Download hier het kaartje m.b.t. uitzondering voor het dragen van de muilkorf!

Niet dat wij ons ook maar op wat voor manier dan ook willen conformeren aan de door het Hitler kabinet opgelegde satanische genocide regels die hetgeen in de 2e wereldoorlog werd uitgevoerd zelfs overtreffen. In sommige gevallen zou dit kaartje tijdelijk uitkomst kunnen bieden, echter totale WEIGERING om welke covid crap maatregel dan ook uit te voeren, is en blijft de beste houding en methode om den Haag leeg te krijgen. Dat moet het uitgangspunt blijven.

Wie denkt u dat die mensen ZIJN die u deze op leugens gebaseerde maatregelen denken op te kunnen leggen? Pedofielen, kinderverkrachters, kindermoordenaars en ga zo maar door. Dat zijn geen loze kreten, maar ondertussen feiten. Zie onze overige berichtgeving en die op revolutionaironline.com

 

 


WDW
WDW

  18 replies to "UITZONDERING MONDKAPJES"

  • john vk

   fantastisch initiatief. Ik ben geen wets expert maar dit lijkt te kunnen zoals in de bus in canada (brand new tube). Is er iemand die daar de bijhorende wetsartikelen op het kaartje aan toe kan voegen? Dit voorkomt verdere discussie met order volgers.
   En mijn email is ervoor om de ID van de aivd in de zeik te nemen. heeft verder niets om handen maar is een leuk sociaal experiment.

  • natalie

   Prachtig initiatief (sarcasm), maarrrr hebben jullie er ook aan gedacht dat dadelijk zo de mensen met ECHTE gezondheidsproblemen genaaid worden? Als iedereen ineens met een kaartje afkomt, dan is het niet meer geloofwaardig verder. Dus de mensen die dat kaartje ECHT nodig hebben en niet voor de show, kunnen dadelijk boeten dankzij deze actie.

   • Edith

    Draag een mondkapje en je hebt zelf straks juist gezondheidsproblemen door dat ding wil je dat dan?

    • natalie

     Bij deze bewijst u dat u totaal GEEN empathie heeft voor de zwakkeren in de samenleving. Net zoals quarantaine: de zwakkeren moeten zich maar opsluiten…ipv langs beide kanten redelijk te blijven, zorgt u voor meer ophef en nadeel. Je kan ook kiezen om hem niet op te zetten en thuis te blijven, dagje ikea ofzo kan je wel zonder. Zie genoeg mensen die gewoon zoiets hebben van “ochja, mondkapje he, dus veilig nu”, des te langer ze je NIET draagt, des te langer je mede verantwoordelijk bent voor de DUUR van de hele situatie, des te langer er slachtoffers vallen, self fullfilling prophecy (google het maar even) maar ach…laat uw eigen belang voorrang hebben op dat van anderen….En ja op het werk moet je hem op, ik ook (vrijwilliger in de ouderenzorg, daar roepen ze om mensen, misschien iets voor u met uw gezeur over een kapje). Doe uw onderzoek. Naar alles, en niet enkel in uw tunnelvisie blijven hangen. En nee hoor, ik heb mijn mondkap ook niet altijd op. Zijn genoeg situaties waarbij je hem niet op hoeft, dus dat even dat ding op zal het nou ook niet maken. Blijkbaar gaat u zoveel uit huis dat u verwacht ziek te worden van een mondkapje, dat is veelzeggend in deze tijd.

     • WDW

      dit is de typerende reactie van mensen die blind de overheid als god beschouwen en alles voor waarheid nemen wat hun wordt opgelegd, zelfs als het satanische ‘gedrags experiment’ maatregelen zijn uit de koker der hel. Er bestaat geen killer virus, dat is 1 feit. Feit 2 is dat ALS het zou bestaan het dragen van muilkorven de meest averechts werkende maatregel is. Zoveel keihard bewijs na 1 minuut online onderzoek en nog de totale krankzinnigheid blijven verdedigen. Het kaartje is bedoeld voor mensen die beroepsmatig gedwongen worden om het eventueel even uit te zingen totdat Hugo en kornuiten voorgoed achter slot en grendel zijn verdwenen en dit land eindelijk normaal gaat doen.

     • Ricardo

      Beste Natalie,

      Ik heb een vraag voor jouw en hopelijk kan je dat beantwoorden,
      Ben jij gek op pedofielen en vind jij zulke mensen geweldig ??

      Vind jij moordenaars geweldig en steun jij hun wandaden ??

      Zou jij naar deze personen luisteren wanneer zij jouw de regels willen voorleggen ??

  • Daniëlle

   Fijn dat jullie dit delen, echter is dit een uitzonderingskaartje voor het dringende advies wat nu van kracht is.
   Per 1 december wordt het verplicht, is dit kaartje dan ook van toepassing of wordt deze dan niet geaccepteerd?

  • Rens

   TOPKAARTJE!!!! maar dan wel graag een volledig printbaar exemplaar, deze is niet volledig uit te printen….. en kan er dus helaas niet zoveel mee

   • s Viergever

    Ja kan wel, op de PC moest ik de afbeelding in Word draaien, vergroten en de marges aanpassen om hem perfect op een a4 formaat te krijgen. Het zou handig zijn als Wees de weerstand hem op A4 formaat in PDF bestand kan plaatsen.

  • Helm

   @nathalie: Hoezo ECHTE gezondheidsroblemen?

  • Helm

   @mod: ik bedoelde gezondheidsproblemen in het vorige bericht, wilt u de p voor mij toevoegen? Staat zo dom anders. BVD!

   • natalie

    Staat inderdaad dom….Net zoals je eerste reactie hoor…begrijpend lezen kan je helpen…

  • Simon

   Even voor de duidelijkheid. De tekst op dit kaartje stelt expliciet dat het gaat om een uitzondering op “het dringende advies”, dus niet wanneer het straks verplicht is per 1 december. Dan heeft per 1 december toch nog steeds niemand iets aan deze tekst op het kaartje?

  • s Viergever

   Ik heb hem uitgeprint, ik ga ermee naar de dokter, vraag hem dan erbij te zetten welke specifieke medische beperking van toepassing is in mijn geval, plus zijn handtekening. (doet ie niet denk ik, maar wie weet staat hij juist wel achter mijn idee om mij te helpen…)

  • heldere

   Dat kaartje gaat het niet worden – tekst is verouderd en kwaliteit is te slecht. Maar doe een beroep op artikel 2a.4 (bron: rijksoverheid, zie link hieronder. Zie met name laatste zin:

   Artikelen 2a.4 en 2a.5 Uitzonderingen
   Op de verplichtingen in hoofdstuk 2a geldt een aantal uitzonderingen. Allereerst zijn personen uitgezonderd die vanwege een fysieke, verstandelijke of psychische beperking of chronische ziekte geen mondkapje kunnen dragen, opzetten of daarvan ernstig ontregeld kunnen raken (artikel 2a.4). Voorbeelden zijn personen die een verminderde arm-of handfunctie hebben en daardoor geen mondkapje op kunnen zetten, personen van wie de ademhaling te veel belemmerd wordt vanwege een longaandoening en personen die vanwege een verstandelijke beperking of psychische aandoening ontregeld raken als zijzelf een mondkapje dragen. Het is voldoende als de persoon in kwestie verklaart om één van voorgaande redenen geen mondkapje te kunnen dragen.

  • heldere

   link naar betere kwaliteit kaartje – je kunt dan artikel 2a.4 op de achterkant zetten
   https://i1.wp.com/www.groot-waterland.nl/wp-content/uploads/2020/11/uitzondering.jpg?ssl=1

  • Ricardo

   Ik doe het lekker zo, zeg bedankt voor de aflevering van praise nr 5, dat was erg bemoedigend, door alles wat er in mij heen gebeurd in deze wereld twijfel ik wil eens aan mijzelf.
   Maar met volle overtuiging kan ik zeggen dat ik geen super christen ben maar door de genade van God ben ik gelukkig gered amen broeders en zusters tot de volgende x

  • Marco

   Hier is nog een mondkapjes kaartje met vermelding van artikel. 2a.4 e.d.
   Het is een iets grotere afmeting 9×12 cm. Het origineel was wat klein 7×9 cm. Keep on the good work!
   https://bayimg.com/MAoFhAAgB

Leave a Reply

Your email address will not be published.