Verkiezingstheater is dekmantel voor de wereldwijde vernietigingsagenda

Het biowapen van het coronavirus, gedwongen lockdowns en gevaarlijke covid-19-vaccins zijn allemaal uitgerold met hetzelfde doel: massale wereldwijde genocide tegen de mensheid uitvoeren als onderdeel van een noodontvolgingsbevel.

Verkiezingsdrama is slechts een deel van de theatrale afleiding van de veel grotere globalistische agenda die zich richt op alle massa’s – ongeacht politiek, ras of geslacht – voor terminale vernietiging. Het mRNA-vaccinplatform wordt door Moderna beschreven als een “besturingssysteem” dat in uw lichaam wordt geïnstalleerd, waarop “software” in de vorm van mRNA wordt ingezet en bijgewerkt om “toepassingen” te produceren die eiwitten zijn.

Dit is alles Het doel van het installeren van dit besturingssysteem in uw lichaam is natuurlijk dat aan globalisten gelieerde bedrijven controle op afstand over uw fysiologie kunnen uitoefenen, terwijl ze het intellectuele eigendom van de cellen van uw lichaam claimen. In wezen wordt iedereen die het mRNA-vaccin gebruikt, gebrandmerkt als vee en gedwongen om gepatenteerde mRNA-strengen op cellulair niveau te repliceren, waardoor ze zich bezighouden met diefstal van intellectueel eigendom, waardoor vaccinbedrijven eigenaar kunnen worden van je hele lichaam. De verkiezingssituatie is in chaos gestort, waarbij de 10-daagse noodonderzoekscommissie nu weer een nieuwe vertragingstactiek lijkt te zijn om patriotten en Trump-aanhangers te kalmeren tot 20 januari, wanneer Biden stilletjes zal worden beëdigd (tenzij Trump en de patriotten hem eerst stoppen).

Met het rapport ‘Reclaiming a Superpower’ dat nu is gepubliceerd door een onderzoeksteam voor cyberoorlogvoering, is het duidelijk dat letterlijk elke overheidsinstelling – de rechtbanken, SCOTUS, gouverneurs, het congres, wetshandhaving, enz. – volledig corrupt is en absoluut niet in staat is om eerlijk te onderzoeken het overweldigende bewijs van verkiezingsfraude dat met de dag naar voren komt. Er is geen oplossing voor een corrupte regering die van de corrupte regering zelf kan komen. Het lijkt er steeds meer op dat de enige echte oplossing voor dit alles een opstand zal zijn van patriotten die het hele corrupte systeem neerhalen, hoogstwaarschijnlijk met geweld. Hier zijn de hoogtepunten van de Situation Update-podcast van vandaag voor 4 januari: *)

Waarom veel mensen die mRNA-vaccins gebruiken, binnen 5 jaar onvruchtbaar of dood zullen zijn. *) Waarom massale vaccinaties een globalistische poging zijn om miljarden mensen te doden voordat ze een massale opstand kunnen organiseren tegen de globalistische controle. *) Exodus hoofdstuk 14, vers 15. *) De zombie-uitziende Nancy Pelosi wordt opnieuw gekozen tot Creeper of the House. *) Ric Grennell bevestigt dat Trump zich in een “goede positie” bevindt om de frauduleuze verkiezingsstemmen aan te vechten. *) Lin Wood suggereert dat hij binnenkort vernietigend bewijs kan vrijgeven dat opperrechter Roberts blootlegt. *)

Peter Navarro bevestigt dat VP Pence de inauguratie naar een latere datum kan verplaatsen. *) De inspanning van de 10-daagse onderzoekscommissie kan een slimme truc zijn om patriotten te ontwapenen en elke opstand uit te stellen totdat Biden in het geheim kan worden beëdigd. *) De samenstelling van de commissie zal ons alles vertellen: als Roberts erop zit, zal de commissie niets anders zijn dan een witgekalkte poging om al het bewijs te begraven en de waarheid te verbergen. *) Jake Tapper veroordeelt elke poging om stemfraude te beschouwen als een ‘bloedeloze coup’ en beweert dat iedereen die de verkiezingsfraude van Biden niet blindelings accepteert een ‘verrader’ is. (Tapper heeft de afgelopen vier jaar de verkiezingen van 2016 in twijfel getrokken, ter informatie.) *) Naar verluidt zijn 400 ex-inlichtingenofficieren betrokken bij het onderzoek naar onregelmatigheden bij verkiezingen. Dit is nodig omdat de FBI, DOJ en CIA hopeloos corrupt zijn en zelfs medeplichtig zijn aan de verkiezingsfraude. *)

Trump heeft zelf de macht om iedereen strafrechtelijk aan te klagen, net alsof hij de AG is. *) Trump roept de staatswetgevers op om de frauduleuze verkiezingsstemmen te verwerpen. *) Covid-19-vaccins zijn al aan 4+ miljoen Amerikanen gegeven, dat is iets meer dan 1% van de bevolking.

Trump onthult dat covid-sterfgevallen overdreven zijn. Hij is op de zwendel. *)

Onderzoek naar de economische gevolgen van meer dan 40 miljoen Amerikanen die sterven of onvruchtbaar worden door het vaccin in de komende jaren: dalende vastgoedwaarden, implosie van alle overheidspensioenen en financiële markten. *)

Moderna geeft toe dat een sterk immuunsysteem de mRNA-sequenties kan vernietigen voordat ze in uw cellen komen.

Bespreking van mogelijke topische toepassingen die zouden kunnen worden toegediend voor of na een mRNA-vaccin om het lichaam tegen mRNA te beschermen. *)

De intellectuele eigendomsimplicaties van het toestaan ​​dat een vaccin ‘besturingssysteem’ in uw lichaam wordt geïnstalleerd via mRNA-vaccins: bedrijven bezitten uw eiwitten, wat betekent dat ze uw lichaam bezitten. *) Mensen die het covid-19-vaccin (mRNA) gebruiken, laten zich als vee bestempelen. Quantum dot-trackingtechnologie gaat niet alleen over het bepalen wie is gevaccineerd, maar eerder over het kunnen scannen van de menselijke kudde en bepalen welke onderwerpen eigendom zijn van bedrijven. (U bent een “menselijke hulpbron” en niets meer voor de globalisten.) https://www.brighteon.com/6b4679ed-a868-4dda-b9a2-e0f0d510bf0e

naar reactie van John de Vries

 


WDW
WDW

    1 Response to "Verkiezingstheater is dekmantel voor de wereldwijde vernietigingsagenda"

Leave a Reply

Your email address will not be published.