GEZONDHEID

TOTALE LOCKDOWN OP KOMST!

WO III ?

Hier het verhaal van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz (met dank aan HennyVdlem en Dutch Patriots) dat verder geen uitleg behoeft. Ik had dit nog even voor wat later willen bewaren, maar alle ontwikkelingen zijn intussen in een angstwekkende versnelling geraakt waardoor dit nu belangrijk is. Lees dit dus (!) en wees voorbereid als dit inderdaad het geval blijkt te zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

Alle landen voor eind september een half jaar lang in totale lockdown waarbij complete steden en gebieden hermetisch zullen worden afgegrendeld (zoals in Melbourne al het geval is) en iedere burger gedwongen zal worden getest, positief bevonden en gevaccineerd zal worden, met behulp van het leger.
De door onder meer Bill Gates aangevoerde internationale ‘Deep State’ (de top van de miljardairs, waar Trump NIETS mee te maken heeft!) heeft de regeringen van de VN een internationaal ultimatum gesteld, zo zegt de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz op basis van directe informatie van militaire politici. Alle landen moeten tussen 18 en 30 september een totale lockdown afkondigen, en die met het leger gaan afdwingen. Tot die tijd moeten de volken via de mainstream media eerst nog banger worden gemaakt voor de (fake) ‘tweede golf’. Gedurende de nieuwe lockdowns gaan alle remmen los, en zal iedereen zich moeten laten testen op corona. Hierdoor zal het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig exploderen, wat het excuus zal zijn om iedereen te vaccineren.
Ebalz zegt een gesprek te hebben gehoord tussen enkele deelstaat politici en een militair, die bevestigden waar hij al vier maanden geleden voor waarschuwde, namelijk dat er een plan klaarligt om op zeer korte termijn in Duitsland en de meeste andere landen in Europa een tweede, nog veel strengere lockdown af te kondigen, die zeker tot en met maart 2021 gaat duren.

Project Under the Dome

‘De tweede lockdown moet op 18 september 2020 beginnen,’ zegt Ebalz. ‘De Deep State heeft een ultimatum gesteld om de ‘tweede golf’ te implementeren. Daar krijgen Duitsland en de andere landen tot 30 september de tijd voor’. Dat komt behoorlijk overeen met ons recente artikel over de Duits gemeenteraadlid die waarschuwde dat hij in raadsvergaderingen te horen heeft gekregen dat de tweede lockdown vanaf 30 augustus staat gepland.
‘Duitse soldaten hebben verteld dat er lokale lockdowns met checkpoints komen. Ze willen steden en gemeenten compleet afgrendelen. Met een zogenaamde ‘test epidemie’ willen ze de aantallen (besmettingen) snel op laten lopen, om dan alles af te sluiten’. Soldaten hadden het over project ‘Under The Dome’, vernoemd naar de sf/fantasy serie die tussen 2013 en 2015 veel kijkers trok.

Iedereen moet worden getest en gevaccineerd

Een van de politici die Ebalz hoorde zei dat ze dit wel ‘moeten doen, omdat op dit moment niemand zich zou laten vaccineren.’ Daarom gaat de politiek eerst ‘de crisis maximaliseren, om de mensen onder druk te zetten om zich te laten vaccineren. Daar gaat het ze om.’ Een collega politicus zou hebben bevestigd dat ze inderdaad een ‘genetisch kadaster’ (DNA register) van ALLE mensen willen hebben, en dat willen gaan doen door iedereen te dwingen zich op corona te laten testen.
De regionale lockdowns zouden in het aan Nederland grenzende Nordrhein-Westfalen gaan beginnen, waarna Badem Württemberg (grenzend aan Frankrijk) en Bayern aan de beurt zijn. ‘Als dit echt zo gedaan wordt, en als ze met niet hebben belazerd, begint het dus op 18 september, en moeten we onmiddellijk de straat op gaan,’ vervolgt de burgerjournalist. We moeten er volgens hem ook rekening mee houden dat aanvoerlijnen (en dus de bevoorrading van fabrieken en winkels) zullen worden verstoord.

‘Ze willen deze crisis veroorzaken om hun nieuwe systeem te installeren’

‘Als het echt zover komt dat ze het leger gaan inzetten om steden en gemeenten af te grendelen, moeten wij ons verzetten,’ vervolgt hij. ‘De vrijheid om te reizen zal compleet worden ingeperkt. Je kunt er niet meer in of uit’. Een van de politici zou hebben gezegd dat het bewust wordt gedaan in gebieden met industrie, zodat er niets meer kan worden geproduceerd. ‘Werknemers zullen dan werkeloos worden, en dat betekent dat ze deze crisis veroorzaken om hun nieuwe (communistische) systeem te installeren’.
‘We zullen zien of ze me hebben voorgelogen. Mensen, ga dus de straat op en kom in verzet. Ik laat me mijn vrijheid niet afpakken. Als soldaten menen dat ze onze steden moeten afgrendelen en checkpoints moeten oprichten, waardoor ik er niet meer uit mag, dan zal ik mij verzetten’.
Hij balt zijn vuist: ‘Dan komt het gevecht dat jullie willen. Het maakt me niets meer uit. Dit laat ik niet lang meer over me heenkomen. Waar leven we nu in? Zelfs in Syrië werden we niet zó opgesloten! Wat gebeurt er? En de mensen vinden het nog goed ook! Hou dus je ogen open. Wij zullen vechten’.

Binnenkort definitief in een bezettingstoestand?

Het zal iedereen inmiddels wel duidelijk zijn dat er daadwerkelijk een staatsgreep tegen onze vrijheid, democratie en grondrechten gaande is, en dat we bij zo’n eventuele tweede lockdown letterlijk van een bezettingstoestand kunnen spreken, waarbij we ook razzia’s kunnen verwachten tegen alle mensen met een ‘mening die ze niet aanstaat’.
Van onze regering en het parlement verwacht ik de opperste gehoorzaamheid aan het ‘befehl’. Maar iedere agent en militair zal nu toch echt moeten kiezen wie hij of zij werkelijk gaat dienen: de waarheid (het volk/de eigen familie) of de leugen (het geld en de hoge heren van de nieuwe wereldorde)! Valt die keuze op het laatste, dan kunnen wij alleen nog als volk massaal in het geweer komen om onze toekomst proberen te redden en onze vrijheid terug te krijgen.
De Nieuwe Wereldorde (deel 1)

WIJSHEID.NU

©️ 2018 EigenWijsheid – alle rechten voorbehouden


WDW
WDW

  10 replies to "TOTALE LOCKDOWN OP KOMST!"

  • Heimskringla

   Weer het bekende Bill Gates zwart maak verhaaltje, verzin toch is wat anders. Heb niks met Bill verder maar kom op verspreiden van leugens hebben we echt totaal niks, noppes, nada aan. Kan je beter druk maken om het verdwijnen van onze cultuur, normen en waarden.

   • WDW

    ikke ikke ikke en de rest kan stikke…vooral doen, ware het niet dat het voortbestaan van de Nederlandse bevolking op dit moment voor het grootste deel in de handen van zo’n 15 miljoen slapende schapen is…ooit van doorsturen gehoord als u het zelf al weet?

    • Heimskringla

     Je vergeet het helemaal te hebben over de Lizardpeople, die hebben namelijk Bill Gates geholpen met nano robots die doormiddel van Duitse ufo’s als chemtrails in de corona strain zijn beland. De enige die ons nu nog kan helpen is Bigfoot. Zei het niet dat bigfoot de daadwerkelijke dader is achter de val van de twin towers. Tadaaa ja daar zakt aluminium hoedje van af. Het is allemaal een broodje adrenochrome. Maar ga vooral verder met je paniekzaaierij

    • Elisabeth

     Inderdaad 15 miljoen slapende schapen . Ik snap er niets van . Ik denk dat ze denken waait wel weer over. Echt niet te geloven. En laten het allemaal maar gebeuren omplaats van je te verdiepen in de materie.

   • MvdB

    Wat een belachelijke domme reactie van heimskringla. Word toch wakker man. Je ben in diepe slaap. Ongelovig dat er nog mensen zijn die het nou nog niet door hebben wat er gaande is. Blijf vooral de media volgen en geloven ipv je eigen er in te gaan verdiepen. Wie enkel de media volgt heeft geen enkel recht van spreken.

  • john toet

   nieuw initiatief:
   PUSHBACK CAMPAIGN LAUNCH
   17sept2020
   Matt Lawson
   2,93 χιλ. εγγεγρα

   • pieter

    Je reactie zegt me niets john. Waar is er meer over te vinden?

  • john toet

   *trump is de man die de twin tower leugen voortzet. hij blijft maar keer op keer daar aan herinneren, alsof the media niet gelogen hebben. 3 gebouwen neer, door 2 vliegtuigen. wie kan dat geloven. bijna niemand, maar trump gaat door met het liegen daarover, en zwijgt over de valsheid hiervan. en dat is HOOGVERRAAD, TEGEN HET VOLK. n.b. trump vertaald in het nederlands is DE JOKER, ZOALS IN EEN KAARTSPEL. hij is de JOKER, ingezet door de cabal. en eerste wat hij doet is de ambassade verplaatsen naar jerusalem, waar niemand blij mee is behalve, de talmud mensen.*

  • Lucas

   Dank voor de info.
   Ik ben gewaarschuwd.
   Ga zo door!

  • abnormaal

   Dat wordt armoe troef!

Leave a Reply

Your email address will not be published.