Eenmalige Kans

Vuur Al Je Vragen Af Op Wouter Raatgever n.a.v. deze video:

UPDATE: Stuur je vragen in TOT 17.00U VANDAAG 21 JUNI 2020

video placeholder

Stel je vragen aan Wouter Raatgever hier:

Of stuur ze in via de mail naar: [email protected]

15 reacties op “vragenvuur”

 1. Beste Wouter,
  Mijn vraag is of er eventueel een samenwerking mogelijk is met België, hier gebeurt gewoon niks noppes, maar ik weet dat het hoog tijd is om actie te ondernemen.
  Ik probeer al van dag 1 de mensen duidelijk te maken wat er echt aan de hand is maar het wordt gewoon genegeerd.
  Ik heb hulp nodig.

  Groetjes Angelica

 2. Bent u het met me eens, dat de maatregelen betreffende onze ouderen in de verzorgingstehuizen neerkomen op geplande genocide en dienovereenkomstig bestraft moeten worden?

 3. Hallo Wouter, wil eerst zeggen dat ik je zeer dankbaar voor wat je teweeg brengt. Eindelijk een vader met ballen. Iemand die opstaat en niet bang is om op te komen voor zijn kinderen.

  Mijn vraag aan jou is: Hoe krijgen we meer mensen in het kabinet of politiek die de voorkeur geven aan hun rechter hersenhelft. Mensen die meer op gevoel vertrouwen, creatiever zijn om oplossingen te bieden en een groter ruimtelijk inzicht hebben. Het zijn op dit moment alleen mensen die de voorkeur geven aan hun linker helft, mensen die rationeel denkers zijn. Het is voor die mensen gemakkelijker om te zeggen of zich er bij neer te leggen, “het is zo”, we kunnen niet anders. Zeg niet dat we ze niet nodig hebben maar er is geen balans meer.

  Ben vader van 3 kinderen en heb 18 jaar in Afrika voor de mede mens klaar gestaan op eigen kracht. Ik ben een hooggevoelige jongen die niet tegen onrechtvaardigheid kan en als ik er mee te maken krijg er alles aan zal doen dit op te lossen, al zie ik maar de kleinste opening. Zelfs als het ten kosten gaat van me zelf. Heb hierdoor veel levens ervaring opgedaan waar ik heel dankbaar voor ben, had anders nooit de persoonlijke groei gevonden die ik nu vind. Was bv. van 98 tot 2001 in Zimbabwe heb het meest welvarende land in Afrika ten onder zien gaan en moest het land verlaten. Heb een tijd met de Himba’s mogen leven (traditionele stam in noord Namibië) . Ben in gebieden geweest waar ze nog nooit een blanke man gezien hadden en wat “welvaart” doet in zo een gebied als het ook hun bereikt. heb een stichting gehad in Malawi en samen gewerkt met een school in Phwezi. Heb een commercieel meubel en timmerbedrijf gehad in Zuid Afrika. Kortom heb in 8 landen gewoond en Weet als geen ander hoe het is om in een politie staat te leven en de consequenties daar van. Helaas heb ik het er na 18 jaar bij neer moeten leggen. Na nonstop maar vechten tegen de bierkaai heb ik voor mijn kinder gekozen om hun de zelfde vrijheid en recht van meningsuiting te geven als ik dit heb gehad. Ik zie dit nu in duigen vallen, het is 5 voor 12. Mensen word wakker! Jullie hebben het veel te goed.

  Wouter dank je wel

  met vriendelijke groet

  Harold

 4. Bekende artsen en virologen wereldwijd hebben MEDISCHE UITLEG gegeven dat het hele virus verhaal een leugen is.
  Ik zie de noodzaak dat juist deze mensen uitgebreid in de media komen.
  Maar ze worden weggewerkt.op vele manieren.
  Waarom veroorzaken jullie dit ?

 5. Het is urgent tijd dat de regering voor een openbaar burger tribunaal komt ….de gemanipuleerde bevolking door eenzijdige informatie is niet in staat voor zichzelf op te komen..de macht van de regering is ook de macht van de media

 6. Met de noodwet wordt ik een ziek mens in een zieke zwakke samenleving…..alle gezonde ontwikkelingen in onze samenleving worden nu geboycot…waarom is dit de zeer bewuste keuze van de huidige regering ?!

  • We kunnen hier een voorzichtig antwoord op geven om u niet te choqueren, maar dit zou helaas de waarheid nog meer geweld aan doen. De Nederlandse regering is bezig met het uitvoeren van een genocide plan met tot doel de bevolking te minimaliseren tot een voor de elite leefbaar aantal. Dit is de waarheid en niets dan de waarheid. Cognitieve dissonantie is meestal het gevolg wanneer je dit als mens voor het eerst hoort. De beste reactie is, zelf onderzoek doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *