WDW
WDW

  22 replies to "TERREUR IN DE ZORG"

  • WDW

   u bent ongeschikt als inwoner van Nederland.

  • H. Nijland

   Voor sommige mensen is het kwaad al geschiedt als ze smorgens wakker worden.

  • sander

   Het wordt tijd dat u uw huiswerk eens gaat doen. Het lijkt erop dat u daar nogal moeite mee heeft.

  • Ciska

   Dus als ze tegen u zeggen “ga zonder kleren naar uw werk want dat is hygiënischer” is dat een regel en doet u dat.
   Zonder dat het onderbouwd wordt of dat u gaat kijken wat de redenen en de feiten daarvan zijn? Vind de overheid heel fijn dat u dat doet. Veel succes met de rest van uw leven!

  • Peter

   Wat is dit voor een belachelijke reactie. Deze vrouw is een held die het verhaal durft te vertellen. U bent zelf een domme gans die meeloopt met het coronabedrog van deze regering. Daar is een naam voor : bruikbare idioot.

   • SECRET AGENT

    PRECIES !

   • oma E

    Yess Peter, precies zo je zegt! Ik heb er zo veel in mijn familie en kennissenkring die net eender praten en net doen of wij gek zijn….

   • oma E

    Peter, nog wat: Zij luisteren enkel naar het RIVM en consorten en niet naar het ‘onderzoekt alles en behoudt het goede’ en dat zou toch weleens tijd worden!

  • S.J. beck

   Beste Deborah,

   Ik herken mezelf bijzonder in het verhaal van je. Ik werk ook in de zorg. Om depressief van te worden is het en hoeveel verraad zie je om je heen. Brr. Zoveel onrecht. Veel verdriet. Onmacht. Zoveel mensen die het niet lijken te zien. Ik heb talloze ervaringen die ik hier niet allemaal op wil schrijven. Ik zit nu in de ziektewet…… en ik probeer er zo lang mogelijk in te blijven. Dit is zo tegen mijn karakter in….. maar ik zie er huizenhoog tegenop om weer te moeten beginnen!
   Ik overweeg ook ontslag te nemen.
   Maar ook om dit filmpje te delen op het intranet van de stichting waarvoor ik werk. Want ik voel me ook bijzonder strijdbaar. Voor de waarheid heb ik alles over. Ik houdt mijn mond niet. Iedereen weet hoe ik over deze oorlog denk! OOrlog? hoor ik als antwoord echoen >>>> Ja, oorlog, een hele dodelijke…..
   Maar ja, wat is verstandig?
   Ik voel duidelijk dat ik me hierdoor een bedreiging op me afroep als ik te opstandig wordt…..

   Top deze uitzending Hans en Wouter, ik volg jullie
   Hartelijke groet,
   Sophie

  • S.J. beck

   Beste Deborah,

   Ik herken mezelf bijzonder in het verhaal van je. Ik werk ook in de zorg. Om depressief van te worden is het en hoeveel verraad zie je om je heen. Brr. Zoveel onrecht. Veel verdriet. Onmacht. Zoveel mensen die het niet lijken te zien. Ik heb talloze ervaringen die ik hier niet allemaal op wil schrijven. Ik zit nu in de ziektewet…… en ik probeer er zo lang mogelijk in te blijven. Dit is zo tegen mijn karakter in….. maar ik zie er huizenhoog tegenop om weer te moeten beginnen!
   Ik overweeg ook ontslag te nemen.
   Maar ook om dit filmpje te delen op het intranet van de stichting waarvoor ik werk. Want ik voel me ook bijzonder strijdbaar. Voor de waarheid heb ik alles over. Ik houdt mijn mond niet. Iedereen weet hoe ik over deze oorlog denk! OOrlog? hoor ik als antwoord echoen >>>> Ja, oorlog, een hele dodelijke…..
   Maar ja, wat is verstandig?
   Ik voel duidelijk dat ik hiermee een bedreiging op me afroep als ik te opstandig wordt…..
   desondanks toch geïntimideerd door de meerderheid. Al zal ik dat nooit laten merken.

   Top deze uitzending Hans en Wouter, ik volg jullie
   Hartelijke groet,
   Sophie

  • Tigron

   Beste n.Sibelijn,

   Mensen met soortgelijke opvattingen als jij hebt hebben er in 40-45 voor gezorgd dat de Duitsers datgene konden doen wat ze hebben gedaan.
   Notabene aangepraat dan wel afgedwongen door een, jawel, democratisch gekozen regering.
   Toen verschuilden men zich achter; Befehl ist Befehl.
   En na afloop van miljoenen doden; ich habe es nicht gewusst.
   Als jij eens goed op internet rond gaat kijken zul je de treffende gelijkenis ontdekken.
   In de jaren 30 is men begonnen om de joden te mijden omdat ze een gevaar voor de maatschappij zouden zijn.
   Men bedacht ‘n gele ster op hun jas.
   Daarna werden hun vrijheden beperkt.
   Vervolgens kwamen ze in ghetto’s terecht.
   En tenslotte werden ze met valse voorwendselen afgevoerd naar de kampen.
   Nu is het zo dat mensen zonder mondmasker verwijten worden gemaakt of worden gemeden.
   Straks komt men men ‘n verplichte test.
   Daarna de vaccinatie en het bijbehorende paspoort ( gele ster)
   Indien je niet gevaccineerd bent worden de vrijheden beperkt.
   Voor hen ligt een permanente lockdown in het verschiet.
   En moge God verhoeden dat de mensen met ‘n goed normbesef en standvastig zijn in quarantaine kampen terecht komen.
   Jij kunt straks in ieder geval niet zeggen; “ich habe es nicht gewusst”.

  • Lilian Moerdijk

   Dappere Deborah!

  • natalie

   Waarom mag de naam van Deborah S. nu WEL in beeld verschijnen, inclusief zij zonder een geblurd hoofd of een witte dot op haar hoofd? Bij de aflevering van Bodegraven deel 2 was ze namelijk nogal in “geheimzinnigheid” gehuld, en werd haar naam weggebliept. Als je privacy wil waarborgen en bescherming wil bieden, doe het dan ook in de volledige lijn. Deze verpleegster is dezelfde mevrouw als de vrouw die aangifte beweert te doen op het politiebureau namens Joost. Je hoort het aan het spreken, je ziet het aan de lichaamsbouw, enz. Waarom eerst bliepen en dan ineens de naam, en als de naam die dan ineens verschijnt waarom is er dan geen valse naam gedubt in de aangifte video? Bijzonder dat ze in video 1 dus geblurd werd en nu volle glorie zo verschijnt. Geen bescherming meer nodig?

  • oma E

   Deborah: je verhaal klopt helemaal! Het is hier in het verpleeghuis zelfs zo dat iemand 1 persoon per dag mag ontvangen, dus als ik smorgens geweest ben mag er de hele dag niemand meer bij die persoon op bezoek komen!! Dat is toch waanzinnig? Moeten we die regels dan allemaal serieus nemen? Wie stelt die nonsens in?

   sterkte met je/jullie mooie werk, ook Wouter, Hans, Micha en Joost Knevel !!!! En vooral ook de zeer moedige advocaten van Micha (dat wou ik ook maar even gezegd hebben!)

  • Ton Nuiten

   Het grote probleem, geachte hr./mvr. Sibelijn, is dat we als we “wat anders” gaan doen ons dit door die regels onmogelijk wordt gemaakt 2) Die regels zijn de jongste abnormale en krankzinnige uitwassen van een duister plan wat al voor lange tijd “in the making” is. Om even een kleine blik te werpen in het nu ver vervlogen geleden:

   “Op 20 maart 1969 bezocht Dr. Lawrence Dunegan de Vereniging van Pediatrie te Pittsburgh waar hij naar Dr. Richard Day, een “insider” in de “Orde” luisterde. De lezing ging over het “nieuwe wereldsysteem” ook wel de “Nieuwe Orde der Barbaren” genoemd, waarbij hij de veranderingen volgens een concreet tijdschema definieerde en wat tegen het jaar 2000 gereed zou zijn. Om dit misdadige systeem in te voeren, waren de procedures en de juiste mensen al lang in positie gebracht. In die tijd was Day professor Geneeskunde bij de Mount Sinai Medical School in New York. Daarvoor was hij directeur geweest van de Planned Parenthood Federation of America. Zijn aangegeven doel wat hij tegenover deze groep, ongeveer tachtig kinderartsen, vertelde, was om het voor hen gemakkelijker te maken zich aan deze veranderingen aan te passen. Hij herhaalde dan dat mensen aan verandering zouden moeten wennen. Hij zei eveneens: “De mensen zijn te goed van vertrouwen; de mensen stellen de juiste vragen niet.”

   Enkele punten uit de lezing van Dr. Day:

   “Het aantal mensen wat op een bepaald moment op de planeet” (aarde) “leeft, moet worden beperkt daar we anders geen ruimte meer hebben om er te leven” (1)

   “Abortus zal niet langer een misdaad zijn” Abortus zal worden geaccepteerd als normaal en voor mensen die niet voor hun eigen abortus zouden kunnen betalen, zal die via de belastingen worden betaald.” (2)

   “Het zal mensen worden toegestaan homoseksueel te zijn.” Zij zullen dit niet hoeven te verbergen. Aan iedereen zal permissie worden gegeven, hóe en waar dan ook, seks te hebben. Hierbij is alles mogelijk.” (3)

   “Euthanasie zal worden geïntroduceerd.” Iedereen heeft het recht om voor zolang te leven. De ouderen zullen niet langer van nut zijn. Zij zullen een last worden. Je zou bereid moeten zijn de dood te accepteren.” (4)

   “Er zullen restricties op reizen worden ingesteld. Reizen zal als een privilege worden beschouwd! Om te kunnen reizen, zal men hier toestemming en een goede reden voor nodig hebben. (5) “Er zal een implantaat-onder-de-huid worden ontwikkeld, specifiek gecodeerd om er elk persoon mee te identificeren en wat zichzelf zal lenen voor surveillance door de overheid doordat het signalen uit zal zenden.” (6)

   “Er bestaat geen toeval! Als er iets gebeurt is het op die wijze gepland! Van mensen zal worden verwacht dit systeem te verwelkomen – zij kunnen hier zelfs naar verlangen. Er zal geen ruimte zijn voor hen die dit verwerpen of er een andere mening over hebben. Zeer luidruchtige non-conformisten zal het zwijgen moeten worden opgelegd of zullen worden verwijderd. “Wanneer het systeem het overneemt, zal van de mensen worden verwacht dit trouw te onderschrijven wat erop zal wijzen dat zij er geen enkel voorbehoud over zullen hebben of om nog langer vast te willen houden aan het oude systeem.” (7)

   51 & meer dan 8 maanden later: 2020.

   (1) De Georgia Stones; de vaccins van Bil Gates, depopulatie.
   (2-3) Abortus: hier in Nederland al lang gelegaliseerd.
   (4) Euthanasie hier in Nederland in 2000 gelegaliseerd.

   (5) restricties op reizen: “Ga niet naar een land met code oranje tenzij dit strikt noodzakelijk is” (i.v.m. corona). Het begin…

   (6) Vaccins kunnen implantaten bevatten die zich na vaccinatie in het menselijk lichaam onder de huid kunnen vestigen. (Even terzijde: volgens Dr. Carl W.Sanders (elektrotechnisch ingenieur) zijn het de rug van de hand en het voorhoofd de meest geschikte lichaamsdelen voor het “implantaat” ofwel de microchip; door de lichaamstemperatuur wordt die steeds weer opgeladen.) Bron: “Het UFO-Experiment. Geheim militair onderzoek naar alienvoertuigen, biochips en futuristisch wapentuig” by Helmut & Marion Lammer (Tirion) 1997, bladzijde 81-82)

   (7) “Wanneer het nieuwe systeem het overneemt, zal van de mensen worden verwacht dit trouw te onderschrijven wat erop zal wijzen dat zij er geen enkel voorbehoud over zullen hebben of om nog langer vast te willen houden aan het oude systeem.” Ofwel: wanneer het “Nieuwe Normaal” het overneemt, zal van de mensen worden verwacht dit trouw te onderschrijven.” En dit geeft dan aan dat die dan niet langer aan het “Oude Normaal” vast willen houden. Is dit eenmaal goed en wel doorgevoerd, dan zal er voor non-conformisten en andersdenkenden geen plaats meer zijn.
   https://tinthor.org/2020/05/28/20-maart-1968-de-herinneringen-van-dr-lawrence-dunegan-aan-de-lezing-van-dr-richard-day-over-de-nieuwe-orde-der-barbaren/

   Ziet u, mr./mevr. Sibelijn, dit zijn echter slechts van de zeven punten die Dr. Day op die dag tijdens een besloten bijeenkomst naar voren bracht. Die alle hebben niet specifiek betrekking op de huidige corona-crisis. Maar die komen er hier weer wél mee samen. En zo krijgen we het “iets grotere beeld” van te zien. En dat zegt ons dat er toen al voor lange tijd werd gewerkt aan een plan voor een wereldregering door Dr. Day de “Nieuwe Order der Barbaren” genoemd; het Nieuwe Normaal waarin het recht op zelfbeschikking voor alle mensen verdwenen zal zijn. Doe dus ook uw eigen onderzoek en neem niet langer alles voor zoete koek aan wat onze overheid en de mainstream media over de huidige toestand rond corona en alles wat daarmee samenhangt, te zeggen hebben.

   • WDW

    bedankt voor de uitgebreide reactie, we laten deze staan voor de meelezers..meneer Sibelijn bestaat niet, het is een trol die hier onder verschillende namen bezig is geweest en uiteraard direct weer gebanned wordt indien getraceerd, binnenkort eens een huisbezoekje laten brengen.

  • Raym

   Dus ben jij de gene die mijn en mijn ouders de dood in jagen.
   Als je zorgzaam bent voor de oudere en de zwakke dan zet je geen masker op en laat je je niet TESTEN,zorg je dat je familie niet laat vaccinatie.

   Dan ben je goed bezig. Pannenkoek

   Mvg

  • Morphius

   Hallo, als ik hier de berichten lees lijkt het er op dat wat “hun” willen ook daadwerkelijk gebeurd. Mensen tegen elkaar op zetten en elkaar deze idioterie aanpraten.
   Ga zo Wouter, Hans en Micha en natuurlijk de rest van de mensen die jullie helpen. Op mijn hulp kun je rekenen als je het nodig hebt. Alleen voor de wakkeren een vriendelijke groet en knuffel.

  • Gijs

   Vandaag zag ik buiten weer heel veel mensen die met een mondmasker op in de auto reden. Ook vele gemaskerde wandelaars en fietsers die vast dachten dat je het kunt oplopen door naar de natuur te kijken. Hoe dom kun je zijn? Zojuist heb ik de vele reacties hier gelezen. Hoog tijd om te reageren. Wanneer komt het moment dat de politie een vrij mandaat krijgt om uw voordeur open te breken? En wat gaat er op dat moment geschieden? Opsluiting in een kamp? Het is heel eng allemaal. De wereldorde bepaalt vandaag zo ongeveer wat er met u en mij zal geschieden. The great reset is een feit. Op naar het vaccin dat geen vaccin is. Regelmatig spreek ik artsen die zichzelf net als ik ook onder geen beding laten vaccineren. Het vaccin is geen normaal vaccin. Bij een normale griepprik krijg je een stukje virus ingespoten. Het M-RNA coronavaccin (ModeRNA) zorgt ervoor dat je lichaam antistoffen aanmaakt. RNA is echter genetische informatie. De M staat voor messenger. De M is de boodschapper die 2 processen met elkaar verbindt (de transcriptie waarbij een stuk DNA (1 gen) wordt overschreven tot RNA.) Deze RNA wordt zo vertaald naar een keten van aminozuren. Oftewel eiwitten. RNA, dat rijmt op DNA. En het is uw DNA dat hier wordt gemanipuleerd. Deze eiwitten tasten uiteindelijk uw immuunsysteem aan. Ergo, men spuit een sleutel in en zo u de gelukkige bent dat deze past, zou dit maar zo een vroegere dood tot gevolg kunnen hebben. Voor nu blijf ik mijn eigen Messenger. Na ModeRNA is een nog een gigant in het spel. Pfizer is de naam. Daar valt genoeg over te lezen op internet. Geef ook hier mijn portie maar aan Fikkie.

   Het maakt mij inmiddels trouwens helemaal niets meer uit hoe u over mijn bijdrage denkt. Toch heb ik een interessant voorstel. Er bestaat ook nog zoiets als het goede voorbeeld geven. Ik stel daarom voor dat het gehele Nederlandse parlement onmiddellijk na goedkeuring door de EMA zich voor het oog van de camera in de 2e kamer laat vaccineren. En dat het wordt goedgekeurd is een feit, want zo staat het in het grote draaiboek. Als 1e stel ik Mark Rutte voor en vervolgens Hugo de Jonge. Dit alles onder toeziend oog van een notaris, maar bij nader inzien toch liever een arts die zelf anti is en zichzelf dus onder geen enkel beding laat vaccineren. Zodra ik dat zie zal zelfs ik een vaccinatie heroverwegen. Let wel, heroverwegen. U begrijpt vast dat de heer van Dissel en alle overige pleitbezorgers die het allemaal zo goed met ons voorhebben hier niet mogen ontbreken en voor diezelfde camera dienen te staan. Ik vraag me wel al heel lang af op welke loonlijst een aantal van deze lieden staan. Vraag onze premier vervolgens 24 uur later maar of hij is al is gevaccineerd. Hij zal u waarschijnlijk met tranen in zijn ogen zeggen dat hij het zich niet kan herinneren. Zo’n belangrijk persoon met zo’n slecht geheugen. Foei!

   Dat er door de zoekmachines van deze wereld wordt gecensureerd is natuurlijk duidelijk. Zij bepalen gezamenlijk wat er wel en niet met het publiek gedeeld mag worden. Wat is er eigenlijk met Marion Koopmans gebeurd na haar verklaring over de PCR test? Haar heb ik niet meer gezien. En nu vertrekt ze zomaar naar China. Zou zij dit 3 maanden geleden ook geweten hebben?
   De overheid maakt ons wijs dat ruim 75% van de bevolking voor verplichte vaccinatie is, maar dat diezelfde overheid dat niet ziet zitten. Ik voorspel u dat wij eerdaags te horen krijgen dat het wel verplicht wordt. Dit met de opmerking dat de bevolking het nu eenmaal zo wilde hebben. Een referendum zal er wel niet komen.
   Ik werk ondertussen aan een goede weerstand en zal ook vanachter het achterlijke verplichte mondmasker het leven blijven liefhebben. Mijn neus zal van boven dit masker frisse lucht opsnuiven. Wel beken ik dat ik me mijn pensioengerechtigde leeftijd heel anders heb voorgesteld. En ook beken ik heel blij te zijn dat mijn ouders dit niet hebben hoeven mee te maken.
   Geniet eerst maar eens van Kerstmis 2020. Want het kan maar zo uw laatste Kerst zijn.
   Groet van een zeer bezorgde burger.

  • Tonny

   Ik zeg dit al maanden dat zorg personeel onder druk wordt gezet, worden gechanteerd zo ook mijn schoonzus. Voor iedere zogenaamde positieve test uitslag en persoon worden ze betaald om de cijfers op te krikken. Ziekenhuizen ontvangen 14 duizend euro per persoon die ze opnemen voor een nep covid-19, voor iedere moord krijgen ze 40000 die ze dood laten gaan aan zogenaamd covid. Er zijn gesprekken opgenomen waar een vrouw haar familie belt dat it het laatste gesprek is en dat ze mensen inspoten met midazolam en morfine en de patiënten binnen enkele minuten na het toedienen van de morfine stierven. Mensen werden en worden opzettelijk als niet diabetes 2 type ingespoten met snelwerkende insuline zodat ze in shock raken en dan krijgen ze een zware dosis morfine om het hart te laten stoppen. Waarom mocht er niemand bij het lichaam, waarom mocht er niemand bij een crematie of begravenis? Omdat mensen dan te verward en te verdrietig zijn om een autopsie op te eisen. Zo kunnen ze de moorden verdoezelen. Want stel je voor dat iemand zijn of haar vader/moeder zelf aflegt dan valt het op als er een prik in de buik zit.

   Hoe komen de zogenaamde bloedproppen door het zogenaamde covid. Mensen kregen bewust geen bloedverdunners dat staat gedocumenteerd en roep dit al maanden en werd voor gek uitgemaakt en ik spoorde niet. Ik kreeg binnen 3 weken een ziekenhuis verbod en het werd mij verboden om een voet binnen het UMCG in groningen te zetten, echter drie weken later stuurde ik een brief met de beelden en foto’s van de lege poli en de pop die ze voor tv gebruikten. Binnen een week had ik bericht van de hoge heren dat ik weer toegang kreeg tot het ziekenhuis.

   Ik vind het juist goed dat deze mevrouw naar buiten durft te komen. Maar weet dat ik buiten het ziekenhuis meer mensen met suppletie heb behandeld dan dat zij werkelijk hebben gezien en hebben getest. Heb mensen off label behandeld en via via aan de medicijnen gekomen. Mensen kunnen zich makkelijk beschermen tegen een luchtweg infectie, neem maar goed zink en je D3 en vitamine C, magnesium heel belangrijk voor hersen activiteit. Vaccins zijn schadelijk en die worden gemakt om klanten voor de big pharma te creëren. Diabetes 2 loopt de spuigaten uit als je het mag geloven, maar 80% van die mensen hebben geen diabetes. Ze worden aan de metformine gezet zodat de alvleesklier word verstoord. Een huisarts of apotheek maakt een deal met de fabrikant en ze kopen een hele doos in voor 2 cent, daar staat tegenover dat de praktijk 40% meer patiënten moet leveren en dat betekent dat men een diagnose krijgt die bij velen niet eens klopt. Je hebt diabetes wanneer je suiker boven de 8 tot 11 zit en als je eenmaal een keer 8 hebt en daarna gewoon tot 7 is er niks aan de hand. lang termijn testen waar ze mensen mee ompraten om het te geloven is niet lang termijn testen. Om uit te sluiten dat iemand diabetes heeft en lang termijn dan moet men wekelijks voor 12 weken prikken voor het lab en niet met vingerprikken. Pas na 3 maanden en iedere week het suiker boven de 8 ligt dan spreken ze over een verhoogde kans en 10 en meer is suikerziekte.

   Zo werkt de medische wereld nu eenmaal, zij werken niet volgens de werkelijke geneeskunde maar voor de fabrikanten die hun oplegt hoeveel patiënten er gemaakt moeten worden en ja gemaakt (verkeerde diagnose geven en fraude) en daar wordt de arts voor beloond. Ze krijgen simpel hun medicijn heel goedkoop en ze krijgen per verkochte doos medicijnen een beloning.

   • Gijs

    Goedemiddag Tonny, Hier schrik ik enorm van. Althans van het verhaal over Metformine. Ik heb al bijna 30 jaar diabetes type 2. Het afgelopen half jaar ben ik ruim 10 kg. afgevallen en vervolgens in 3 etappes verlost van mijn dagelijkse insulineprik in mijn buik. Dat vond ik verschrikkelijk. Inderdaad, huisarts en mijn endocrinoloog proppen me vol met medicijnen. Zit nu nog altijd aan 3 x daags 850 Mg Metformine. Veel klachten zijn herkenbaar en ik krijg iedere 14 dagen een B12 injectie. Ik zal me nog vandaag gaan verdiepen in het afbouwen van Metformine Hartelijk dank voor je duidelijke uitleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.