Kritisch belangrijke video van arts die de gevaren van corona virus vaccin uitlegt om onze genetische code onomkeerbaar te veranderen – transhumanisme en MOB

7 juli 2020 03:06Door  Expat Gal 

 

Download original English doc HERE:

Zeer belangrijke video van 23 minuten. Alles wat ze zegt ondersteunt wat mij is getoond in mijn onderzoek, door God, dat dit covid-19 / Coronavirus-vaccin het MERK VAN HET BEEST zal zijn! Je genetische code wordt gewijzigd en het is onomkeerbaar!

Het Hitler kabinet in den Haag heeft zojuist besloten hiervoor alsnog de spoedwet in te voeren tijdens het reces met de gedachte dat iedereen op vakantie is en ook deze misdaad tegen het volk ongemerkt kan worden uitgevoerd. Wat ons betreft: bewapen u en trek ten strijde of kijk toe en leef nog een paar maanden op de planeet als het mee zit.

 

Luister goed. Deel met IEDEREEN die je kent. Het kwaad dat gepland staat om de mensheid te worden opgedrongen, moet VEEL & WIJD & SNEL worden verspreid! Deze WAARHEID mag niet ongecensureerd blijven!

Ieder van ons heeft genoeg DNA in ons lichaam om 10 miljard mijl opgerold uit te rekken (35.000 terabyte aan gegevens, dat is ongeveer 35 miljoen uur aan high-definition video). Houdt de blauwdruk voor het leven vast, hoe uw lichaam groeit, hoe uw lichaam zich voortplant, enz.

DNA is als een binaire code. Met een kleine wijziging in de binaire code kan er een aanzienlijk effect zijn!

U kunt een gen in het genoom inbrengen, u kunt er iets uithalen, u kunt een deel van het genoom verplaatsen en in een ander gebied plaatsen, of u kunt een ander synthetisch genoom of van een ander organisme nemen en invoegen met een ander type niet- menselijk genoom. Wanneer u dit doet, herschrijft u uw genetische code!

Hoeveel wijziging van die code zou er nodig zijn om als niet-menselijk te worden beschouwd? Is dat ethisch of legaal, ook al weten we niet wat er aan de hand is?

Genetisch gemodificeerde, geconstrueerde en / of synthetische cellijnen zouden dan gepatenteerd kunnen worden en er zijn eigenaren van het patent.

Wat als ons DNA wordt gemodificeerd met genen van een andere soort? Is dit niet transhumanisme?

Niets uit de natuur of natuurlijk kan worden gepatenteerd.

Referenties winstmotief voor het patenteren van gemodificeerde cellijnen en / of mensen van mensen, transhumanisme, vaccinveiligheidsprotocollen inclusief het overslaan van dierproeven, slechte wetenschappelijke protocollen worden gebruikt, nooit eerder bij mensen gebruikt.

“Coronavirus- en covid-19-vaccins zijn ontworpen om ons tot genetisch gemodificeerde organismen te maken.” Hetzelfde als Monosanto’s zaden!

Vaccinproeven worden snel gevolgd met een snelheid die ze nog nooit eerder heeft gezien of nooit had verwacht tijdens haar leven.

Geen gerandomiseerde, placebo-controleproeven voor vaccins, wat de gouden standaard is voor elk FDA-vaccin dat een standaardprotocol is.

Recombinant DNA & recombinant RNA-technologie en wat wordt voorgesteld voor covid-19-vaccins. Dit is NOOIT eerder bij mensen gebruikt! Ze stellen nu voor om iets te nemen dat we nog nooit bij een mens hebben gebruikt en het in IEDEREEN te injecteren!

Vaccinfabrikanten in het algemeen zijn eigenlijk vrijgesteld van productaansprakelijkheid (d.w.z. als epileptische aanvallen, verlamming enz. worden veroorzaakt). Ze zijn ook vrijgesteld van gerandomiseerde, gecontroleerde onderzoeken! Vrijgesteld van het hebben van bewijs om te bewijzen dat de vaccins doen wat ze zeggen dat ze doen. De fabrikanten hoeven alleen maar te bewijzen dat er antilichamen worden geproduceerd, maar dit betekent niet dat u hier immuun voor bent !!

Veel vaccins gebruiken de MRC5-geaborteerde foetale cellen uit de jaren zestig. Dit is een geamortaliseerde cellijn, wat betekent dat deze niet sterft. De cel verloor het vermogen en gaat niet door het doodsproces wordt KANKER genoemd! De fabrikanten gebruiken een CANCER-cel.

Een andere term voor afgebroken foetale cellen is ‘ingezette cellen’.

Enkele van de andere vaccins die dezelfde geaborteerde foetale cellen gebruiken, zijn onder meer: ​​MMR, waterpokken, gordelroos, hepatitis A & B, polio en andere.

Veel onderzoekers hebben de afgelopen jaren geprobeerd deze informatie openbaar te maken, maar die mensen worden consequent het zwijgen opgelegd. De media is GECONTROLEERD. Je zult niet zien dat een groep artsen samen spreekt omdat ze het gevoel hebben dat ze geen vrijheid van meningsuiting hebben.

Italiaans rapport gesteund door de regering van Italië en een groep wetenschappers genaamd Kerbella (sp?) Hebben ontdekt dat de vaccins waarnaar ze verwijst het potentieel hebben van: verhoogd risico op kanker, verhoogd risico op gedempte genen en verhoogd risico op overdracht van contaminanten en infectie.

*** Er bestaat de mogelijkheid om dit vaccin als BIO-WAPEN te gebruiken door de injectie van kanker, zeer giftige stoffen zoals aluminiumderivaten en kwikderivaten, andere verontreinigingen, enz. Er is een synergetisch effect van het feit dat deze stoffen samen kunnen oplopen tot 100 keer het effect met de twee afzonderlijk. ***

De pediatrische populatie is het MEESTE RISICO gezien de onvolwassenheid van hun immuunsysteem.

In 2011 ontving het Duitse bedrijf CureVac $ 33 miljoen voor hun onderzoek en ontwikkeling van RNA-vaccins. In 2013 ontving Moderno Therapeutics $ 25 miljoen voor hun onderzoek en ontwikkeling van RNA-vaccins. In 2015 ontving INOVIO Pharmaceuticals $ 45 miljoen voor hun onderzoek en ontwikkeling van DNA-vaccins en gebruikte DNA-nanotechnologie. Nanotechnologie gebruikt microscopische, robotachtige organismen. Al deze bedrijven worden ondersteund door de Gates Foundation of zijn op de een of andere manier geassocieerd met de Gates Foundation!

*** Geen van deze bedrijven is er niet in geslaagd om een ​​vergunning voor hun producten voor menselijk gebruik te krijgen omdat deze vaccins onvoldoende immuniteit bieden in proeven bij mensen! ***. Voldoende immuniteit geeft alleen aan dat u een bepaald aantal antilichamen heeft. Dit toont aan dat de persoon in het openbaar niet voldoende immuun is voor het virus of de bacteriën waartegen de persoon probeert te worden beschermd. Het enige dat wordt gedaan, is in vitro in een reageerbuis kijken om te zien hoeveel antilichamen er zijn. Het is geen goede wetenschap en de werkzaamheid van deze vaccins is niet bepaald.

In 2010 richtte Pentagon’s DARPA (Defense Advanced Research Project Agency) zich op DNA- en RNA-vaccins en kon een synthetisch DNA-vaccin afleveren met een niet-invasieve methodologie (een sticker met micronaalden die een persoon nauwelijks kon voelen) en is “om mensen te verbeteren en te ondermijnen op genetisch niveau !!!! Rond dezelfde tijd begon Bill Gates de eerder genoemde bedrijven te financieren.

** In 2012 erkent DARPA dat een herseninterface met AI een NEURAAL NETWERK zal vormen met het vermogen om alleen met gedachten te communiceren of het vermogen om op afstand beïnvloed te worden! **

Tweerichtingscommunicatie van berichten en twee richtingen van beïnvloeding

Een ander DARPA-programma rond 2012 is het nieuwe generatie niet-chirurgische programma voor toegang tot nanotechnologie, waarbij niet-invasieve of minimaal invasieve technologie wordt gebruikt om op uw hersenen te schrijven! Vermogen om te lezen en te schrijven op je hersenen. In staat om snel nieuwe vaardigheden te leren. Iets anders is het herschrijven van je emoties, ervaringen, kunstmatige herinneringen die kunnen worden geïmplanteerd, het onvermogen om de realiteit te kennen, enz. – je wordt een personage in een computerprogramma. Je bestuurt je eigen brein niet!

DARPA financierde een bedrijf dat zachte, flexibele hydrogel produceert die onder uw huid moet worden geïnjecteerd om gezondheidsmonitoring uit te voeren die wordt gesynchroniseerd via een smartphone-app om de gebruiker onmiddellijk gezondheidsinzichten te geven. Echter, hydrogel nanotechnologie groeit en verspreidt zich na implantatie in het lichaam. We weten niet hoe dit iemands DNA beïnvloedt! *** De hydrogel kan voor onbepaalde tijd continue informatie naar Artificial Intelligence (AI) sturen.

U kunt de gezondheidsapp op uw telefoon uitschakelen, maar u kunt deze niet wissen. Je begint met de telefoon met de app. Zodra er hydrogel in uw lichaam zit, wordt al uw gezondheidsinformatie doorgestuurd naar AI. Alles over uw lichaam (emoties, slaap, trainingsniveaus, ingenomen voedsel en / of drank, dingen die in uw lichaam gebeuren, enz.) zal bekend zijn bij AI en iedereen met toegang tot deze informatie in de toekomst.

We komen op onbekend terrein dat verandering teweegbrengt wat het betekent om mens te zijn. De covid-19-vaccins zijn volgens geen enkele wetenschappelijke methodologie veilig! Ze zullen kankers, mutagene stoffen, toxines en verschillende genomen van dieren in het lichaam van mensen introduceren. Dit alles is al heel lang gedaan !!

Ze hebben geen bewijs dat wat ze zeggen dat ze zullen doen, zal gebeuren omdat ze het bewijs niet nodig hebben!!!

** Het recombinante DNA en het recombinante RNA zullen permanente veranderingen in het DNA van die persoon veroorzaken! **

U kunt NIET teruggaan als het vaccin niet werkt. Ze kennen het uiteindelijke resultaat niet. Dit zou de menselijke soort kunnen vernietigen.

Plan om het vaccin en aanvullende producten te gebruiken om ons allemaal aan te sluiten op een interface voor kunstmatige intelligentie. Dit is een tweerichtingsverkeer voor informatie !!

Maakt haar bang en maakt haar al jaren bang. Ze heeft zakelijke bijeenkomsten en wetenschappelijke bijeenkomsten bijgewoond waar ze hierover praten. Ze heeft dit sinds haar vroege 20ger jaren bestudeerd en dit is echt! We moeten nu voor ons opkomen, onze families en toekomstige generaties en de mensheid.

Doe je eigen onderzoek!

Begin te praten en overspoel hiermee de sociale media! We hebben een kans als we meer mensen wakker maken.

Auteur: Expat Gal

Expat Gal is gezegend omdat ze God heeft gekend zolang ze zich kan herinneren. Ze werd katholiek opgevoed en werd gedoopt en bevestigd in het katholieke geloof. Op 21-jarige leeftijd verliet ze het katholieke geloof om een ​​niet-confessionele christen te worden toen ze één of andere katholieke doctrine in twijfel trok. Een van de hoogtepunten van haar leven was de doop van haar familie in 2013. Eind maart 2015 ontving ze een krachtig woord van de Heer dat je ‘familie hier niet langer veilig is’, dus zij en haar familie zijn permanent buiten de VS verhuisd. Haar doel is om de Heer te dienen in elke hoedanigheid waarin Hij haar roept om te dienen.

© 2020, Z3 Nieuws . De eerste 200 woorden van Z3-nieuwsartikelen kunnen online worden gedeeld in ruil voor een klikbare link naar onze site. Vermeld de naam van de auteur en breng geen wijzigingen aan in tekst of titels. Er mogen geen afbeeldingsbestanden van onze site worden gedeeld omdat we ze niet bezitten. Neem contact met ons op voor toestemming om onze inhoud in andere formaten te gebruiken.

https://z3news.com/w/watch-share-powerful-video-doctor-explaining-dangers-vaccine-developed/


WDW
WDW

Leave a Reply

Your email address will not be published.