Ingezonden stuk:

Ik vraag mij af hoeveel mensen dit eigenlijk weten over Mark Rutte

Mark Rutte is op de troon gehesen door Joris Demmink. Toen Rita Verdonk (anti-pedofielen) op het punt stond de macht in de VVD over te nemen, is er een ‘crisisteam’ opgericht met Joris Demmink en Frits Huffnagel die Mark uiteindelijk via stemfraude binnen de VVD op de troon konden hijsen en daarmee de dreiging voor de pedo-netwerken konden afwenden.
Wie op Google gaat zoeken op > pedo-rutte < komt maar liefst 40.500 hits tegen.

Gaat men op de aanbevolen sites zoeken dan ziet men snel hoever het pedofielennetwerk met de Nederlandse politiek verweven is.

De beschuldigingen die gemaakt worden zijn niet mis te verstaan. Denkt U hierbij aan deelname aan satanische rituelen, deelnemen aan of aanwezig zijn bij (rituele)moord, misbruik van kinderen, uit de weg ruimen van lastige getuigen, enz enz.

De beschuldigingen worden gelaten voor wat het is, en niemand sleept één deze website-houders voor de rechter om het beweerde te ontkrachten noch waar te maken. Dat is een veel betekenend stilzwijgen wat zich laat uitleggen als een bekentenis.

Joris Demmink heeft kennelijk de hele Nederlandse politiek in zijn binnenzak.

In een vrij recente presentatie over MH17 op YouTube word de vraag gesteld: ‘waarom Nederland’? De uitkomst laat zich dan ook niets te raden over;
Als zoveel website-houders bekend zijn met deze materie dan is dat gegarandeerd ook bekend bij instellingen als de Mossad, de NSA, de CIA, MI-5, MI-6 en niet te vergeten de heer George Soros.

De Nederlandse politiek is dus uiterst chantabel… waarom Nederland? Dáárom dus. Dit verklaart namelijk nog veel meer kontekruiperij en bizarre acties van Mark Rutte binnen de EU niet ten voordele van Nederland.
Die chantabele positie maakt ons land heel kwetsbaar en een makkelijke speelbal voor het voeren van de hogere politiek. In dit geval: Kosten wat het kost de Oekraïne lid maken van de NATO en de EU. Dat is het doel waarnaar de Amerikanen streven.

Een ieder die zich van meerdere kanten heeft laten informeren over de MH17 ramp weet dat de reguliere massa-media liegt, dat het zgn JIT-rapport een heel duur stuk closet-papier is waar de politieke drek van af druipt, dat het hier gaat om een zgn valse vlag operatie met de USA + George Soros als initiatiefnemers. Dit alles met als doel de relatie EU – Rusland grondig te verzieken, c.q. op de spitst te drijven.

Een simpel rekensommetje van feiten laten uw hersenen als het goed is dan uitkomen op het papieren briefje wat in Amerika de Dollar genoemd word, tel daar de grondstoffen fetisj bij op en kom dan kunt u zelf een aantal conclusies trekken.

In de reacties nog een leuke foto van de heren bij elkaar. Shell en Rutte namens Nederland.
Nog een kleine voetnoot; Mensen laten zich nog steeds zo ontiegelijk misleiden door charme en uiterlijke kenmerken. De glimlach van Rutte, z’n nette pak, z’n haren altijd netjes in model. Een vriendelijke manier van spreken…

Laten we vooral niet vergeten wat de meeste mensen altijd als eerste roepen nadat er een (gruwelijk) misdrijf gepleegd is; iets in de zin van ‘het was zo’n lieve jongen’ ‘dit had ik van hem nooit verwacht’ ‘het was zo’n vriendelijke en behulpzame man’
en meer van dat soort termen.

Keer op keer laten mensen zich besodemieteren door het voorkomen van iemand. De beste oplichters zijn de vriendelijkste mensen, de grootste seriemoordenaars waren juist vaak degenen die niet opvielen, een 13 uit een dozijn figuur.

Het is misschien voor veel mensen moeilijk te geloven maar het word tijd je ego los te laten en opnieuw te kijken naar waar deze wereld om draait. Die uitspraak alleen al zegt dat je alles om moet draaien, want de wereld draait niet.

Follow the money and don’t be fooled by a sweet talker…

(Via Jacques Gransier) Bericht van 7-7-2018


WDW
WDW

  4 replies to "Waar komt Rutte vandaan?"

  • Cor Hendrikx

   U spreekt de waarheid als zovelen voor u , zo als ik zelf al dacht , en me gevoed voelde , en nog dat meerdere mensen zich niet willen laten verneuken , ,, maar wat zou ik daadwerkelijk kunnen doen zonder af te wachten de volgende stap / leugen waarmee ze de politiek , ook ons kunnen / zullen overvallen , terwijl we allemaal weten , bestaat er geen wet om rutte buiten spel te zetten ,,, ik raad aan hem de wind uit de zeilen te nemen ,,, vrees dat gevolgen , als we dat niet doen ,, vele malen erger zullen zijn

  • Cor Hendrikx

   een oog voor een oog , ik stel mij beschikbaar

   • Edwin Walther

    Het punt van communiceren zijn we voorbij,tijd voor actie!! In het land der blinden,is 1 oog koning! Zo Cor,wat is je plan? Als hun onze grondrechten negeren en afnemen,hoeven wij ons,naar hun toe,niet aan de wetten te houden toch. Ik loop al ruim een halve eeuw op deze aardbol rond en nemen ze me sowieso mijn levenservaringen niet af. Vertrouwen in de rechtspraak heb ik al niet meer! Vrouwe Justitia is niet voor niets geblinddoekt,maar in de praktijk, is mij opgevallen,dat dit niet echt van toepassing is. Vaak word mij gezegt dat ik te eerlijk(?????)mijn verhaal vertel,wat ik tot op de dag van vandaag nog ervaar. Leven en laten leven is mijn motto en wil altijd graag 2 kanten van een verhaal horen om zo evt. een mening/conclusie te vormen cq. te trekken,maar waarvan ze tegenwoordig 1 kant blokkeren of censureren!!! Wat ik al zei,ik laat iedereen met rust,maar je moet me niet voor de voeten gaan lopen en dat is dus wat ze nu aant doen zijn….

  • xerrex

   [m]ark,s opa woonde in Wolfsbarge provincie groningen tegenover de witte tapijtboerderij op nr 2-1-4
   hij was een nationaal socialist in de 2e ww , een n-s-b,er dus.
   zn vader een socialist en stakingsbreker met geweld.
   de appel valt niet ver van de boom.
   het is leven op de knieën of sterven op je voeten.
   ik heb al gekozen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.