderzoek door de BVD een vereiste; zij was dus bekend bij de dienst.’
Of haar relatie met Klaas Bruinsma was op verzoek van de recherche is niet bekend.

Oud-spion: Prinses Mabel was BVD-agent (update) – Wel.nl (welingelichtekringen.nl)


WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.