Desirée Röver: Virussen zijn vriendjes!


WDW
WDW

  13 replies to "VIRUSSEN ZIJN VRIENDJES!"

  • Marina Klepper

   Blij met jullie

  • chantal van unen

   Ga zo door heren ik zie jullie vanavond 21uur 👍

  • Thea Penterman

   Tot vanavond! 👍👍👍👍👍

  • Johan

   Hallo vrienden ! Hoewel ik mij nu niet actief bij de actie kan aansluiten (net na dagshift), wil ik heel graag mijn solidariteit betuigen ! Waar moet ik mijn gegevens achterlaten ? Wouter had er niet bij vermeld op welke link ik dit moet doen…
   Ik wens jullie in elk geval heel veel Licht, Liefde & Kracht vanavond !

   Jullie zuiderbuur,

   JOHAN.

  • Antoinnette de Bree

   Tot vanavond 🙏❤

  • Linda Thape

   Virussen zyn oké. Ziek worden betekent dat je lichaam zegt nu rust het is genoeg geweest. Er is iets aan de hand. Koorts niet gelyk onderdrukken. Zweten reinigt je lyf. Water en bouillon drinken en zelfgemaakte kippensoep eten. Maar ja . Iedereen onderdrukt met medicatie want we moeten door. Werken enzo. Geest is belangryker dan lichaam. En ik word al jaren weggezet als kwakzalver. Namaste.

  • Antoinette Wisseborn

   Opstand nu……

  • Natasja Kinsbergen

   Jullie zijn Toppers👍♥️

  • Anne-Marie kruijt

   tot vanavond toppers !!!!

  • Suzanne Scheffers

   Goed bezig trots op jullie we moeten blijven vechten

  • M Van Hamersveld

   Ik blijf jullie volgen!

  • Hoeder

   Mevrouw Rover is een topvrouw. Ik volg haar al jaren. Zij geeft echte informatie. Ja dan weet je dat je geen vrienden maakt en tegengewerkt zult worden. Nederland is een corrupt land. Lees slechts “”Dodelijke leugens” en “Dodelijke medicijnen” en je valt van je stoel van verbazing, of je walgt van vooral onze politici.

  • Agnes

   Ga zo door heren. Petje af voor jullie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.