Psalm 1:1-6 NBG51
Welzalig de man die niet wandelt in de raad der goddelozen, die niet staat op de weg der zondaars, noch zit in de kring der spotters; maar aan des HEREN wet zijn welgevallen heeft, en diens wet overpeinst bij dag en bij nacht. Want hij is als een boom, geplant aan waterstromen, die zijn vrucht geeft op zijn tijd, welks loof niet verwelkt; – al wat hij onderneemt, gelukt. Niet alzo de goddelozen: die toch zijn als kaf dat de wind verstrooit. Daarom houden de goddelozen geen stand in het gericht, noch de zondaars in de vergadering der rechtvaardigen, want de HERE kent de weg der rechtvaardigen, maar de weg der goddelozen vergaat.

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tKIzeVDnMCM&live=1[/embedyt]

 


WDW
WDW

  1 Response to "THIS IS WHY GOD IS THE FIRST AND LAST HOPE FOR THE WORLD"

  • Martien

   Hoi lieve vrienden
   Ik heb die docu over dat misbruik gezien en de rol die jaap van dissel daar in speelt.
   in feite gaat het hier bij om mk ultra.
   Dat wat de regering aan het doen is, is in feite dan ook een mk ultra programma.
   Ze veroorzaken eerst een gigantisch trauma en vervolgens beginnen ze op grond hier van gedragen verandering af te dwingen zo als het dragen van een mond kapje en de anderhalve meter samenleving.
   Jullie denken dat Trump de oplossing zal zijn maar in werkelijkheid maakt ook hij deel uit van het plan om de antichrist op de troon te zetten.
   Dit staat in het laatste gedeelte van de protocollen van de wijze van Sion.
   Iedereen is opzoek naar een grote leider die ons uit de problemen zal leiden maar dat is de bedoeling ook want op deze manier wordt de komst van de antichrist voorbereid.
   Trump is een zeer grote supporter van de invoering van de Noachitische geboden maar het gevolg hier van is dat straks iedereen die geloofd dat Yeshua de zoon van YHWH is als Gods lasteraar onthoofd zal gaan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.